Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, MShR napisał(-a):

SBGA211 ;) Jakieś 20k+ :P 

Chyba jednak kupię żonie samochód do nauki... 

Ale zegarek cudo. Musiałbym chyba sprzedać całą swoją kolekcję i "ciut" dołożyć ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Chyba jednak kupię żonie samochód do nauki... 

Ale zegarek cudo. Musiałbym chyba sprzedać całą swoją kolekcję i "ciut" dołożyć ;) 

To witaj w klubie :D Mam dokładnie tak samo z funduszem :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, MShR napisał(-a):

To witaj w klubie :D Mam dokładnie tak samo z funduszem :D 

Tak już bardziej serio, jak uzbieram zestaw planowany, to właśnie takie GS będzie zwieńczeniem mojej kolekcji. Jakoś Rolex, Panerai, czy Omega mnie tak nie nakręcają. Pewnie jestem w mniejszości, sądząc choćby po ilości pokazywanych zegarków w/w marek na forum, ale mam już taką naturę ;) . Najbardziej dziwi mnie fascynacja Paneraiem, ale każdy ma swoje marzenia i nie mnie dyktować jak wydaje ktoś swoje pieniądze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Tak już bardziej serio, jak uzbieram zestaw planowany, to właśnie takie GS będzie zwieńczeniem mojej kolekcji. Jakoś Rolex, Panerai, czy Omega mnie tak nie nakręcają. Pewnie jestem w mniejszości, sądząc choćby po ilości pokazywanych zegarków w/w marek na forum, ale mam już taką naturę ;) . Najbardziej dziwi mnie fascynacja Paneraiem, ale każdy ma swoje marzenia i nie mnie dyktować jak wydaje ktoś swoje pieniądze. 

I tu również dołączę do klubu. Mnie osobiście fascynują bardziej japońskie, aniżeli szwajcarskie wyroby. To z jaką dokładnością i starannością zrobiony jest ten zegarek - naprawdę powoduje zawrót głowy. Kwota dla mnie dość zaporowa, ale patrząc na ceny innych wysoko postawionych zegarków z konkurencji - jest dość „znośnie”. 

Tak - ten zegarek jest dla mnie wyjątkowy i mam nadzieje, że będzie mi kiedyś dane z nim pochodzić dłużej :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Osy123 napisał(-a):

emoji4.png

Dobry strzał.  

Żeby ona tak wyglądała w realu. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, MichTheOne napisał(-a):

Nocny desk diving

Nie wiem co takiego ma w sobie poczciwe Casio Duro, ale jest nie do przebicia w swojej kategorii cenowej. Najlepszy spośród nienajlepszych :) 

Jak ktoś ma namiary na dopasowaną gumę zamiast tego silikonowego paska (zależymi żeby gumowy pasek miał zaokrąglone końcówki, licujące z kopertą) to będę wdzięczny za sygnał gdzie takie kupić. Może wywyindowałoby mojego Marlinka ze dwa piętra piramidy prestiżu wyżej ;) 

Witaj w klubie 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi