Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Szyszkops napisał(-a):

Niestety nie emoji18.png żaden emoji56.png

Przymiarki zawsze spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Korzystając z wycieczkowej okazji na moim nadgarstku zagościło dzisiaj kilka ciekawych zegarków. Przez godzinę padał deszcz i schronienie znaleźliśmy w galerii handlowej.

fe00fd8c60fdc3eea2434f94741af3a2.jpg

372a3a641fbe4b0c3119b9500a7daae1.jpg

28603caccc1915b3b02dac0b4c855d63.jpg

8afe46870352c1cd388fb554c03f14ea.jpg

7cf746d871d8b9b150a1ec3125a58f64.jpg

bd921b88e6a1974b50692aede2d1ada0.jpg

661c3bd3f6cb53b94f5c7ac8d0cf670e.jpg

Trafiłem też wcześniej do butiku Patek Philippe, ale tam grzecznie mnie poinformowano, że na wizytę trzeba się z wyprzedzeniem umówić. Po takim doświadczeniu do sąsiednich Vacheron Constantine i kilku innych już nawet nie zaglądałem.

P.S. Nowy Pam w rozmiarze 40mm jest super wygodny na średni nadgarstek. Spasował mi doskonale. Tym niemniej ma też poważną wadę. Cenę. emoji23.png

A z tych bardziej przystępnych cenowo, to Mido Multifort okazał się bardzo fajnym zegarkiem i stylistycznie bardzo mi przypasował. Ogromne wrażenie w tej cenie robi pięknie i mocno wypukłe szkło szafirowe. Boki są pięknie zaokrąglone i wysokie, jak hesalit. Pięknie to pasuje do stylu retro tego zegarka.

... mam nadzieje że Wszystkie wziąłeś i pojawia się nie długo na forum - bo to byłaby owocna wycieczka   :) 😁 Piękne sztuki :) 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Korzystając z wycieczkowej okazji na moim nadgarstku zagościło dzisiaj kilka ciekawych zegarków. Przez godzinę padał deszcz i schronienie znaleźliśmy w galerii handlowej.
Trafiłem też wcześniej do butiku Patek Philippe, ale tam grzecznie mnie poinformowano, że na wizytę trzeba się z wyprzedzeniem umówić. Po takim doświadczeniu do sąsiednich Vacheron Constantine i kilku innych już nawet nie zaglądałem.
P.S. Nowy Pam w rozmiarze 40mm jest super wygodny na średni nadgarstek. Spasował mi doskonale. Tym niemniej ma też poważną wadę. Cenę. emoji23.png
A z tych bardziej przystępnych cenowo, to Mido Multifort okazał się bardzo fajnym zegarkiem i stylistycznie bardzo mi przypasował. Ogromne wrażenie w tej cenie robi pięknie i mocno wypukłe szkło szafirowe. Boki są pięknie zaokrąglone i wysokie, jak hesalit. Pięknie to pasuje do stylu retro tego zegarka.

Piękne sztuki.

Jeśli miałbym wybrać jeden, to tylko i wyłącznie Aqua Terra

Time matters

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
... mam nadzieje że Wszystkie wziąłeś i pojawia się nie długo na forum - bo to byłaby owocna wycieczka     Piękne sztuki  

Troszkę za drogie, żeby tak hurtem nabyć .
Chociaż dzisiaj, po spacerze po placu Vendome, gdzie mieszczą się butiki najdroższych marek, mam wciąż jeszcze wrażenie, że Omega albo Pam, to w sumie takie „tanie marki”.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Troszkę za drogie, żeby tak hurtem nabyć emoji6.png.
Chociaż dzisiaj, po spacerze po placu Vendome, gdzie mieszczą się butiki najdroższych marek, mam wciąż jeszcze wrażenie, że Omega albo Pam, to w sumie takie „tanie marki”. emoji23.png

heheh ogólnie to nie wiem co napisać - bo masz racje,  przedział 17-30 tys za zegarek nie wiem jak określić - czy to mało czy dużo - dla jednych akceptowalne ceny  dla innych kosmos cenowy - są to świetne jakościowo, wizualnie marki które trzymają poziom,  wiec tego trzymajmy się :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piękne sztuki.
Jeśli miałbym wybrać jeden, to tylko i wyłącznie Aqua Terra

AT jest bardzo fajna, wizualnie bardzo mi się podoba i też mi się tak kiedyś wydawało. Kiedyś już mierzyłem i mi nie podeszła z powodu grubości. Czar trochę wtedy prysł. Dzisiaj było lepiej, ale to chyba nigdy nie będzie zegarek w którym miałbym wrażenie świetnego dopasowania na nadgarstku.
W tym kontekście, ten nowy, mały Pam robi świetne wrażenie. Nie jest ani za duży, ani za beczułkowaty. Świetnie siadł mi na nadgarstku. No i polubiłem ten „ficzer” z lewarkiem dopychającym koronkę do koperty. Obawiam się, że gdybym miał taki zegarek, to bawiłbym się tym lewarkiem nieustannie . Bardzo przyjemnie to działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi