Gość tessio #326 Napisano 9 Lutego 2006 Troyka wypas ! 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #327 Napisano 9 Lutego 2006 rządzi, rządzi Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24188 #328 Napisano 9 Lutego 2006 Super! Jak możesz to daj zdjęcie tarczy z bliska. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #329 Napisano 9 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83783117 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #330 Napisano 9 Lutego 2006 Na Ameryce Południowej stoi jak byk "Soth" zamiast "South" :shock: :shock: :shock: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24188 #331 Napisano 9 Lutego 2006 :? No, nie :shock: jak to??@Lukas, te zdjęcia znam, chodziło mi o konkretny egzemplarz. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #332 Napisano 9 Lutego 2006 Jest też L. "Superier" Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #333 Napisano 9 Lutego 2006 Na Ameryce Południowej stoi jak byk "Soth" zamiast "South" :shock: :shock: :shock: Marcin Za to kocham ruskie zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #334 Napisano 9 Lutego 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24188 #335 Napisano 9 Lutego 2006 Zabawa pt. "Znajdź jak najwięcej błędów na tarczy trojki" trwa!: BAFFIN ISLAND przedstawione jako BAFFIN LSISND :!: : 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #336 Napisano 9 Lutego 2006 Mississippi 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #337 Napisano 9 Lutego 2006 Widziałem, ale chciałem coś dla Was zostawić 8) Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #338 Napisano 9 Lutego 2006 Zawsze mi się ten zegarek podobał, ale teraz podoba mi się jeszcze bardziej 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #339 Napisano 9 Lutego 2006 Zawsze mi się ten zegarek podobał, ale teraz podoba mi się jeszcze bardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #340 Napisano 9 Lutego 2006 żeby nie było jak ze znaczkami- z błędem to drozsze:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #341 Napisano 10 Lutego 2006 oto duze zdjecia tarczy mojej Troyki co do zegarka to jest naprawde dobry : mechanizm 2416b dokladny ok 1 min na tydzien do przodu:) jesli jest noszony troszke wiecej jak spoczywa i jest nakrecany. Wlasnie zauważyłem bład na tarczy lsisnd (szkoda) ale nie ma błedu south:) a jesli chodzi o mississippi to sie zgadza sprawdzcie na google(chyba ze to nie to, nie jestem dobry z geografii (ale to chyba z angielskiego tak sie pisze)). Poza tym zegarek naprade spory, duza srednica tarczy i grubosc a co za tym idzie masa (czuc go na reku)ale mi o to chodzilo.Jedynym mankamentem jaki zauwazylem w moim egzemplazu jest minimalnie krzywo wklejona szybka ale mi to nie przeszkadza (jest szczelny nigdy nie zaparowal, ale nigdy z nim nie bede sie kąpał). Mysle ze w tej cenie nie mozna kupic nic lepszego i ładniejszego( zreszta nawet jakby sie dało to i tak bym został przy mojej troyce ). Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #342 Napisano 11 Lutego 2006 A ja dzisiaj obcowałem z Księżniczką... Ale czułem się trochę skrępowany... Mnie się podoba... nabyłem ją dwa dni temu na allegro... a dziś w nocy zrobiłem jej 50 zdjęć I wklejam na gorąco... 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #343 Napisano 11 Lutego 2006 Corvus, śliczna Doxa 8) Gratulacje :!: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #344 Napisano 11 Lutego 2006 Dzięki neuro. Też tak myślę. 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #345 Napisano 11 Lutego 2006 ...bo to prawda! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #346 Napisano 11 Lutego 2006 @Corvus, pomijajac piekno doxy, gratulacje btw, zintrygowalo mnie tlo. mozesz przyblizyc co przedstawialo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #347 Napisano 11 Lutego 2006 Zegarek niczego sobie, ale o jakości zdjęć bym tego nie powiedział... Zaszumione są dość znacznie - przy jakiej wartości ISO fotografowałeś swoją Doxę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #348 Napisano 11 Lutego 2006 ups ! nie wytrzymalem i sie musiałem pochwalić ( wstyd ,ale przyjemny) Spóźnione (ustawiczny brak, nomen omen, czasu), ale serdeczne gratualcje, Darku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #349 Napisano 11 Lutego 2006 pomijajac piekno doxy, gratulacje btw, zintrygowalo mnie tlo. mozesz przyblizyc co przedstawialo?To był wzór na tatuaż (jakieś chińskie znaki)inne ujęcie:Zegarek niczego sobie, ale o jakości zdjęć bym tego nie powiedział... Zaszumione są dość znacznie - przy jakiej wartości ISO fotografowałeś swoją Doxę ?A co to jest ISO :?: :?: :?: Daj żyć mabok... Nie znam się na takich rzeczach.Zdjęcia robiłem starym coolpixem SQ kumpla z matrycą 3.1 Mp i 3-krotnym zoomem optycznym (co z resztą widać na ostatnim zdjęciu ).Nie znam tego aparatu, ale i tak wyszły super w porównaniu z innymi Nie wspomnę, że godzina, którą wskazuje zegarek odpowiada godzinie robienia zdjęć... i to nie było o 13tej 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #350 Napisano 11 Lutego 2006 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach