Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, pmwas napisał(-a):

IMG_20241001_112647.thumb.jpg.a1d909493be68da608142a3c1ad60bac.jpg

Dziś budżetowo... 

Fajny ten Ingersoll, podoba mi się logo a intryguje napis German Design, przecież to firma z USA. Btw., jaką masz Kijankę?  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Fajny ten Ingersoll, podoba mi się logo a intryguje napis German Design, przecież to firma z USA. Btw., jaką masz Kijankę?  :) 

To Rio żony... Mocarne 1,2... Ale fajne auto. Zwykle, bez współczesnych debi... przepraszam, innowacji, do tego na LPG, więcjezdzi się tanio... I łatwo to zaparkować. UAZ już chyba umarł na dobre, wiec żeby wszędzie nie jeździc alfą (bo szkoda auta i atmosfery) to jeżdżę tym :)

Ingersoll... Jeszcze o nim coś wspomnę, bo kiedyś napisałem kiepska recenzję na gorąco i będę chciał to uzupełnić po latach... 

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, pmwas napisał(-a):

To Rio żony... Mocarne 1,2... Ale fajne auto. Zwykle, bez współczesnych debi... przepraszam, innowacji, do tego na LPG, więcjezdzi się tanio... I łatwo to zaparkować. UAZ już chyba umarł na dobre, wiec żeby wszędzie nie jeździc alfą (bo szkoda auta i atmosfery) to jeżdżę tym :)

Ingersoll... Jeszcze o nim coś wspomnę, bo kiedyś napisałem kiepska recenzję na gorąco i będę chciał to uzupełnić po latach... 

Właśnie Rio na gazie, to było marzenie Żony, ale już nie produkują więc będzie coś innego. Czekam na recenzję zegarka. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Właśnie Rio na gazie, to było marzenie Żony, ale już nie produkują więc będzie coś innego. Czekam na recenzję zegarka. :) 

Rio na gazie występowało również w wizjach innych słynnych Pań, np. Agieszki Osieckiej i Maryli Rodowicz.

"Siedzę w Rio, ach jak tu piją" 

Inna wizja z "Dziennika Łódzkiego", również daleka od realizacji: "Pożegnanie gruzińskich gości".

Wątek pełen skojarzeń, chyba taki dzień dzisiaj. 

p.s.

Smokrytycznie obiecuję, że następnym razem napiszę coś o zegarkach, żeby mnie Administracja nie wywaliła za off-topic (albo za kołnierz).

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.10.2024 o 12:27, pmwas napisał(-a):

Przepraszam, że się wetnę, ale atmosfera, przynajmniej ta międzyludzka, to może tylko zyskać na tym, że ktoś jeździ alfą, natomiast doskonale rozumiem, że można mieć buty i samochód (no i zegarek) "na niedzielę" 👍

Edytowane przez geniu_75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, geniu_75 napisał(-a):

Przepraszam, że się wetnę, ale atmosfera, przynajmniej ta międzyludzka, to może tylko zyskać na tym, że ktoś jeździ alfą, natomiast doskonale rozumiem, że można mieć buty i samochód (no  zegarek) "na niedzielę" 👍

Świetne auto, ale ja za dużo jeżdżę. Auto jest używane relatywnie rzadko, głównie na trasy, a i tak w 

2,5 roku zrobiło 52000km. Więc gdyby jeszcze doliczyć to, co zrobiłem UAZem i Kią, to na etapie wykupu po leasingu (5 lat) mogłoby się okazać wyeksploatowane, a chcę ją na dłużej :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi