Stanisław Ostrowski 0 #6526 Napisano 16 Stycznia 2008 Dziś mam taki: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #6527 Napisano 16 Stycznia 2008 Dziś mam taki: Znaczy... jaki? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław Ostrowski 0 #6528 Napisano 16 Stycznia 2008 fajny, strasznie się męczę z wklejeniem zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #6529 Napisano 16 Stycznia 2008 Wyślij zdjęcie mi na maila, to Ci wkleję. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław Ostrowski 0 #6530 Napisano 16 Stycznia 2008 weszło ale nie tak jak chciałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #6531 Napisano 16 Stycznia 2008 Zapodajesz w całości link z pod obrazka, przy którym pisze: Hotlink for forums (1) 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław Ostrowski 0 #6532 Napisano 16 Stycznia 2008 Dziękuję Maro, próbowałem ponownie ten większy format ale pokaszaniło się jeszcze bardziej. Dziękuję Ci. Wcześniej nie wychodziły mi zdjęcia z mojego aparatu ale to pierszy raz spodobało mi się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #6533 Napisano 16 Stycznia 2008 Nie ma za co, swoją drogą fajny IWC! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6534 Napisano 16 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #6535 Napisano 16 Stycznia 2008 < 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1655 #6536 Napisano 16 Stycznia 2008 nowy pasek: czarno-szary rekinwygląda egzotycznie 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sagitt #6537 Napisano 17 Stycznia 2008 Dzisiaj byłem na spotkaniu gdzie 5 - obecnych osób miało na nadgarstku mechaniczne zegarki (nie jakichś tam wysokich lotów ot poprostu Delbany) pomyyślałem, sobie o całej tej otoczce - no wiecie przedmiotów z duszą. Jednak szybko się okazało, że panowie zegarki dostali od firmy, w której pracują :? i nie specjalnie przywiazuja wagę do tego co mają na nadgarstku.A ja tak:ta poświata to dusza promieniuje Tak to bywa, masz "MALINOWEGO FRANKA" gratuluje poluje na coś takiego, a jeden z moich zleceniodawców kupił se Paneraja LUMINORKA Marine i ... sie okazało ze replika watchez szkoda słów ech... porazka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6538 Napisano 18 Stycznia 2008 Kolejny Timex: I od niedawna to:http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=WV211B.FC6202niedługo zdjęcia. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6539 Napisano 19 Stycznia 2008 I coś czuję że dziś spędzę cały dzień przed: Który właśnie dotarł 8) 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #6540 Napisano 19 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrebuk 0 #6541 Napisano 19 Stycznia 2008 rakieta + kuki cielak czarny+ zapięcie motylowe od tissota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #6542 Napisano 19 Stycznia 2008 a j dziś tak uuu właśnie sie dopatrzyłem jakiś drobinek na szybce :? no cóż właśnie papierosa sobie usiłowałem skręcić hehehe co za walka. Tak zresztą postanowiłem zakończyć walkę z moim ostatnim nałogiem (kupując Dobry tytoń ) zobaczymy co z tego bedzie ... To takie postanowienie urodzinowe , no i prezent jeszcze sobie muszę kupić ... hmm ciekawe co :twisted: biorąc pod uwagę to ze CUDA sprzedana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davson 0 #6543 Napisano 19 Stycznia 2008 0 ...rysy na zegarku to jak blizny wojownika ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #6544 Napisano 20 Stycznia 2008 ellore - Aviatorek super....poluje na takiego..i juz niedlugo bedzie moj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 34 #6545 Napisano 20 Stycznia 2008 OK-ropnie wyszło :roll: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #6546 Napisano 20 Stycznia 2008 OK-ropnie wyszło Fakt, zegarek super.Łapa do amputacji. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław Ostrowski 0 #6547 Napisano 20 Stycznia 2008 Wyszło super, wszystko, zdjęcie super i zegarek też. Łapka dość mroczna. Mnie się takie nie udają, muszę popracować nad techniką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #6548 Napisano 20 Stycznia 2008 Jak na razie to moj ulubiony zegarekBy irekm[/img] 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hddvd 0 #6549 Napisano 21 Stycznia 2008 Bardzo fajny ten GP.Przejrzysta tarcza z najistotniejszymi (jak dla mnie) komplikacjami (data, rezerwa).Nie dziwie się, że to Twój ulubiony 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7319 #6550 Napisano 21 Stycznia 2008 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach