Daito 8869 #5651 Napisano 6 Maja 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sviety 6461 #5652 Napisano 8 Maja "Szybki" przyszły... 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4374 #5653 Napisano 9 Maja Ja zaktualizowalem stajnie o enduro. Oj dluga droga przede mna, za to bardzo emocjonujaca Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 16732 #5654 Napisano 10 Maja (edytowane) 10 godzin temu, bober5264 napisał(-a): Ja zaktualizowalem stajnie o enduro. Oj dluga droga przede mna, za to bardzo emocjonujaca Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Fajny, kolejny zakup, to pewnie jakiś przenośny Karcher 🙂 U mnie moto po serwisie, jeszcze tylko czas na jazdę znaleźć... Edytowane 10 Maja przez nav 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4374 #5655 Napisano 10 Maja Kolejne zakupy przy takiej zabawce to chyba sie juz nie koncza, kluczy plynow filtrow smarow i innych dupereli to juz nie zlicze, karcher tez juz jest na liscie ale mimo wszystko staram sie nakupic jak najmniej i zobaczyc czy zajawka sie rozwinie dalejWysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1224 #5656 Napisano 10 Maja To jest tak jak z zegarkami, strach zaczynać ale trzeba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 902 #5657 Napisano 10 Maja 57 minut temu, bober5264 napisał(-a): Kolejne zakupy przy takiej zabawce to chyba sie juz nie koncza, kluczy plynow filtrow smarow i innych dupereli to juz nie zlicze, karcher tez juz jest na liscie ale mimo wszystko staram sie nakupic jak najmniej i zobaczyc czy zajawka sie rozwinie dalej Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Zimą grzebanie w zegarkach, latem przy motocyklach. Nie ma nic przyjemniejszego... 2 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mk64 1309 #5658 Napisano 10 Maja Moja bestia na tle rzepaku 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 867 #5659 Napisano 14 Maja Połowa jazd za mną Kawasaki z650 to bardzo przyjemna maszyna 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #5660 Napisano 16 Maja Chyba pora wybrać klub.... 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 867 #5661 Napisano 19 Maja Zrobiłem sobie dziś pętle 100 km na zaporę na Gródek nad Dunajcem. Nie wiem czy to kwestia mojego instrukota, czy ogólnie. Ale czuję, że lepiej panuję nad motocyklem robiąc to A. Szczególnie jeśli chodzi o szybie wyrzucenie motocykla do zakrętu, szybkie mijanie przeszkody. Jak ktoś jeździ na 125 i nie ma A. To warto zrobić 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 28800 #5662 Napisano 19 Maja Zdecydowanie, na A jak masz solidnego instruktora to sporo wiedzy praktycznej. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1993 #5663 Napisano 19 Maja Nawet niedawno sam się zastanawiałem, czy nie wykupić sobie kilku h jazdy z instruktorem. Gdy mnie uczono, to dostałem WuEskę i na placu przy zmianie z 2 na 3 bieg "spadywawywał łańcug" więc całą edukację trzeba było załatwiać na dwóch biegach a o jakichś "niuansach" można było sobie pomarzyć Założyłem sobie Handbary za 49zł z allegro. Wyskoczyła kontrolka silnika.. chyba muszę inne handbary zainstalować ;( 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 16732 #5664 Napisano 20 Maja 18 godzin temu, egzo18 napisał(-a): Zrobiłem sobie dziś pętle 100 km na zaporę na Gródek nad Dunajcem. Nie wiem czy to kwestia mojego instrukota, czy ogólnie. Ale czuję, że lepiej panuję nad motocyklem robiąc to A. Szczególnie jeśli chodzi o szybie wyrzucenie motocykla do zakrętu, szybkie mijanie przeszkody. Jak ktoś jeździ na 125 i nie ma A. To warto zrobić 18 godzin temu, eye_lip napisał(-a): Zdecydowanie, na A jak masz solidnego instruktora to sporo wiedzy praktycznej. 12 godzin temu, zadra napisał(-a): Nawet niedawno sam się zastanawiałem, czy nie wykupić sobie kilku h jazdy z instruktorem. Gdy mnie uczono, to dostałem WuEskę i na placu przy zmianie z 2 na 3 bieg "spadywawywał łańcug" więc całą edukację trzeba było załatwiać na dwóch biegach a o jakichś "niuansach" można było sobie pomarzyć Założyłem sobie Handbary za 49zł z allegro. Wyskoczyła kontrolka silnika.. chyba muszę inne handbary zainstalować ;( Nawet jeśli instruktor jest rzetelny, to i tak raz w roku warto wybrać się na szkolenie z techniki jazdy. Ja polecam Moto Sekcję z Lublina i ich szkolenia w ODTJ, mam tam kawał drogi, ale warto, wiem że w innych rejonach Polski też działają podobne ośrodki. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1993 #5665 Napisano 20 Maja Ale chyba za tysiaka nie obskoczysz.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 30620 #5666 Napisano 21 Maja 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 16732 #5667 Napisano 22 Maja W dniu 21.05.2026 o 01:58, zadra napisał(-a): Ale chyba za tysiaka nie obskoczysz.. Szkolenia w Moto Sekcji są jednymi z najtańszych, a przy tym merytorycznie jednymi z najlepszych w Polsce. Artur Lis szef Moto Sekcji powtarzał to wielokrotnie, że chce żeby jego szkolenia były jak najbardziej dostępne dla szerokiego grona motocyklistów. Byłem u niego na szkoleniach grupowych, indywidualnych, warto. Dla mnie to był zawsze wydatek na moje bezpieczeństwo i zdrowie. Wiem że w innych rejonach Polski też są dobre szkoły, dobre doświadczenia mam również z Piotrem Wolfem - Piniem, z High z Poznania, organizują świetne wyjazdy motocyklowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trojin 607 #5668 Napisano 23 Maja troche dzis grzebalem przy swoim. dostal crash pady, bagaznik i tablice polecialy na bok 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1993 #5669 Napisano 23 Maja Nie potrafimy kupić córce spodni motocyklowych. Córa ma filigranową budowę, drobna, niska, lekka.. Rękawiczki - zawsze palce zbyt długie, Spodnie - te co przymierzała zawsze zbyt obszerne, natomiast pasujące na tyłek zbyt wąskie w udach... Masakra jakaś. W lipcu mamy zaplanowaną objazdówę po Polsce z namiotem i tylko kurtkę udało się dobrać.. Widziałem osobiście Chińczyka QJ motor z 4-o cylindrową v-ką 600ccm. Usiadłem nawet sobie, sprawia wrażenie lekkiego mimo ponad 200kg. Mały niski, krępy.. Moto nie dla mnie, chyba zeby go w jakieś kufry ubrać, ale straci wówczas styl. Jak zrobią coś a'la cbf600 z wydajniejszym niż 60kM silnikiem v-4 to zatrzęsą rynkiem turystyków.. Chińczyki się za nad biorą.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 8869 #5670 Napisano 28 Maja W dniu 24.05.2026 o 00:03, zadra napisał(-a): Widziałem osobiście Chińczyka QJ motor z 4-o cylindrową v-ką 600ccm. Usiadłem nawet sobie, sprawia wrażenie lekkiego mimo ponad 200kg. Mały niski, krępy.. Piszesz o SRV 600V - wygląda stylowo i jest zrobiony nadzwyczaj starannie, też go oglądałem i pod względem wykonania porównałbym go do starej Hondy - czyli solidnie i rzeczowo zrobiony - zaskoczył mnie pozytywnie. Myślałem też o nim ale, ja bardziej myślę o czymś lżejszym na krótkie dystanse do miasta - z tym że z moim wzrostem nie jest łatwo znaleźć coś co będzie pasowało, wbrew pozorom wyższe osoby, w okolicy 190cm też mają problem z dobraniem motocykla... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 902 #5671 Napisano 29 Maja 9 godzin temu, Daito napisał(-a): Piszesz o SRV 600V - wygląda stylowo i jest zrobiony nadzwyczaj starannie, też go oglądałem i pod względem wykonania porównałbym go do starej Hondy - czyli solidnie i rzeczowo zrobiony - zaskoczył mnie pozytywnie. Myślałem też o nim ale, ja bardziej myślę o czymś lżejszym na krótkie dystanse do miasta - z tym że z moim wzrostem nie jest łatwo znaleźć coś co będzie pasowało, wbrew pozorom wyższe osoby, w okolicy 190cm też mają problem z dobraniem motocykla... Ano mają... 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 902 #5672 Napisano 29 Maja A żeby moim się w garażu nie nudziło to mają koleżankę - honda vf750. 7 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 8869 #5673 Napisano 29 Maja 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #5674 Napisano 29 Maja W dniu 24.05.2026 o 00:03, zadra napisał(-a): Nie potrafimy kupić córce spodni motocyklowych. Córa ma filigranową budowę, drobna, niska, lekka.. Rękawiczki - zawsze palce zbyt długie, Spodnie - te co przymierzała zawsze zbyt obszerne, natomiast pasujące na tyłek zbyt wąskie w udach... Masakra jakaś. W lipcu mamy zaplanowaną objazdówę po Polsce z namiotem i tylko kurtkę udało się dobrać.. Widziałem osobiście Chińczyka QJ motor z 4-o cylindrową v-ką 600ccm. Usiadłem nawet sobie, sprawia wrażenie lekkiego mimo ponad 200kg. Mały niski, krępy.. Moto nie dla mnie, chyba zeby go w jakieś kufry ubrać, ale straci wówczas styl. Jak zrobią coś a'la cbf600 z wydajniejszym niż 60kM silnikiem v-4 to zatrzęsą rynkiem turystyków.. Chińczyki się za nad biorą.. Chcesz skórzane? Nówki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1993 #5675 Napisano 29 Maja 3 godziny temu, goral_ napisał(-a): Chcesz skórzane? Nówki. Pewnie, ale nie wiem czy mnie stać 😀 Od wczoraj i tak mam przerwę w motocyklowaniu. Lagi do wymiany (prostowania ? ) i rękę w gipsie do lipca😞 Się gościowi zawracać zachciało na ciągłej i to bez migacza i patrzenia w lusterka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach