Lawnowerman 927 #5101 Napisano 1 Września 2007 A ja.: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #5102 Napisano 1 Września 2007 czy to nie jest przypadkiem złoty konik na tym speedym ? ... jakiś jubileuszowy ? :shock: 8) piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5103 Napisano 1 Września 2007 czy to nie jest przypadkiem złoty konik na tym speedym ? ... jakiś jubileuszowy ? :shock: 8) piotrek dokładnie na 50 lecie... 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #5104 Napisano 1 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5105 Napisano 1 Września 2007 Lawnowerman - pamiętasz może cenę salonową tej Omegi? Jaka jest jej limitacja? Pozdrawiam :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5106 Napisano 1 Września 2007 :oops: Znalazłem takie cuś: http://www.luxlux.pl/artykul/3997/limitowa...graph_moonwatch Potwierdzasz dane co do ceny i limitacji? :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #5107 Napisano 1 Września 2007 sorki za pasek ale jakoś nie mogę nic dobrac do niego , a nosić chce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #5108 Napisano 1 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #5109 Napisano 1 Września 2007 Lawnowerman - pamiętasz może cenę salonową tej Omegi? Jaka jest jej limitacja? Pozdrawiam :wink: W Timelessie - 12000 PLN, można coś urwać (nawet sporo) limit: 5957 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5110 Napisano 1 Września 2007 Kujaranek-super maszyna - poleam czarny, skórzany samochodowy (z dziurami) pasek np. Hirsch z niebieskim, pomaranczowym lub zóltym wykonczeniem obszyciem na krawedziach :wink: 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5111 Napisano 1 Września 2007 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #5112 Napisano 2 Września 2007 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #5113 Napisano 2 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #5114 Napisano 2 Września 2007 ech no fikthor , masakra ... :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #5115 Napisano 2 Września 2007 Przepiękny, zjawiskowy ! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #5116 Napisano 2 Września 2007 Tu z innego kąta (lepiej widać tarczę) i cukiereczek (czyli mechanizm...) Piękno w czystej formie (czyli kaliber 2120/2802) ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #5117 Napisano 2 Września 2007 Piękny i wyjątkowy, gratuluję kwintesencja "mechanicznego" nie tylko ze względu na werk :wink: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #5118 Napisano 2 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5119 Napisano 2 Września 2007 Jak to ktos kiedyś na tym forum już napisał: Tymi fotkami zmasakrowałes moja psychikę 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5120 Napisano 3 Września 2007 z weekendu na zatoce meksykańskiej :wink: 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5121 Napisano 3 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5122 Napisano 3 Września 2007 fajna pomarańczka tessio U mnie dzisiaj (w końcu wróciła) Geneva Sport, tarcza po czyszczeniu, mechanizm po naprawie (min. nowy wałek sekundnika i wskazówka sekundnika) nowe szkło i koperta po chromowaniu. W prezencie dostała strusia A oto jak wygląda teraz: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #5123 Napisano 3 Września 2007 SUPER! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5124 Napisano 3 Września 2007 tarcza po czyszczeniu Czemu nie po regeneracji ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5125 Napisano 3 Września 2007 tarcza po czyszczeniu Czemu nie po regeneracji ? Bo to pamiątka rodzinna (zegarek po nieżyjącym już dziadku) i chciałem żeby wyglądała na tyle lat ile ma. Zresztą żaden z nich (tzn. 7 zegarków jakie odziedziczyłem) nie miał renowacji tarczy, tylko czyszczenie. 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach