Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, gszydlowsky napisał(-a):

Brak luzów , bezel centruje a jego praca lepsza niż w Rolexie 🤷‍♂️🙈

20210927_165152.jpg

Oj, bo Cię roleksiarze rozerwą na strzępy ;) . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

Powrót na branse...koniec lata 😔

20210927_175753.jpg

no właśnie, koniec lata, w związku z tym do swojego zamówiłem sobie jubilee :) zobaczymy.... choć bransa bardziej na lato pasuje - wygodniejsza w upały ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, KobyS0 napisał(-a):

no właśnie, koniec lata, w związku z tym do swojego zamówiłem sobie jubilee :) zobaczymy.... choć bransa bardziej na lato pasuje - wygodniejsza w upały ;) 

Ale cięższa, a pasek nylon, nato czy z płótna zwał jak zwał łatwiejszy np. do prania, może bardziej kolorowy, taki bardziej letni No i zmieniać można do woli 😉.

Gratuluję jubilee, no i jak już dotrze to pochwal się oczywiście 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wodolej

W barłożku, po pracy, to lubię
bf9a1b9de36694aa1dacedebfd664990.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, KobyS0 napisał(-a):

Moim zdaniem bransoleta na miesiące zimne, to zły pomysł. Przypomnicie sobie moje słowa, jak Wasz wiek zacznie niebezpiecznie przekraczać 50-tkę. Łamanie w stawie gwarantowane. Dobrze radzę - o tej porze roku tylko paski skórzane. Bransoleta tylko do wody albo żeby zabłysnąć (dosłownie) w towarzystwie. ;) 

30 minut temu, AspirantS napisał(-a):

Wreszcie dotarł.

Niemiec po szwajcarsku w klasie premium.

I nie, nie jest za duży. Obiektyw zniekształca.

Za to jest wygodny. Świetnie przylega do nadgarstka.

IMG_20210927_185123.jpg

Fajny model. Ile on ma średnicy b/k, l2l? Jaki masz obwód nadgarstka? Gratuluję nabytku, ma w sobie coś. 

Godzinę temu, Adi napisał(-a):

5196F034-7482-4E29-86FA-1C1D4EA5EEFF.jpeg

Jeden z najfajniejszych na naszym forum. Gratulacje więc są czymś oczywistym. 36.000 bph i rezerwa 80(?) godzin?? Super. Jak to mawiał Marty McFly: "some day, some day"... ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Moim zdaniem bransoleta na miesiące zimne, to zły pomysł. Przypomnicie sobie moje słowa, jak Wasz wiek zacznie niebezpiecznie przekraczać 50-tkę. Łamanie w stawie gwarantowane. Dobrze radzę - o tej porze roku tylko paski skórzane. Bransoleta tylko do wody albo żeby zabłysnąć (dosłownie) w towarzystwie.

zgadzam się, jednak wczoraj siedziałem wieczorem i nie miałem co robić to sobie jubilee popełniłem, na zimę mi pasuje bransa, skóra jak i nato, jednak juz na lato w upalne dni najbardziej bransa, nie poci się, nie klei jak skóra i nie drabie jak spocone nato :) 

ps. nie mam jeszcze pół wieku na karku, więc może i w zimę jak się spodoba, to trochę polata na nadgarstku ;) 

nadto w zimę to z ciepłego samochodu do ciepłego biureczka, więc nie będzie problemu a jak coś na działce poczynić, to i skórka się w innym zegareczku znajdzie łącznie z nato ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, KobyS0 napisał(-a):

zgadzam się, jednak wczoraj siedziałem wieczorem i nie miałem co robić to sobie jubilee popełniłem, na zimę mi pasuje bransa, skóra jak i nato, jednak juz na lato w upalne dni najbardziej bransa, nie poci się, nie klei jak skóra i nie drabie jak spocone nato :) 

ps. nie mam jeszcze pół wieku na karku, więc może i w zimę jak się spodoba, to trochę polata na nadgarstku ;) 

nadto w zimę to z ciepłego samochodu do ciepłego biureczka, więc nie będzie problemu a jak coś na działce poczynić, to i skórka się w innym zegareczku znajdzie łącznie z nato ;) 

Mądre i niechciane rady faceta, który dobrych kiedyś nie słuchał a teraz żałuje ;)  "To se ne vrati".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Jeden z najfajniejszych na naszym forum. Gratulacje więc są czymś oczywistym. 36.000 bph i rezerwa 80(?) godzin?? Super. Jak to mawiał Marty McFly: "some day, some day"... ;) 

Niestety u mnie tylko czasowo ☺️🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi