zasadas 5498 #2601 Napisano 17 Września 2018 A pojeździłoby się póki jeszcze ciepło - nieprawdaż? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2602 Napisano 17 Września 2018 (edytowane) Prawdaż, prawdaż... Ale niebawem będę miał piękną, żółtą blaszkę... Edytowane 17 Września 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5498 #2603 Napisano 17 Września 2018 Tylko pozazdrościć i życzyć wiatru we włosach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2189 #2604 Napisano 17 Września 2018 A myślałem że tylko ja tak mam. Ostatni rok kiedy regularnie jeździłem motocyklem i rowerem to rok przed narodzinami dziecka ...a może rok przed ślubem ...już mnie pamięć zawodzi ;-) u mnie dziecko zabiło konkretne przebiegi, a i 15-20k km w sezonie bywało czekam aż dorośnie i będzie jeździła ze mną ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #2605 Napisano 20 Września 2018 Dzisiaj miałem okazję pojeździć Husqvarną 701 Enduro. Super sprzęt na co dzień. Miasto, asfalt, drogi polne, dziury nic nie straszne temu motocyklowi. A jaka frajda z jazdy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2606 Napisano 21 Września 2018 Prawdaż, prawdaż... Ale niebawem będę miał piękną, żółtą blaszkę... do czego ta żółta blacha? pokażesz? Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2607 Napisano 21 Września 2018 do czego ta żółta blacha? pokażesz?Taplaltakl.To taka legitymacja emeryta ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2608 Napisano 21 Września 2018 Do Nsu Fox'a z 52'... Nie legitymacja emeryta, tylko jedyny sposób na zarejestrowanie sprzętu bez papierów, wyjętego ze stodoły... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2609 Napisano 21 Września 2018 To taka legitymacja emeryta ;-)hhahah nie no, to wiem, będę po sezonie załatwiał do swojego emeryta też Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2610 Napisano 24 Września 2018 w sobotę udało się chociaż trochę pojeździć, duży wiatr, pod sam koniec mokroech ta nasz aura Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2189 #2611 Napisano 24 Września 2018 Dzisiaj miałem okazję pojeździć Husqvarną 701 Enduro. Super sprzęt na co dzień. Miasto, asfalt, drogi polne, dziury nic nie straszne temu motocyklowi. A jaka frajda z jazdy ja się przejechałem i kupiłem, na jesień będzie powrót na kostkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #2612 Napisano 24 Września 2018 Jak miałem jeszcze bandziora to też jeździłem na Jeziorsko :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #2613 Napisano 30 Września 2018 Hello, Do Nsu Fox'a z 52'... Nie legitymacja emeryta, tylko jedyny sposób na zarejestrowanie sprzętu bez papierów, wyjętego ze stodoły... fox1.jpg Świetny sprzęt i wygląda na nieźle zachowany... Normalnie aż zazdroszczę Do mnie kilka dni temu trafiła SHL'ka... Żaden szał, ale może da się zrobić z niej coś fajnego... A jak pogoda pozwoli, to w piątek wybiorę się na zlot w okolice Lanckorony. Pewnie ostatnia taka trasa w tym sezonie, jeśli dojdzie do skutku... Pozdrawiam 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2614 Napisano 30 Września 2018 Ale Sucha Elka bardzo fajnie wygląda, zbyt wiele bym nie grzebał. Bardzo lubię takie wyjęte z garażu u wuja Czecha... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #2615 Napisano 30 Września 2018 Targi w Gdańsku 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5498 #2616 Napisano 30 Września 2018 Ale Sucha Elka bardzo fajnie wygląda, zbyt wiele bym nie grzebał. Bardzo lubię takie wyjęte z garażu u wuja Czecha... Zgadzam się, dołożyć to czego brakuje, ale nie psuć oryginału. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 906 #2617 Napisano 1 Października 2018 (edytowane) Zgadzam się, dołożyć to czego brakuje, ale nie psuć oryginału. Tylko tam już dawno nie ma oryginału. Była już lakierowana, siedzisko wymienione, teleskopy też, kierownica z manetkami też wygląda na zmienioną, kapy silnika "pięknie" na lusterko ...Tą to już trzeba zrobić na nówkę - jeśli lakier jest dobrze położony, to dodać szparunki, odświeżyć koła, dokupić klosz lampy i tyle. Na ten moment, to taki niedokończony projekt. Ktoś się zabrał, a nie skończył Edytowane 1 Października 2018 przez mkoch 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliasz 2 #2618 Napisano 3 Października 2018 (edytowane) Jakie waszym zdaniem kaski motocyklowe są najbardziej funkcjonalne i wygodne z dosteopnych na rynku... Ma na myśli kaski otwarte, szczękowe czy może integralne?Pytam w kontekście motocyklu 125 ccm, do jazdy na prawo jazdy na kat. b.Proponuję sprawdzić jeszcze tutaj: https://www.hej.mielec.pl/biznes/firma/art1397,kaski-motocyklowe-co-to-sa-kaski-szczekowe.html Edytowane 29 Października 2018 przez Elliasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2472 #2619 Napisano 3 Października 2018 Ja polecam szczekowe. Duzo wygodniej sie zaklada niz integralne i do tego nie wieje jak przy otwartym Jaki CI odpowiada musisz poszukac ja mam schuberth c3 pro, mialem tez stycznosc z shoei neotec 2 i jak dla mnie sa super tyle, ze zdaje sobie sprawe ze przy motocyklu 125ccm moga byc troche nieproporcjonalne. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2620 Napisano 3 Października 2018 U mnie też w tej chwili neotec 2 i rzeczywiście po przesiadce z rx 1000 dużo wygodniejszy. Zwłaszcza odchylana szczęka na fajkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 30926 #2621 Napisano 3 Października 2018 Na krótkie trasy wystarczy otwarty. Mimo wszystko lepsza wentylacja. Natomiast na dłuższe trasy oraz oczywiście dający wyższy poziom bezpieczeństwa to integralny lub szczękowy, przy czym ten drugi jednak dużo wygodniejszy w użytkowaniu. W tym zakresie również polecam Schuberth c3 pro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #2622 Napisano 3 Października 2018 Broń Cię Panie Boże kupować bez przymiarki . Szczeka ma zawsze większą wagę od integrala wiec po godzinie zaczyna być odczuwalne 300g więcej .Jeżeli będziesz jeździł w koło komina to ze szczękowego będziesz bardziej zadowolony. A na lato otwarty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2623 Napisano 3 Października 2018 Kask integralny ( jeśli dobrej firmy ) to największe bezpieczeństwo i komfort cieplny ( dobra wentylacja ) i najniższy poziom hałasu. Kask otwarty to „stylówa” i komfort cieplny w upały i najsłabsze bezpieczeństwo. Szczęka niby łączy niektóre zalety obydwu rozwiązań ale jest najcięższa...i wg mnie najmniej stylowa ;-) .AGV miał kiedyś lekki Kask który był hybrydą między integralnym a otwartym ( element szczęki był demontowany ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2472 #2624 Napisano 4 Października 2018 Shark evoline ma tak skonstruowana szczeke, ze mozna ja podniesc az na tyl kasku i wtedy pelni role otwartego kasku. Tyle, ze tak jak pisal Brzoza trzeba mierzyc.Pytanie tez o jakim budzecie mowimy bo te szczekowce ktore podalismy to juz taka troche wyzsza polka. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2625 Napisano 6 Października 2018 Ależ wspaniały dzień! Myślałem, że sezon na straty, ale dziś nie wytrzymałem. Po pół roku przerwy to jak pierwsza przejażdżka po zimie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach