Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Rafsr71 napisał(-a):

Toyoty te odrobinę starsze, zasadniczo są nieśmiertelne 🙂

Jedynie korozja może ten stan zaburzyć 😱

Toyoty nie miałem, ale miałem 2 nissany (1993, 1999) i jedno miczubiszi (2004). Miczubiszi to było najlepsze auto, jakim jeździłem. Lancer w kombi, ten taki brzydki, 2 litry wolnossąca benzyna. Gnić nawet mocniej nie zaczęło, ale sporo eksploatacyjnych rzeczy się kumulowało, a mietki mają drogie części. Chłopaki z Ukrainy wzięli w dobrej cenie. Teraz żałuję :D. Nissany z kolei były kompletnie nie do zabicia, jeśli chodzi o silnik, skrzynię. Natomiast gniły strasznie. Sunny'ego jeszcze znajomy dojeździł, Almerę sam oddałem na złom, bo już nie było do czego łatać.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Miszkolc napisał(-a):

Oj już przestań narzekać, powiem tak, jak w dowcipie o zajączku alkoholiku, sprzedaj butelki i kup Mercedesa.emoji3.png

Raczej nie narzekam. Tylko chyba wole jednak dużo "butelek", zamiast 2-3 "Mercedesów". ;) Poza tym tanich mam już tak dużo, że choćby ze względu na "przestrzeń składowania" zaczynam uzupełniać luki z nieco wyższej półki.

Jak starczy życia i pieniędzy, może i te "lepsze" (czytaj - droższe) się też pojawią? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, lysolek007 napisał(-a):

;]IMG_20250405_133944.thumb.jpg.369b623cfd65bf0f2df9b056e9273065.jpg

IMG_20250405_133626.thumb.jpg.ab2374c14d793a3dd8f5bfbb50c090f3.jpg

Te zdjęcia, to normalnie bajka.😀 Gratuluję pomysłu. 👏

Edytowane przez Socool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
;]IMG_20250405_133944.thumb.jpg.369b623cfd65bf0f2df9b056e9273065.jpg

IMG_20250405_133626.thumb.jpg.ab2374c14d793a3dd8f5bfbb50c090f3.jpg
Proszę usuń Smerfa, to zdjęcie to dyskryminacja osób o niskim wzroście i odmiennej pigmentacji skóry, jako takie podlega pod "mowę nienawiści" Proszę nie mów nikomu, że zalajkowałem, bo będziemy razem oglądać twój zegarek w celi

Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Miszkolc napisał(-a):

Proszę usuń Smerfa, to zdjęcie to dyskryminacja osób o niskim wzroście i odmiennej pigmentacji skóry, jako takie podlega pod "mowę nienawiści" emoji12.png Proszę nie mów nikomu, że zalajkowałem, bo będziemy razem oglądać twój zegarek w celi emoji16.png

Ja też polajkowałem, najwyżej smerfy będą obdziabane i z dodatkiem paru kropek ;)

64960_smerfy-jako-bajka-dla-doroslych~2.jpg

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi