KobyS0 8394 #257476 Napisano 23 Września 2022 Teraz, SPS napisał(-a): Raczej ostrzegam 🤣😂 ostrzega to mnie semafor przed przejazdem kolejowym o nadciagającą śmiercią na torach jak nie zwolnię a Ty kolego, nie wydajesz mi się na motorniczego w pociągu, noooooo chyba ............. że, ................:) luzzzzzz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #257477 Napisano 23 Września 2022 49 minut temu, KobyS0 napisał(-a): hahaha, dlatego w poniedziałek mają się zastanowić nad 490 PLN ... spoko oby sprzedali za tyle - oni czasem do 10% - 15 % ceny mozgą zejść !!! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #257478 Napisano 23 Września 2022 za 490 i tak nie kupię w takim stanie a mam trochę wolnego to bym coś podregulował, to mnie uspokaja .......... 2 minuty temu, unadarek napisał(-a): spoko oby sprzedali za tyle - oni czasem do 10% - 15 % ceny mozgą zejść !!! 21 września Pytanie o ofertę: ZEGAREK MĘSKI BULOVA 96B234 Witam Z uwagi, że zegarek pracował w kopalni proponuję 400 zł 22:41 Chatbot Allegro 22:41 Psst! Tu Allina, chatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź. Kiedy negocjujesz cenę, uważaj na propozycje zakupu poza serwisem. W ten sposób możesz stracić kilka cennych korzyści. Kupując na Allegro: możesz skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, który gwarantuje Ci zwrot pieniędzy za nieudane zakupy, masz nasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierasz monety, którymi obniżysz cenę następnych zakupów. Wiadomość „Witam Z uwagi, że zegarek pracował w kopalni :)...“ wysłana. Poczekajmy na odpowiedź sprzedającego. Miłego dnia! Czy odpowiedź Alliny Ci pomogła? 22 września proponowana cena jest zbyt niska. pozdrawiamy. 13:42 23 września oki. 450 zł albowiem nowy to koszt 770 zł 16:32 Chatbot Allegro 16:32 Psst! Tu Allina, chatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź. Kiedy negocjujesz cenę, uważaj na propozycje zakupu poza serwisem. W ten sposób możesz stracić kilka cennych korzyści. Kupując na Allegro: możesz skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, który gwarantuje Ci zwrot pieniędzy za nieudane zakupy, masz nasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierasz monety, którymi obniżysz cenę następnych zakupów. Wiadomość „oki. 450 zł albowiem nowy to koszt 770 zł :)“ wysłana. Poczekajmy na odpowiedź sprzedającego. Miłego dnia! Czy odpowiedź Alliny Ci pomogła? Niestety nie, mogę obniżyć jedynie na 520 zł. 16:41 hmm, dzięki za szybką odpowiedź, 470 ? 16:46 nie, moja ostateczna cena to 510 16:51 dobra 490 i się dogadaliśmy wincej nie dam bo to nie nowy 16:57 niestety nie, 510 ostatecznie 17:02 szkoda, by go sobie odrestaurował a tak zapytam, jaka średni koperty bez koronki i guzików ? i szerokość bransy przy teleskopach ? 17:07 Średnica to 3,5 cm bez koronki i guzików szerokosc 3 cm 17:16 Przetłumacz ???????????? 17:19 ma Pan wyzej odpowiedzi 17:19 tak na poważnie 3,5 cm średnica koperty i szerokość 3 cm ????? Bulova nie robiła takich małych zegarków z tej serii myślałem coś około 4 cm lub więcej ..... ale ok. to nie licytujmy, pozdrawiam ps. koronka to jest to co się nia nastawia zegarek, a koperta to to metalowe dookoła szkiełka a Państwo zmierzyliście chyba same szkiełko i tarczę pod nim 17:33 faktycznie, moj błąd - ma 4 cm średnica koperty 17:39 i dlatego 490 zł ? 17:56 Chatbot Allegro 17:56 Psst! Tu Allina, chatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź. Kiedy negocjujesz cenę, uważaj na propozycje zakupu poza serwisem. W ten sposób możesz stracić kilka cennych korzyści. Kupując na Allegro: możesz skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, który gwarantuje Ci zwrot pieniędzy za nieudane zakupy, masz nasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierasz monety, którymi obniżysz cenę następnych zakupów. Wiadomość „i dlatego 490 zł ? :)“ wysłana. Poczekajmy na odpowiedź sprzedającego. Miłego dnia! Czy odpowiedź Alliny Ci pomogła? nie, naprawdę nie mogę, już obniżyłam Panu prawie 30 zł 17:59 szkoda, ale dzięki za super miłą konwersację, sporadycznie już się to zdarza na Allegro 18:01 Proszę zaglądać na aukcje, może kiedyś stanieje jeszcze Również dziękuję, wszystkiego dobrego! 18:11 Wielkie dzięki BĘDĘ zaglądał pozdrawiam 18:14 Co do proponowanej przez Pana ceny 490 zł - ja się zapytam Kierownika w poniedziałek, jezeli Kierownik wyrazi zgodę na tą cenę, to Panu go tak sprzedamy. 18:26 dziękuję Pani wielce kurde, jest tyle tych ala lombardów na Allegro, ale Wasz jest super oki i spoko obsługa, bardzo miła i szybka dzięki 18:32 Dziękujemy za pozytywną opinię, bardzo nam miło! W poniedziałek damy znać co do zegarka. Pozdrawiam 18:43 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132696 #257479 Napisano 23 Września 2022 4 minuty temu, KobyS0 napisał(-a): za 490 i tak nie kupię w takim stanie a mam trochę wolnego to bym coś podregulował, to mnie uspokaja .......... 21 września Pytanie o ofertę: ZEGAREK MĘSKI BULOVA 96B234 Witam Z uwagi, że zegarek pracował w kopalni proponuję 400 zł 22:41 Chatbot Allegro 22:41 Psst! Tu Allina, chatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź. Kiedy negocjujesz cenę, uważaj na propozycje zakupu poza serwisem. W ten sposób możesz stracić kilka cennych korzyści. Kupując na Allegro: możesz skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, który gwarantuje Ci zwrot pieniędzy za nieudane zakupy, masz nasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierasz monety, którymi obniżysz cenę następnych zakupów. Wiadomość „Witam Z uwagi, że zegarek pracował w kopalni :)...“ wysłana. Poczekajmy na odpowiedź sprzedającego. Miłego dnia! Czy odpowiedź Alliny Ci pomogła? 22 września proponowana cena jest zbyt niska. pozdrawiamy. 13:42 23 września oki. 450 zł albowiem nowy to koszt 770 zł 16:32 Chatbot Allegro 16:32 Psst! Tu Allina, chatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź. Kiedy negocjujesz cenę, uważaj na propozycje zakupu poza serwisem. W ten sposób możesz stracić kilka cennych korzyści. Kupując na Allegro: możesz skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, który gwarantuje Ci zwrot pieniędzy za nieudane zakupy, masz nasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierasz monety, którymi obniżysz cenę następnych zakupów. Wiadomość „oki. 450 zł albowiem nowy to koszt 770 zł :)“ wysłana. Poczekajmy na odpowiedź sprzedającego. Miłego dnia! Czy odpowiedź Alliny Ci pomogła? Niestety nie, mogę obniżyć jedynie na 520 zł. 16:41 hmm, dzięki za szybką odpowiedź, 470 ? 16:46 nie, moja ostateczna cena to 510 16:51 dobra 490 i się dogadaliśmy wincej nie dam bo to nie nowy 16:57 niestety nie, 510 ostatecznie 17:02 szkoda, by go sobie odrestaurował a tak zapytam, jaka średni koperty bez koronki i guzików ? i szerokość bransy przy teleskopach ? 17:07 Średnica to 3,5 cm bez koronki i guzików szerokosc 3 cm 17:16 Przetłumacz ???????????? 17:19 ma Pan wyzej odpowiedzi 17:19 tak na poważnie 3,5 cm średnica koperty i szerokość 3 cm ????? Bulova nie robiła takich małych zegarków z tej serii myślałem coś około 4 cm lub więcej ..... ale ok. to nie licytujmy, pozdrawiam ps. koronka to jest to co się nia nastawia zegarek, a koperta to to metalowe dookoła szkiełka a Państwo zmierzyliście chyba same szkiełko i tarczę pod nim 17:33 faktycznie, moj błąd - ma 4 cm średnica koperty 17:39 i dlatego 490 zł ? 17:56 Chatbot Allegro 17:56 Psst! Tu Allina, chatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź. Kiedy negocjujesz cenę, uważaj na propozycje zakupu poza serwisem. W ten sposób możesz stracić kilka cennych korzyści. Kupując na Allegro: możesz skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, który gwarantuje Ci zwrot pieniędzy za nieudane zakupy, masz nasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierasz monety, którymi obniżysz cenę następnych zakupów. Wiadomość „i dlatego 490 zł ? :)“ wysłana. Poczekajmy na odpowiedź sprzedającego. Miłego dnia! Czy odpowiedź Alliny Ci pomogła? nie, naprawdę nie mogę, już obniżyłam Panu prawie 30 zł 17:59 szkoda, ale dzięki za super miłą konwersację, sporadycznie już się to zdarza na Allegro 18:01 Proszę zaglądać na aukcje, może kiedyś stanieje jeszcze Również dziękuję, wszystkiego dobrego! 18:11 Wielkie dzięki BĘDĘ zaglądał pozdrawiam 18:14 Co do proponowanej przez Pana ceny 490 zł - ja się zapytam Kierownika w poniedziałek, jezeli Kierownik wyrazi zgodę na tą cenę, to Panu go tak sprzedamy. 18:26 dziękuję Pani wielce kurde, jest tyle tych ala lombardów na Allegro, ale Wasz jest super oki i spoko obsługa, bardzo miła i szybka dzięki 18:32 Dziękujemy za pozytywną opinię, bardzo nam miło! W poniedziałek damy znać co do zegarka. Pozdrawiam 18:43 Ryzykujesz, że w międzyczasie dostaną ofertę 510 zł od któregoś z Kolegów i co wtedy...? To na pewno nie będę ja, bo już 2 Bulovy i budżet na kolejną nie jest gotowy. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #257480 Napisano 23 Września 2022 1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a): Ryzykujesz, że w międzyczasie dostaną ofertę 510 zł od któregoś z Kolegów i co wtedy...? To na pewno nie będę ja, bo już 2 Bulovy i budżet na kolejną nie jest gotowy. czyli BRAĆ ??? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krondar 3501 #257481 Napisano 23 Września 2022 Miłego wieczoru 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #257482 Napisano 23 Września 2022 6 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Ryzykujesz, że w międzyczasie dostaną ofertę 510 zł od któregoś z Kolegów i co wtedy...? To na pewno nie będę ja, bo już 2 Bulovy i budżet na kolejną nie jest gotowy. no ale to kwarc, kolejny, już drugi u mnie by był ..... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AKPS 5447 #257483 Napisano 23 Września 2022 27 minut temu, Robnyc napisał(-a): piękna 🥰 ja wiem, że Dirk Pitt miał 300T, ale ten pomarańczowy budzi mile literackie skojarzenia 💝🤩 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #257484 Napisano 23 Września 2022 a ps. jak Koledzy chcą niech biorą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132696 #257485 Napisano 23 Września 2022 7 minut temu, KobyS0 napisał(-a): czyli BRAĆ ??? Mam wrażenie, że jak masz wątpliwości, to sobie odpuść. Kupiłem już wiele zegarków i nigdy nie pytałem co brać, dlatego też rzadko sprzedaję, bo biorę te co do których nie mam wahania. Weź też pod uwagę, że ta Bulova nie ma chyba mechanizmu tego co w Lunarze ani Stars and Stripes. Bez płynącej sekundy w stoperze. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #257486 Napisano 23 Września 2022 no właśnie wiem tylko kształtem trochę przypomina, nawet dolnej tarczy nie ma z napiszem mhz, hmz, fbi, kgb, czy jakoś tak ps. jak ze zdjęcia nie można mieć wahania do danego zegarka, chyba ze wcześniej zakładałeś na łapkę .......... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132696 #257487 Napisano 23 Września 2022 10 minut temu, KobyS0 napisał(-a): no właśnie wiem tylko kształtem trochę przypomina, nawet dolnej tarczy nie ma z napiszem mhz, hmz, fbi, kgb, czy jakoś tak ps. jak ze zdjęcia nie można mieć wahania do danego zegarka, chyba ze wcześniej zakładałeś na łapkę .......... Czy kupować, czy nie musisz sam zdecydować. Cena prawie jak za chińczyka a w końcu to jednak Bulova. 2 godziny temu, oszolom napisał(-a): kolejny dzień, kolejny chińczyk. ten niczego nie udaje. model ciężki do przebicia jeśli chodzi o stosunek cena/jakość. Potwierdzam. 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #257488 Napisano 23 Września 2022 Godzinę temu, KobyS0 napisał(-a): to ja tyle lat moją wątrobę, nerki, cisnienie, serdóóóóócho, maltretuję a Wy nic mi nie mówicie, że można zdrowiej pić.................... DZIĘKI ;( ... lepiej nie pić żadnych alkoholi - ja już nie pije 117 583 200 sekund .... i co można..... można !!! 😁 48 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Ryzykujesz, że w międzyczasie dostaną ofertę 510 zł od któregoś z Kolegów i co wtedy...? To na pewno nie będę ja, bo już 2 Bulovy i budżet na kolejną nie jest gotowy. myślę że koledzy są honorowi i jeden drugiemu nie wchodzi w paradę - ja ma wiarę w ludzi z forum !!! 56 minut temu, KobyS0 napisał(-a): za 490 i tak nie kupię w takim stanie a mam trochę wolnego to bym coś podregulował, to mnie uspokaja .......... 21 września Pytanie o ofertę: ZEGAREK MĘSKI BULOVA 96B234 Witam Z uwagi, że zegarek pracował w kopalni proponuję 400 zł 22:41 Chatbot Allegro 22:41 Psst! Tu Allina, chatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź. Kiedy negocjujesz cenę, uważaj na propozycje zakupu poza serwisem. W ten sposób możesz stracić kilka cennych korzyści. Kupując na Allegro: możesz skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, który gwarantuje Ci zwrot pieniędzy za nieudane zakupy, masz nasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierasz monety, którymi obniżysz cenę następnych zakupów. Wiadomość „Witam Z uwagi, że zegarek pracował w kopalni :)...“ wysłana. Poczekajmy na odpowiedź sprzedającego. Miłego dnia! Czy odpowiedź Alliny Ci pomogła? 22 września proponowana cena jest zbyt niska. pozdrawiamy. 13:42 23 września oki. 450 zł albowiem nowy to koszt 770 zł 16:32 Chatbot Allegro 16:32 Psst! Tu Allina, chatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź. Kiedy negocjujesz cenę, uważaj na propozycje zakupu poza serwisem. W ten sposób możesz stracić kilka cennych korzyści. Kupując na Allegro: możesz skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, który gwarantuje Ci zwrot pieniędzy za nieudane zakupy, masz nasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierasz monety, którymi obniżysz cenę następnych zakupów. Wiadomość „oki. 450 zł albowiem nowy to koszt 770 zł :)“ wysłana. Poczekajmy na odpowiedź sprzedającego. Miłego dnia! Czy odpowiedź Alliny Ci pomogła? Niestety nie, mogę obniżyć jedynie na 520 zł. 16:41 hmm, dzięki za szybką odpowiedź, 470 ? 16:46 nie, moja ostateczna cena to 510 16:51 dobra 490 i się dogadaliśmy wincej nie dam bo to nie nowy 16:57 niestety nie, 510 ostatecznie 17:02 szkoda, by go sobie odrestaurował a tak zapytam, jaka średni koperty bez koronki i guzików ? i szerokość bransy przy teleskopach ? 17:07 Średnica to 3,5 cm bez koronki i guzików szerokosc 3 cm 17:16 Przetłumacz ???????????? 17:19 ma Pan wyzej odpowiedzi 17:19 tak na poważnie 3,5 cm średnica koperty i szerokość 3 cm ????? Bulova nie robiła takich małych zegarków z tej serii myślałem coś około 4 cm lub więcej ..... ale ok. to nie licytujmy, pozdrawiam ps. koronka to jest to co się nia nastawia zegarek, a koperta to to metalowe dookoła szkiełka a Państwo zmierzyliście chyba same szkiełko i tarczę pod nim 17:33 faktycznie, moj błąd - ma 4 cm średnica koperty 17:39 i dlatego 490 zł ? 17:56 Chatbot Allegro 17:56 Psst! Tu Allina, chatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź. Kiedy negocjujesz cenę, uważaj na propozycje zakupu poza serwisem. W ten sposób możesz stracić kilka cennych korzyści. Kupując na Allegro: możesz skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, który gwarantuje Ci zwrot pieniędzy za nieudane zakupy, masz nasze wsparcie w razie jakichkolwiek problemów z dostawą lub zwrotem, zbierasz monety, którymi obniżysz cenę następnych zakupów. Wiadomość „i dlatego 490 zł ? :)“ wysłana. Poczekajmy na odpowiedź sprzedającego. Miłego dnia! Czy odpowiedź Alliny Ci pomogła? nie, naprawdę nie mogę, już obniżyłam Panu prawie 30 zł 17:59 szkoda, ale dzięki za super miłą konwersację, sporadycznie już się to zdarza na Allegro 18:01 Proszę zaglądać na aukcje, może kiedyś stanieje jeszcze Również dziękuję, wszystkiego dobrego! 18:11 Wielkie dzięki BĘDĘ zaglądał pozdrawiam 18:14 Co do proponowanej przez Pana ceny 490 zł - ja się zapytam Kierownika w poniedziałek, jezeli Kierownik wyrazi zgodę na tą cenę, to Panu go tak sprzedamy. 18:26 dziękuję Pani wielce kurde, jest tyle tych ala lombardów na Allegro, ale Wasz jest super oki i spoko obsługa, bardzo miła i szybka dzięki 18:32 Dziękujemy za pozytywną opinię, bardzo nam miło! W poniedziałek damy znać co do zegarka. Pozdrawiam 18:43 hhehe fajne negocjacje - tak pracownicy po zamknięciu nie podejmują decyzji - uderz w dzień pracujący lub sobotę bo czasem i sobotę pracują !!! 44 minuty temu, KobyS0 napisał(-a): no ale to kwarc, kolejny, już drugi u mnie by był ..... jak mawiają Japończycy z dorzecza Kongo .... dobry kwarcyk nie jest zły 👍 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156716 #257489 Napisano 23 Września 2022 Celta śpi, szkło puste, trzeba iść spać😎 dobranoc🌙🌙🌙 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 17020 #257490 Napisano 23 Września 2022 Nocna zmiana 25 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pioters 767 #257491 Napisano 23 Września 2022 (edytowane) . Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez Pioters 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 61094 #257492 Napisano 24 Września 2022 Miłego! 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #257493 Napisano 24 Września 2022 Bry 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9178 #257494 Napisano 24 Września 2022 25 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQC 850 #257495 Napisano 24 Września 2022 (edytowane) Skąd Wy się urwaliście że ta bezalkoholowa whisky Was zaskoczyła? 🫢 Nagrodę za innowacyjny produkt otrzymano w roku 1998! 24 lata temu! w tej chwili na rynku jest kilka rodzajów łychy od 40 do 300 zł za flaszkę. Dylemat poranny. 🤣 Edytowane 24 Września 2022 przez SQC 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 60603 #257496 Napisano 24 Września 2022 Jeszcze nie na ręku, chwile przed treningiem. Znalazłem rozwiązanie jak się zdaje ultymatywne (nie banujecie mnie za to) 😂🤣😂 garmin z tarczą wskazówkową 😏 miłego 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memo88 4190 #257497 Napisano 24 Września 2022 Smacznej porannej ☕️ życzę 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7273 #257498 Napisano 24 Września 2022 26 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #257499 Napisano 24 Września 2022 30 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68469 #257500 Napisano 24 Września 2022 Od rana zaczynam pracę na ogrodzie - walkę w kretem. 24 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach