Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, petruss napisał(-a):

Wiem, to badziewie którym robię zdjęcia potrzebuje światła. Do wiosny pewnie nie będę wrzucał zdjęć przed robotą.

A od czego latarka? ;) 

3 minuty temu, Miszkolc napisał(-a):

Ciężko się zdecydować którego pilota wybraćemoji848.png6ffbe0c2a79c2dfcbfde9af76294c1ef.jpg210b601f38d9b01c2b21b1d9cf5dc267.jpg

Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka

Ja brałbym czarnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, elimerin napisał(-a):

Bieda Black Bay ;)

Może i bieda, ale imho wcale nie wygląda gorzej niż BB, szczególnie na tym odlotowym pasku :). Jak oceniasz wykonanie całości i mechanizm (niezawodność, dokładność chodu)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):
7 godzin temu, Miszkolc napisał(-a):

Ciężko się zdecydować którego pilota wybraćemoji848.png6ffbe0c2a79c2dfcbfde9af76294c1ef.jpg210b601f38d9b01c2b21b1d9cf5dc267.jpg

Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka

Ja brałbym czarnego

Ja nie, Wolę BigEye'a, najlepiej w tej właśnie tytanowej wersji (niedawno mignął mi na OLX-ie w bardzo atrakcyjnej cenie).
Zegarków o podobnym charakterze jak Spirit trochę jest (np. Tudor BB, Ch.Ward, Glycine Combat, jeszcze jakieś Seiko albo Farer, że wymienię pierwsze z brzegu) ale Longines Avigation BigEye "Petrol Blue", czy jak on się tam nazywa, jest jedyny w swoim rodzaju i nie ma odpowiednika. Również bardziej stonowaną czarną wersję BigEye wolałbym od Spirita, na którego popularność jestem jakoś mało wrażliwy.  

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi