Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Pierce34 napisał(-a):

Nowy nabytek? Tarcza czarna, czy niebieska/granatowa? Rozmiar - super (pewnie poniżej 40 mm), szczotkowanie - super, do tego wyglada na płaski. Ogólnie - rewelacja. :) 

Tak, nowy dziś dojechał. 39 mm.Cacko.Piękna biżuteria, tak najkrócej.Tarcza w ciemniejszym odcieniu zieleni (ciemny szmaragd).Niestety, zanim się dziś wygrzebałem z fotkami, słońce było już wysoko i musiałem szukać cienia, dlatego nie widać tej zieleni, ale na żywo jest bardzo dobrze.Ogólnie do Yema Wristmaster podchodziłem kilka miesięcy, bo jedyne, czego mi obecnie potrzeba, to zegareka ze zintegrowaną bransoletą.Kiedyś, lata temu, miałem TT IWC Ingenieur, ale miał on jednak sporo minusów, dlatego się pozbyłem.Tutaj jest całkiem fajna mikroregulacja.W ogóle wykończenie zegarka, jak na moje oko, top. 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Genovese_ napisał(-a):

Tak, nowy dziś dojechał. 39 mm.Cacko.Piękna biżuteria, tak najkrócej.Tarcza w ciemniejszym odcieniu zieleni (ciemny szmaragd).Niestety, zanim się dziś wygrzebałem z fotkami, słońce było już wysoko i musiałem szukać cienia, dlatego nie widać tej zieleni, ale na żywo jest bardzo dobrze.Ogólnie do Yema Wristmaster podchodziłem kilka miesięcy, bo jedyne, czego mi obecnie potrzeba, to zegareka ze zintegrowaną bransoletą.Kiedyś, lata temu, miałem TT IWC Ingenieur, ale miał on jednak sporo minusów, dlatego się pozbyłem.Tutaj jest całkiem fajna mikroregulacja.W ogóle wykończenie zegarka, jak na moje oko, top. 😎

Rzuciłem okiem na te zegarki i zielony to najlepsza opcja. Graty. Niech się dobrze nosi. 🙂

Edytowane przez Pierce34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Ganid napisał(-a):

Taki nowy "wariat" do mnie trafił, Yuen. Pierwszy model nowego micro micro brandu. 

zegarek wesoły. dobór muzyki na YT mnie zabił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.09.2026 o 16:39, Slimturtle napisał(-a):

Panerai + morze

19c408b742e910b3370e837f230056ef.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

dobre połączenie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Pierce34 napisał(-a):

Rzuciłem okiem na te zegarki i zielony to najlepsze opcja. Graty. Niech się dobrze nosi. 🙂

Dzięki ! :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Genovese_ napisał(-a):

DSCF0527.jpg

DSCF0558.jpg

DSCF0566.jpg

Bardzo ładny model. To chyba nowość u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Bardzo ładny model. To chyba nowość u Ciebie?

Tak, nowy zegarek. Jest świetny i będę Wam go co jakiś czas starał się pokazywać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Genovese_ napisał(-a):

Tak, nowy zegarek. Jest świetny i będę Wam go co jakiś czas starał się pokazywać :)

Ładny zegarek uzupełnisz jak zawsze dobrymi zdjęciami. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi