Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

19 godzin temu, ireo napisał(-a):

Ahaa, a ja myślałem, że przekreślony znaczek z napisami "Scuba" i "No Radiations" właśnie ostrzega żeby nie próbować nurkowania z powodu tej promieniotwórczości, żeby nie zaszkodziła ślimakowi Dendronotus Frondosus, wielorybom, fokom, wczasowiczom w wodzie, a nawet Pameli Anderson czuwającej na brzegu (i w razie potrzeby wyławiającej tonących). Potwierdzają to napisy na drugiej stronie, PROTECT WHAT YOU LOVE oraz IMMERSE YOURSELF, znaczy "chroń wszystko co kochasz" (i nie wchodź z tym zegarkiem do wody) oraz "zanurz się" (ale sam, bez zegarka). Ja bym nie ryzykował.

Swatch twierdzi również, że "indeksy godzinowe oraz wskazówki godzinowa i minutowa, a także skala na bezelu mają powłokę Super-LumiNova® klasy A, zapewniającą im znakomitą widoczność w ciemności" i tu to już na pewno kłamie. Ale kolor jest fajny i widok od strony dekla też im się udał.

Zapomniałeś o ori pasku ze starych sieci rybackich. Zmieniłem go na chińską gumę, na pewno mało eko. No dorabiają ideologię do drogiej zabawki. Co do tego, co położyli na indeksy i bezel, to nie wiem, może i najlepszą lumę. Ale jeśli tak, to w ilosci homeopatycznej. I to jest obciach, zdecydowanie. Bo lepiej świecą tanie zegarki z Ali. 

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dnlaie napisał(-a):

1754495813808.jpg

Noo o taka lume mi chodzi, ładnie świeci :) taki kolor lumy podoba mi się najbardziej😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, lysolek007 napisał(-a):

;]

Chwalipięta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wczoraj prawie cały dzień leżałem w gorączce (kto by pomyślał, że piżama przyda się w lecie)
IMG_20250806_223907.thumb.jpg.6e3f5c48123376fac59dab8bce1ed9b8.jpg
... ale są plusy - napatrzyłeś się na Explorera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, oszolom napisał(-a):

Zapomniałeś o ori pasku ze starych sieci rybackich. 

Nie zapomniałem, w to też nie uwierzyłem.

5 godzin temu, oszolom napisał(-a):

No dorabiają ideologię do drogiej zabawki. 

Spox, są droższe. Z jeszcze słabszą "ideologią", naciągniętą jak guma.

W przypadku "Blancpain-x-Swatcha" wiadomo, że chodzi o eksploatowanie legendy Blancpaina metodą "na krzywy ryj" ale przynajmniej nie jest to bezwstydna chińska kopia, więc wszyscy nabywcy zgadzają się zapłacić odpowiednio zawyżoną cenę. 

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, alpaczino napisał(-a):

emoji848.png ... ale są plusy - napatrzyłeś się na Explorera. emoji6.png

Codziennie się patrzę i napatrzeć się nie mogę (może jak zostanę z tym jednym automatem - to się napatrzę heh)

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Dnlaie napisał(-a):

Wczoraj prawie cały dzień leżałem w gorączce (kto by pomyślał, że piżama przyda się w lecie)

IMG_20250806_223907.jpg

Teraz, alpaczino napisał(-a):

emoji848.png ... ale są plusy - napatrzyłeś się na Explorera. emoji6.png

Ale właśnie gorączka była pewnie wywołana jaraniem się Explorerem.

Mnie też się ten zegarek podoba, moim zdaniem jeden z najlepszych Rolexów do codziennego noszenia, ale gdyby mi zagrażały "kosmate myśli" żeby sobie takiego kupić, to jeszcze kilkanaście zdjęć i na pewno doznam uzdrowienia.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, ireo napisał(-a):

Ale właśnie gorączka była pewnie wywołana jaraniem się Explorerem.

Mnie też się ten zegarek podoba, moim zdaniem jeden z najlepszych Rolexów do codziennego noszenia, ale gdyby mi zagrażały "kosmate myśli" żeby sobie takiego kupić, to jeszcze kilkanaście zdjęć i na pewno doznam uzdrowienia.

Też brałem pod uwagę, że choroba - mogła zostać wywołana nadmiarem Explorera

*Natomiast te kilkanaście zdjęć w najbliższym czasie - są również nieuniknione 

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi