Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
9 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

NerDP001.thumb.jpeg.369c5f8fb4225f355e09142f2c016a7d.jpeg

W dniu 7.06.2026 o 18:08, Lincoln Six Echo napisał(-a):

ArsArt1.thumb.png.c8b2c5179a7f016172ccb10104dfc477.png

45 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

NerBron001.thumb.jpeg.4eb87c554f57374c40185cf108582948.jpeg

ALE ONE SĄ ŚLICZNE. To się w głowie nie mieści. Jak wrażenia z Bizantino na żywo? Oglądałeś go gdzieś wcześniej?

Edytowane przez DontTreadOnMe

Omologato Tifosi / G-Shock GBD800 / Casio A158 / Tag Heuer Aquaracer WBP5110.BA0013 / Tag Heuer 2000 Quartz / Tag Heuer Formula 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, DontTreadOnMe napisał(-a):

ALE ONE SĄ ŚLICZNE. To się w głowie nie mieści. Jak wrażenia z Bizantino na żywo? Oglądałeś go gdzieś wcześniej?

Wrażenia bardzo dobre, znakomite wręcz. Tak, oglądałem - na przykład pakując je dla klienta.  ;) 

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, pmwas napisał(-a):

Wiem, że to kij w mrowisko i niektórych oczy bolą, ale od wczoraj toto noszę i nawet mnie to cieszy... 

IMG_20260607_205211_edit_603042987597565.thumb.jpg.2bcde4378cf38d950b6543e8a1d6873a.jpg

Ogólnie fajny pomysł z tym obrotowym mechanizmem pokazującym godzinę, nawet jesli na dobrym pomyśle się skończyło, ja tam lubię takie bajery. 

Oczywiście w kwestii tourbillonów obiecuję poprawę, choć nie szybko, bo te, co mi się podobają są jednak ciut za drogie ;)

Paweł dzięki za opis. Mam jednak prośbę, nie rób zdjęć parującym kartoflem, bo nic nie widać :)

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Autor1984 napisał(-a):

Paweł dzięki za opis. Mam jednak prośbę, nie rób zdjęć parującym kartoflem, bo nic nie widać :)

Ho ho, parujące kartofle wcale nie są takie złe. 

Ja to bardzo doceniam, że Paweł wykonał to zdjęcie w taki sposób, zapewne w trosce o zdrowie czytelników. Gdybym zobaczył ten zegarek od razu w pełnej krasie i bez uprzedzenia, to mógłbym, odskakując od ekranu, uderzyć się o coś i np. stracić przytomność. Może nawet nic bym już więcej na forum nie napisał. A tak, to się nie cieszcie przedwcześnie. 

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, ireo napisał(-a):

Ho ho, parujące kartofle wcale nie są takie złe. 

Ja to bardzo doceniam, że Paweł wykonał to zdjęcie w taki sposób, zapewne w trosce o zdrowie czytelników. Gdybym zobaczył ten zegarek od razu w pełnej krasie i bez uprzedzenia, to mógłbym, odskakując od ekranu, uderzyć się o coś i np. stracić przytomność. Może nawet nic bym już więcej na forum nie napisał. A tak, to się nie cieszcie przedwcześnie. 

Np. o wielofunkcyjny system laboratoryjny z wyciągiem :)

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, ireo napisał(-a):

W tym zegarku chyba już trzeci raz zmieniam pasek. Żaden mi się dotąd tak zupełnie nie podobał. Zaawansowane stadium paskozy.

IMG_3099.jpeg

Moim zdaniem i ten jest do zmiany. Nie wiem co to jest ale tutaj dałbym jakąś jaśniejszą skórę koniecznie z przeszyciami albo takie coś. 

https://delugs.com/products/brown-alcantara-leather-signature-watch-strap

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
4 godziny temu, Frozenn napisał(-a):

1. Pokaż proszę poprzednie.

2. Zostawił bym skórkę na rzecz NATO. A co tam.

3. Szkoda że koperta cała w połysku, bez przełamań satyną, albo cała satynowana,  ale cóż. (Wybredzam wykonem GS, zdaję sobie z tego sprawę. Tym bardziej, że jestem klientem/użytkownikiem z drugiej strony barykady - Lorus 😅😁 Przepraszam użytkowników).

Moje propozycje: (źródło: google grafika)

Screenshot_20260608-171314~2.png

Screenshot_20260608-171233~2.png

Screenshot_20260608-171205~2.png

Czyli proponujesz, żebym kupił sobie jakieś Grand Seiko z serii Evolution 9 zamiast obecnej Elegance, która ma zupełnie inny charakter i inną kopertę, a następnie założył do tego zegarka pasek NATO. Raczej nie. Linia Evo, do której rzeczywiście pasek NATO mógłby pasować, nie podoba mi się. Zakupu Explorera II również nie planuję z tego samego powodu.

Niektórych fragmentów nie zrozumiałem ("Wybredzam wykonem", "jestem klientem/użytkownikiem z drugiej strony barykady - Lorus" - to jest gdzieś jakaś "barykada", oddzielająca właścicieli Lorusów i GS-ów? Nikomu nie przyszłoby do głowy, żeby porównywać czy przeciwstawiać sobie akurat te dwie marki). Tak że nie wszystko zrozumiałem, ale bardzo dziękuję. Staraj się pisać bez błędów ortograficznych, jeśli mogę prosić. 

Edytowane przez ireo

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, ireo napisał(-a):

Staraj się pisać bez błędów ortograficznych, jeśli mogę prosić. 

Jesteś jakimś samozwańczym obrońcom ortografji? Któryś raz z żendu widzę jak zwracasz komuś uwagę. 

PS autokorekta mi zmjenia sory

Edytowane przez Funky_Koval

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi