Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, hrabia napisał(-a):

75685.jpg

Ależ fajowy zegarek.
Tak jak nie lubię "szkieletorów", tak ten jest obłędny i bardzo mi się podoba. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Genovese_ napisał(-a):

Oj tak Seiko potrafią cieszyć…  ,ja mam cały czas 2 sztuki w kolekcji ,chyba na dniach któregoś założę.Ten Twój powyżej to zakup z tego roku i jaka to dokładnie ref.? 

Zgadzam się. Też mam 2 Seiko (2 to czarny Monster 1 generacji - fantastyczny zegarek, nie do podrobienia, ma u mnie dożywocie). A powyżej to Seiko Prosper Heritage Diver’s 1968 SPB317J1. Kupiłem mniej więcej w tym samym czasie co LLD. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Pierce34 napisał(-a):

A powyżej to Seiko Prosper Heritage Diver’s 1968 SPB317J1. Kupiłem mniej więcej w tym samym czasie co LLD. 

Dziękuję za info.Bardzo ładny ten Seiko.Chyba coś przegapiłem skoro zakup był w podobnym czasie jak LLD.Zatem gratuluję kolejnego fajnego zakupu.Niech się nosi.😎

Edytowane przez Genovese_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Genovese_ napisał(-a):

Dziękuję za info.Bardzo ładny ten Seiko.Chyba coś przegapiłem skoro zakup był w podobnym czasie jak LLD.Zatem gratuluję kolejnego fajnego zakupu.Niech się nosi.😎

Dzięki. Cieszę się, że mogłem pomóc. Wiem, że to może dziwnie zabrzmieć, ale powoli wygrywa z LLD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak wrażenia? To (też) 37mm? Ja ze swojego (czarnego) jestem bardzo zadowolony...
IMG_20250616_091157.thumb.jpg.27ca45b022399c922bcd24dbb92b102a.jpg

Nawet nie przypuszczałem, że będę tak zadowolony. Pod każdym względem. Wygląd, jakość, to jak leży na nadgarstku, mechanizm … wszystko sztos.
Tak 37mm / 17cm nadgarstek. Dla mnie idealnie.
Zastanawiałem się nad czarnym, bo też piękny ale brakowało mi jasnego w zestawie po tym jak sprzedałem Spirita 37 w szampanie
Czarny też TOP!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi