Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a):

Może w końcu ktoś otworzy wątek o filmach, został zamknięty bez podania przyczyny, ani nie wiadomo przez kogo, bynajmniej ja nie wiem , tak z partyzanta, tak bo tak . Może ten ktoś nie lubuje się w filmach ale ja i owszem.😤😤😤  I żeby było w temacie 🤗 🤗 🤗 

Bo tu tak jest że na trudne tematy nie można nawet kulturalnie dyskutować ( a szkoda bo to często pouczająca lektura i przyczynek do zastanowienia ), nagle znikąd przychodzi Tajemniczy Don Pedro i kłódeczka.

Żeby nie było że nie w temacie to fota z zegarkiem, nożami, pistoletami i innym sprzętem popularnym w tle. Taki prawie Bond.

492901649_10162828734409791_5915459729486072326_n.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, oszolom napisał(-a):

po taniości

9678bg.jpg

Fuji Delbana :)

Czy faktycznie Chińczyk 2650 w środku siedzi czy jednak coś dżapańskiego?

Screenshot_20250422-224854.png

Edit

U mnie lokalnie za jakieś 700zl siedzi, beżową tarcza. Gdzieś foto mam... Czaje się ale właśnie te opinie... a nie znalazłem oznaczeń na zegarku a i mnie wygonili ze sklepiku, bo oglądam, zdjęcie robię a na pewno nie kupię to ruski szpieg jestem...

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Bugs napisał(-a):

Bo tu tak jest że na trudne tematy nie można nawet kulturalnie dyskutować ( a szkoda bo to często pouczająca lektura i przyczynek do zastanowienia ), nagle znikąd przychodzi Tajemniczy Don Pedro i kłódeczka.

Żeby nie było że nie w temacie to fota z zegarkiem, nożami, pistoletami i innym sprzętem popularnym w tle. Taki prawie Bond.

492901649_10162828734409791_5915459729486072326_n.jpg

Dziewczynom powysyłaj :) 
Tylko lufę polecałbym raczej kierować w stronę kulochwytu...

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Petru23 napisał(-a):

Fuji Delbana :)

Czy faktycznie Chińczyk 2650 w środku siedzi czy jednak coś dżapańskiego?

Screenshot_20250422-224854.png

Edit

U mnie lokalnie za jakieś 700zl siedzi, beżową tarcza. Gdzieś foto mam... Czaje się ale właśnie te opinie... a nie znalazłem oznaczeń na zegarku a i mnie wygonili ze sklepiku, bo oglądam, zdjęcie robię a na pewno nie kupię to ruski szpieg jestem...

O kurde, identyczne :D. W fuji jest tongji, tak. Tylko walnęli na kole naciągu napisy. Ja dałem za ten zegarek 50 złotych. Tak do stówy można by za to zapłacić, myślę, ale więcej bym nie dał.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi