Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, murcins napisał(-a):

QtsGbbv.jpg

Jedyne czego brakuje temu zdjęciu, to poprawnie ustawionej głębi ostrości 😉  

nawrót choroby....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, eddi87 napisał(-a):

779741628_20220731_094256_HDR3.thumb.jpg.7dad4e25896ec2ee1a49aa5502045956.jpg

Edyta: 

@Dnlaie ujdzie? 😂😜 

335705425_20220731_102438_HDR3.thumb.jpg.632cfb3af69b7c14fd38a7c4f63eafa0.jpg

@eddi87 jak dla mnie - szt😎sik / czyżby 'cytrynowy' mesh? ;)

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Szczerze mówiąc, to takiej możliwości nie rozpatrywałbym nawet teoretycznie. Przy moich możliwościach finansowych kupowanie Rolexa byłoby "życiem ponad stan". Trzymam się trzech zasad: zegarek musi mi się podobać, wnosić coś nowego do kolekcji no i po zakupie ma nie być "smutno w portfelu" (czyli ubytek ma być nieodczuwalny). 

... a gdzie odrobina ryzyka i szaleństwa ? hehehhe 

53 minuty temu, lysolek007 napisał(-a):

Polubiliśmy się ;] 

IMG_20220731_114209.jpg

... dlaczego mnie to nie dziwi :) 👍🍻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gratulacje
@SLAWEK 01 dziękuję bardzo
[mention=47716]ICE[/mention] uważam, że jakość wykonania . Przed zakupem naczytałem się o "ostrych" krawędziach na bronsolecie, ale po zwertfikowaniu tego na żywo - nie potwierdzam. Krawędzie są po prostu ciasno spasowane i świadczą właśnie o wyższej precyzji wykonania. Nie przeszkadza mi to w jakikolwiek sposób w wygodnym użytkowaniu. Jedyną kwestią, na którą zwróciłem uwagę jest brak AR na szafirowym szkle, ale nie jest to, jak to mówią, "dilbrejker".
[mention=100402]lejdipik[/mention] do powyższych informacji dodam, że "ta impreza" kosztowała mnie niewiele ponad 1000 PLN, tak więc polecam z czystym sumieniem.
Chciałem koniecznie mieć chrono na kole kolumnowym a ponieważ mam prywatnie awersję do jakichkolwiek oznak komunizmu, padło na model "inspirowany".

Zainteresowanych prywatnym importem z Chin informuję, że po udzieleniu Poczcie Polskiej pełnomocnictwa do reprezentacji w czynnościach celnych, oraz wysłaniu e-mailem do Pocztex'u oświadczenia o zakupie zegarka o wartości powyżej 150€/$ i zrzutu ekranu transakcji z Ali, reszta procesu przebiegła bezproblemowo. (Podatki razem z opłatami stanowiły ok. 25% i zapłaciłem je przy odbiorze przesyłki.)

Mam nadzieję, że pomagam.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, alpaczino napisał(-a):

@SLAWEK 01 emoji1314.png dziękuję bardzo
[mention=47716]ICE[/mention] emoji1314.png uważam, że jakość wykonania emoji108.pngemoji2532.png. Przed zakupem naczytałem się o "ostrych" krawędziach na bronsolecie, ale po zwertfikowaniu tego na żywo - nie potwierdzam. Krawędzie są po prostu ciasno spasowane i świadczą właśnie o wyższej precyzji wykonania. Nie przeszkadza mi to w jakikolwiek sposób w wygodnym użytkowaniu. Jedyną kwestią, na którą zwróciłem uwagę jest brak AR na szafirowym szkle, ale nie jest to, jak to mówią, "dilbrejker".
[mention=100402]lejdipik[/mention] emoji1314.png do powyższych informacji dodam, że "ta impreza" kosztowała mnie niewiele ponad 1000 PLN, tak więc polecam z czystym sumieniem.
Chciałem koniecznie mieć chrono na kole kolumnowym a ponieważ mam prywatnie awersję do jakichkolwiek oznak komunizmu, padło na model "inspirowany".

Zainteresowanych prywatnym importem z Chin informuję, że po udzieleniu Poczcie Polskiej pełnomocnictwa do reprezentacji w czynnościach celnych, oraz wysłaniu e-mailem do Pocztex'u oświadczenia o zakupie zegarka o wartości powyżej 150€/$ i zrzutu ekranu transakcji z Ali, reszta procesu przebiegła bezproblemowo. (Podatki razem z opłatami stanowiły ok. 25% i zapłaciłem je przy odbiorze przesyłki.)

Mam nadzieję, że pomagam. emoji4.png

Pozdrawiam

Mam zupełnie inne doświadczenia z zegarkiem powyżej 150 euro. Poczta nie ma uprawnień do czynności celnych dla zegarków i musiałem skorzystać z usług agencji celnej (na szczęście stosunkowo taniej). Z tym, że dotyczyło to wysyłki z Wlk. Brytanii. A więc prawo chadza czasami odmiennymi drogami... ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi