nav 9041 #39076 Napisano 16 Grudnia 2012 goral666 jak to mawiają: do trzech razy sztuka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #39077 Napisano 16 Grudnia 2012 goral666 - prowokacja ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #39078 Napisano 16 Grudnia 2012 to już wróćmy do tego Atlantica 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja21184 0 #39079 Napisano 16 Grudnia 2012 Świetne Mido 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja21184 0 #39080 Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) dubel Edytowane 16 Grudnia 2012 przez ja21184 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39081 Napisano 16 Grudnia 2012 jednak wsadziłem kij w mrowisko... oki następny będzie na poważnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39082 Napisano 16 Grudnia 2012 pozegnalne zdjecie Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39083 Napisano 16 Grudnia 2012 mój dzisiejszy nabytek z HK przypadnie do gustu?Nie no bez jaj, to już jest przegięcie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #39084 Napisano 16 Grudnia 2012 pozegnalne zdjecie Irku, idzie jednak do ludzi? szkoda bo pasował do motocykla jak ulał! 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39085 Napisano 16 Grudnia 2012 obiecuje.że następnym razem pokaże zegarek, który niewielu z klubowiczów miało okazję zobaczyć wcześniej, a teraz mój ulubiony zegarek na wyjazdy na żagle itp. pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #39086 Napisano 16 Grudnia 2012 Po prostu szczerze odpowiadam: nie podoba mi się upośledzona etyka prowadzenia interesów tych użytkowników forum. A produkowanie bezpłciowych postów, mających na celu lansowanie linka do własnego zegarka na bazarku, jak się ma do Twojego poczucia etyki? Świeżo odebrany od Majstra 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39087 Napisano 16 Grudnia 2012 Nie no bez jaj, to już jest przegięcie.z jajami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #39088 Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Nie no bez jaj, to już jest przegięcie. A jak ma się to przegięcie do Eposów, Davosy, Steinhartów etc. ??? Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m Edytowane 16 Grudnia 2012 przez pmborek 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39089 Napisano 16 Grudnia 2012 pozegnalne zdjecie Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk 2zegarek.....a ten widok za nim...pozazdrościć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39090 Napisano 16 Grudnia 2012 Irku, idzie jednak do ludzi? szkoda bo pasował do motocykla jak ulał!Tak. Tomek ,kiedys. Zdecydowalem ze niedokupuje wiecej zegarkow I chpociaz Ciezko mi to przychodzi to tak robie . Mam cztery I tak zostanie a przyszedl czas na Panerai 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39091 Napisano 16 Grudnia 2012 A jak ma się to przegięcie do Eposów, Davosy, Steinhartów etc. ??? Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515mA jak się ma mieć ? Od zawsze tłukę, że tak samo. KAŻDY zegarek, który naśladuje/kopiuje inne bardziej znane zegarki, jest takim samym przegięciem. Nie ma znaczenia z jakiego kraju pochodzi. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #39092 Napisano 16 Grudnia 2012 W takim przypadku każdy powinien nosić zegarki zacnych manufaktur... Proponuję powstrzymać język bo po raz kolejny powiesz coś co rozpęta burzę. Masz kasę, kupujesz zegarki na których wzoruja sie inni, gratuluję. Pozwól natomiast innym sie cieszyć ich ZEGARKAMI. Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #39093 Napisano 16 Grudnia 2012 Tak. Tomek ,kiedys. Zdecydowalem ze niedokupuje wiecej zegarkow I chpociaz Ciezko mi to przychodzi to tak robie . Mam cztery I tak zostanie a przyszedl czas na Panerai Fajne postanowienie, trzymam kciuki za realizację PSCiężko czasem będzie wybrać jeden do sprzedaży 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39094 Napisano 16 Grudnia 2012 Pmborek, piszę o dosłownym kopiowaniu, brzydko mówiąc rżnięciu designu, a nie wzorowaniu się. To różnica. Nikomu też nie zabraniam cieszyć się ze swoich zegarków. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #39095 Napisano 16 Grudnia 2012 Cieniutka linia biegnie pomiędzy tymi dwoma pojęciami. Z mojej strony koniec oftopu. Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4470 #39096 Napisano 16 Grudnia 2012 Nie ma cieniutkiej linii. Rżnięty jeden do jednego design innych firm, w każdym wręcz szczególe, to zwykłe kopiowanie. A żeby nie offtopować, to tutaj jest temat, w którym każdy może się wypowiedzieć: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/68883-substytuty-marzen/page__st__220 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #39097 Napisano 16 Grudnia 2012 Kosma -> tak, limitka, chronometr COSC, moj numer 315. Juz do dostania jedynie na rynku wtornym, mojego wyhaczylem, jako ostatnia nowa sztuke w sklepie w Tarnowie - kraina-czasu.pl. Zegarek wystepuje w oryginale tylko na pasku, ja zapodalem mu ori bransolete. Subiektywnie wyglada 2 x ladniej. Jako PRS jest teraz kompletny. na jakiej zasadzie dobrałeś bransoletę - na uniwersalną nie wygląda!fuks ?chociaż nie jestem pewien czy nie widziałem jej u Ciebie przy innym T 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fonon 3 #39098 Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) A ja dziś na ręku mam Poljota 2614B:) Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Fonon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #39099 Napisano 16 Grudnia 2012 Fotka niedzisiejsza, bo światło już nie to, ale dzisiaj było tak: pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #39100 Napisano 16 Grudnia 2012 Sie kuźwa uwzięli by wsadzać te kije w mrowisko Po co? Mod powinien usuwac posty prowokujące i kropka. Wieczorem tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach