Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

Godzinę temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Zgadza się a po czym poznałeś ?😃 ale to taka Kia Ceed w wersji sportowej więc się pokrywa  

GT 204KM? 

Godzinę temu, Socool napisał(-a):

Carrera w Kia. 🙂

Spostrzegawczy jesteś, czego nie można powiedzieć o mnie, bo na co dzień to widzę (samochód nie zegarek). 

57 minut temu, oszolom napisał(-a):

96tgt.jpg

Chiński tryciak, bardzo udany zegarek, chyba na dodatek nie jest 1:1 kopią czegoś innego, co zawsze jest plusem, jeśli chodzi o wspólczesne dzieła majfrendów.

Ileś tam lat przymierzam się do zakupu jakiegoś Carnivala i jakoś zawsze biorę coś innego. Ale przyjdzie ten czas... :) 

11 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

GT 204KM? 

Spostrzegawczy jesteś, czego nie można powiedzieć o mnie, bo na co dzień to widzę (samochód nie zegarek). 

Ileś tam lat przymierzam się do zakupu jakiegoś Carnivala i jakoś zawsze biorę coś innego. Ale przyjdzie ten czas... :) 

Wersja z 2019 roku 1.6 T-GDi GT 204KM to tak żebym się do pracy nie spóźniał i punktualnie dziecko do szkoły odwoził ;)

14 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

GT 204KM? 

To mój jedyny zegarek tej marki, jaki miałem... Wykonany jest spoko, ale trzeba wziąć poprawkę, że ja go mam 8 lat. W zegarkowej chińszczyźnie to epoka.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

32 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Wersja z 2019 roku 1.6 T-GDi GT 204KM to tak żebym się do pracy nie spóźniał i punktualnie dziecko do szkoły odwoził ;)

Mam ProCeeda z tym samym silnikiem. Mocy wystarcza by "zdanżać". ;) 

31 minut temu, oszolom napisał(-a):

To mój jedyny zegarek tej marki, jaki miałem... Wykonany jest spoko, ale trzeba wziąć poprawkę, że ja go mam 8 lat. W zegarkowej chińszczyźnie to epoka.

Jakość raczej u Chińczyków nie spada, więc pewnie wkrótce kupię jakiś na próbę. 

3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Mam ProCeeda z tym samym silnikiem. Mocy wystarcza by "zdanżać". ;) 

Jakość raczej u Chińczyków nie spada, więc pewnie wkrótce kupię jakiś na próbę. 

No ProCeed z wyglądu jest ładniejszy podobał mi się ale był droższy, ze swojego jestem bardzo zadowolony i myślę, ze przy następnej zmianie tez postawie na KIA, jeszcze fajne są te Kia Stinger ale chyba już ich nie produkują

11 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Zgadza się a po czym poznałeś ?😃 ale to taka Kia Ceed w wersji sportowej więc się pokrywa  

Trochę przerobiłem wozidełek. 😉

Po zegarach poznałem. 

31 minut temu, tofiks_th napisał(-a):

Nowy nabytek😀, chiński oczywiście😉

Najlepszy dowód, że:

- wzornictwo zaproponowane przez Serice się przyjęło;

- chińczyk w kopiowaniu wzornictwa granic nie zna i nawet mikro jest gotowy "skserować".

Tak swoją drogą, to ciekawe ilu ludzi, oczywiście spoza świata zegarkowego, kupując takiego chińczyka ma świadomość czego jest kopią? 

Małżeństwo i zegarki.

1 godzinę temu, kornel91 napisał(-a):

Żeby nie było nudy Sinn na nowym zamszowym pasku.

cXG2JR0.jpeg

1eUqmsY.jpeg

Bardzo wdzięczny model do żonglowania paskami. Chyba każdy kolor mu pasuje. :)