JED 11 #54151 Napisano 14 Listopada 2013 Jed brachu, lubię Cie, ale pitolisz teraz ...Chyba nie masz "syndromu Mcintosh-a" który zawsze musiał mieć we wszystkim rację i ostatnie zdanie Szkoda by było ...Pzdr.Dzieki za mile zdanie.Nie, nie mam.Ale lubie walczyc o swoje, a ponizej jest proba wyjasnienia wszystkiego."Wystarczyłoby" to myśleć od początku. Ale cóż... Zaś co do chamstwa i buractwa - podtrzymuję. I dlaczego to ja akurat nie mogę nazywać tak pewnych postaw ? A chodziło nie o tyle sam fakt wklejenia takiego monstrum (miało jakieś 4000 x 3000 pikseli), tylko o sposób reagowania na uwagi. Zacytuję raz jeszcze:Jak chcesz, to wrzuce 35mln - moze bedziesz wiedzial, o czym w ogole mowisz.Zdjecie z telefonu - po wrzuceniu sprawdzilem, jak sie wyswietla i nie bylo w pelnym rozmiarze - w czym problem? Kilka postów wcześniej zamieściłem zdjęcie Omegi. Też mam sporą matrycę w telefonie, a zmniejszanie w nim rozdzielczości przynosi kiepskie efekty.Ponieważ byłem poza domem, specjalnie ściągnąłem na dostępny komputer programik do zmniejszania zdjęć, przesłałem zdjęcie na pocztę i zmniejszyłem je do formatu 800 x 600. Żeby nikt nie miał z nim problemów. Jestem zapewne idiotą. Czujesz się usatysfakcjonowany?1. Skoro ktos pisze o 40 mln px, to proponuje mu 35 - staralem sie, by bylo rownie idiotycznie.Prawie zawsze staram sie byc jeszcze bardziej glupi/chamski/beznadziejny/madrzejszy/sprytniejszy/cwanszy/spokojniejszy/inteligentniejszy od osoby, ktora "cos do mnie ma". I tak bylo tym razem - niepotrzebne skreslic. Uwaga? To byla uwaga? Aha. 2. Skoro juz chwalimy sie, co i jak zrobilismy - kilka dni temu zamiescilem zdjecie Rolexa, mialo 35 mln pixeli - zmniejszylem je lub umiescilem tylko miniature (nie pamietam)."Zeby nikt nie mial z nim problemow. Jestem zapewne idiota."I tym razem pewnie by sie dalo COS z tym zrobic, ale przeciez musialy byc "inteligentne uwagi" ("inteligenckie"?), zakonczone, jakze wysoce zenujacym, tekstem o ajfonach i LTE.Widocznie moj poziom jest jeszcze nizszy (mul), skoro nie zauwazylem, ze to byla uwaga.PRZEPRASZAM, jak ktos tu ode mnie zazadal - ale nie do konca za to, co ktos chcialby uslyszec.Przepraszam za swoja glupote i brak ynteligencji i wysmakowania, pozwalajacego docenic czyjas subtelnosc.Bulke przez bibulke, pardon? 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #54152 Napisano 14 Listopada 2013 Wystarczy już chyba tego. Zgoda ?I wrzuć to nadmorskie zdjęcie. Było(by) sympatyczne i zegarek też. W akceptowalnych rozmiarach... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #54153 Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) U mnie od dzisiaj, w Klubie od dawna... 2013-11-14-428 (Kopiowanie) (2).jpgGratuluję,jest klimatyczna...... Przepraszam? To do mnie?Ja mam przepraszac?! A za co?Za to, ze ktos mi zarzucil buractwo (!!!!), bo wkleilem link do za duzego zdjecia?!I ta forma, to wlasnie jest sloma i buractwo - jak rowniez jakies pseudosmieszne teksty o srajfonach i LTE.Zamiast napisac, na jakimkolwiek poziomie, ze troche za duze, ze klopot, bo sie powoli ludziom otwiera, etc.?JA mam przepraszac?!Wolne zarty.Od wczoraj jest kolega na forum i nie wiedział?-wolne żarty........ edit-koniec Edytowane 14 Listopada 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #54154 Napisano 14 Listopada 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #54155 Napisano 15 Listopada 2013 Wystarczy już chyba tego. Zgoda ? I wrzuć to nadmorskie zdjęcie. Było(by) sympatyczne i zegarek też. W akceptowalnych rozmiarach... I to jest najlepsze czym można podsumować i zakończyć tę dziecinadę Panowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #54156 Napisano 15 Listopada 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 570 #54157 Napisano 15 Listopada 2013 Negatywne wyświetlacze są świetne Mnie dziś cieszy nowy nabytek, do którego długo się przymierzałem. Jakość zdjęcia na razie słaba, bo robione telefonem. http://imageshack.us/photo/my-images/20/p1ou.jpg/'> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1710 #54158 Napisano 15 Listopada 2013 może wreszcie ta jałowa dyskusja się wypali i będzie można pooglądać ciekawe zegarki, ja dziś wracam do starego dobrego seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27438 #54159 Napisano 15 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 15 Listopada 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #54160 Napisano 15 Listopada 2013 Delbanka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylwia1gb 403 #54161 Napisano 15 Listopada 2013 może wreszcie ta jałowa dyskusja się wypali i będzie można pooglądać ciekawe zegarki, ja dziś wracam do starego dobrego seiko Goral_ bardzo, bardzo ładne SEIKO ! co to za model ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41599 #54162 Napisano 15 Listopada 2013 Mirku zdjęcie nie bangla. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #54163 Napisano 15 Listopada 2013 Od poczatku tygodnia nie schodzi z reki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #54164 Napisano 15 Listopada 2013 Wystarczy już chyba tego. Zgoda ?I wrzuć to nadmorskie zdjęcie. Było(by) sympatyczne i zegarek też. W akceptowalnych rozmiarach... 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #54165 Napisano 15 Listopada 2013 Jeszcze ciepły, dzięki sneer 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #54166 Napisano 15 Listopada 2013 Gość... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27438 #54167 Napisano 15 Listopada 2013 Mirku zdjęcie nie bangla. Wrzucam jeszcze raz, chociaż ostatnio z całym forum coś nie bangla 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1338 #54168 Napisano 15 Listopada 2013 (edytowane) Witam,bardzo ładne Seiko, świetne zestawienie kolorów - gratuluję. Widzę, że Kolegów aż zatkało z wrażenia ...Pzdr. Edytowane 15 Listopada 2013 przez Jacek K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6118 #54169 Napisano 15 Listopada 2013 (edytowane) @y60Gratulacje, super zegarek, no i zdjęcia też! Tylko ja jakurat wolałbym inne skróty niż MON, DIE, MIT, DON, FRE, SAM, SON...Orfina, Porsche Design - podobają mi się te klimaty. Czytałem gdzieś, że Lee Marvin w jednej ze swych komerch (Delta Force) nosił taki zegarek. @DUBHEADRewelacja. Edytowane 15 Listopada 2013 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2024 #54170 Napisano 15 Listopada 2013 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #54171 Napisano 15 Listopada 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crank 1 #54172 Napisano 15 Listopada 2013 Wrzucam jeszcze raz, chociaż ostatnio z całym forum coś nie bangla Przepiękny! Uwielbiam ten model i marzę o nim w każdej wolnej chwili gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3218 #54173 Napisano 15 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 15 Listopada 2013 przez jlw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #54174 Napisano 15 Listopada 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #54175 Napisano 15 Listopada 2013 Uploaded with ImageShack.us Nie miałem kostki na stanie , więc nowo nabyty od kol. z forum ( dzięki Robert ) Sybstytut , raczej , bo jednak rozglądam się za TH Monaco ( duże chrono na bransie , niebieski ) 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach