qbapiasek 31466 #337151 Napisano 8 Czerwca Wieczorna zmiana 🙃 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89791 #337152 Napisano 8 Czerwca 27 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 1232 #337153 Napisano 8 Czerwca LLD na wycieczce… 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 68243 #337154 Napisano 8 Czerwca 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 4609 #337155 Napisano 8 Czerwca Explorer 36mm. 30 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 79629 #337156 Napisano 8 Czerwca 35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8434 #337157 Napisano 8 Czerwca 32 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DontTreadOnMe 383 #337158 Napisano 8 Czerwca (edytowane) 9 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): W dniu 7.06.2026 o 18:08, Lincoln Six Echo napisał(-a): 45 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): ALE ONE SĄ ŚLICZNE. To się w głowie nie mieści. Jak wrażenia z Bizantino na żywo? Oglądałeś go gdzieś wcześniej? Edytowane 8 Czerwca przez DontTreadOnMe 0 Omologato Tifosi / G-Shock GBD800 / Casio A158 / Tag Heuer Aquaracer WBP5110.BA0013 / Tag Heuer 2000 Quartz / Tag Heuer Formula 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 10063 #337159 Napisano 8 Czerwca (edytowane) Edytowane 8 Czerwca przez Marak 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 10414 #337160 Napisano 8 Czerwca 22 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu866 2185 #337161 Napisano 8 Czerwca 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szabas 3202 #337162 Napisano 8 Czerwca Mój dziadzia Tajmeksik dostał nową bateryjkę, spa, nowy paseczek i jest radość!😉⌚️💪 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89791 #337163 Napisano 8 Czerwca 45 minut temu, DontTreadOnMe napisał(-a): ALE ONE SĄ ŚLICZNE. To się w głowie nie mieści. Jak wrażenia z Bizantino na żywo? Oglądałeś go gdzieś wcześniej? Wrażenia bardzo dobre, znakomite wręcz. Tak, oglądałem - na przykład pakując je dla klienta. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14970 #337164 Napisano 8 Czerwca 23 godziny temu, pmwas napisał(-a): Wiem, że to kij w mrowisko i niektórych oczy bolą, ale od wczoraj toto noszę i nawet mnie to cieszy... Ogólnie fajny pomysł z tym obrotowym mechanizmem pokazującym godzinę, nawet jesli na dobrym pomyśle się skończyło, ja tam lubię takie bajery. Oczywiście w kwestii tourbillonów obiecuję poprawę, choć nie szybko, bo te, co mi się podobają są jednak ciut za drogie Paweł dzięki za opis. Mam jednak prośbę, nie rób zdjęć parującym kartoflem, bo nic nie widać 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 5453 #337165 Napisano 8 Czerwca 22 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Paweł dzięki za opis. Mam jednak prośbę, nie rób zdjęć parującym kartoflem, bo nic nie widać Ho ho, parujące kartofle wcale nie są takie złe. Ja to bardzo doceniam, że Paweł wykonał to zdjęcie w taki sposób, zapewne w trosce o zdrowie czytelników. Gdybym zobaczył ten zegarek od razu w pełnej krasie i bez uprzedzenia, to mógłbym, odskakując od ekranu, uderzyć się o coś i np. stracić przytomność. Może nawet nic bym już więcej na forum nie napisał. A tak, to się nie cieszcie przedwcześnie. 2 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14970 #337166 Napisano 8 Czerwca 4 minuty temu, ireo napisał(-a): Ho ho, parujące kartofle wcale nie są takie złe. Ja to bardzo doceniam, że Paweł wykonał to zdjęcie w taki sposób, zapewne w trosce o zdrowie czytelników. Gdybym zobaczył ten zegarek od razu w pełnej krasie i bez uprzedzenia, to mógłbym, odskakując od ekranu, uderzyć się o coś i np. stracić przytomność. Może nawet nic bym już więcej na forum nie napisał. A tak, to się nie cieszcie przedwcześnie. Np. o wielofunkcyjny system laboratoryjny z wyciągiem 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74520 #337167 Napisano 8 Czerwca 37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 45667 #337168 Napisano 8 Czerwca 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 31784 #337169 Napisano 8 Czerwca 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 94262 #337170 Napisano 8 Czerwca 5 godzin temu, ireo napisał(-a): W tym zegarku chyba już trzeci raz zmieniam pasek. Żaden mi się dotąd tak zupełnie nie podobał. Zaawansowane stadium paskozy. Moim zdaniem i ten jest do zmiany. Nie wiem co to jest ale tutaj dałbym jakąś jaśniejszą skórę koniecznie z przeszyciami albo takie coś. https://delugs.com/products/brown-alcantara-leather-signature-watch-strap 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 5453 #337171 Napisano 8 Czerwca (edytowane) 4 godziny temu, Frozenn napisał(-a): 1. Pokaż proszę poprzednie. 2. Zostawił bym skórkę na rzecz NATO. A co tam. 3. Szkoda że koperta cała w połysku, bez przełamań satyną, albo cała satynowana, ale cóż. (Wybredzam wykonem GS, zdaję sobie z tego sprawę. Tym bardziej, że jestem klientem/użytkownikiem z drugiej strony barykady - Lorus 😅😁 Przepraszam użytkowników). Moje propozycje: (źródło: google grafika) Czyli proponujesz, żebym kupił sobie jakieś Grand Seiko z serii Evolution 9 zamiast obecnej Elegance, która ma zupełnie inny charakter i inną kopertę, a następnie założył do tego zegarka pasek NATO. Raczej nie. Linia Evo, do której rzeczywiście pasek NATO mógłby pasować, nie podoba mi się. Zakupu Explorera II również nie planuję z tego samego powodu. Niektórych fragmentów nie zrozumiałem ("Wybredzam wykonem", "jestem klientem/użytkownikiem z drugiej strony barykady - Lorus" - to jest gdzieś jakaś "barykada", oddzielająca właścicieli Lorusów i GS-ów? Nikomu nie przyszłoby do głowy, żeby porównywać czy przeciwstawiać sobie akurat te dwie marki). Tak że nie wszystko zrozumiałem, ale bardzo dziękuję. Staraj się pisać bez błędów ortograficznych, jeśli mogę prosić. Edytowane 8 Czerwca przez ireo 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14970 #337172 Napisano 8 Czerwca 6 godzin temu, ireo napisał(-a): W tym zegarku chyba już trzeci raz zmieniam pasek. Żaden mi się dotąd tak zupełnie nie podobał. Zaawansowane stadium paskozy. Naprawiłem. 33 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 4536 #337173 Napisano 8 Czerwca 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 156727 #337174 Napisano 8 Czerwca 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 25190 #337175 Napisano 8 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, ireo napisał(-a): Staraj się pisać bez błędów ortograficznych, jeśli mogę prosić. Jesteś jakimś samozwańczym obrońcom ortografji? Któryś raz z żendu widzę jak zwracasz komuś uwagę. PS autokorekta mi zmjenia sory Edytowane 8 Czerwca przez Funky_Koval 3 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach