Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, pepepatryk napisał(-a):

Edycja America’s Cup. Jak dla mnie super 

IMG_0988.jpeg

IMG_0989.jpeg

To prawda. Świetnie wygląda. 

5 minut temu, Fitvalf napisał(-a):

Jakoś ze 3 lata przymierzałem się do AT ale zawsze odkładałem ten zakup na później. No i to później nadeszło :) 

Ep7HNfy.jpeg

Gratuluję. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość codybronco

Śliczny zegar!

Panowie, coś tutaj podejrzanego widać?

https://m.olx.pl/d/oferta/omega-speedmaster-reduced-38-5mm-CID87-ID11pIb8.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Otrzymałem wyczekiwany telefon z Omegi, także psiak na pokładzie. Co prawda rozmiar wykraczający poza moje standardy, ale dla Speeda zawsze robię wyjątek
IMG_6648.thumb.jpeg.b5ce2db205434470b93eda77b0ccbc22.jpeg
IMG_6651.thumb.jpeg.a6bc63a95cb71f7c54cf25eab5148655.jpeg

Piękny. Grats!

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Lynx27 napisał(-a):

Otrzymałem wyczekiwany telefon z Omegi, także psiak na pokładzie. Co prawda rozmiar wykraczający poza moje standardy, ale dla Speeda zawsze robię wyjątek :)

IMG_6648.jpeg

IMG_6651.jpeg

Miałem go w ręku i na ręku. Rzeczywiście, jest to kawał zegarka. A do zdjęć podchodzę z dystansem😉, wygląda na nieco przyduży, ale rzeczywistość okazuje się zupełnie inna. Gratulacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Lynx27 napisał(-a):

Otrzymałem wyczekiwany telefon z Omegi, także psiak na pokładzie. Co prawda rozmiar wykraczający poza moje standardy, ale dla Speeda zawsze robię wyjątek :)

IMG_6648.jpeg

IMG_6651.jpeg

Rozmiarowo dajesz radę. Gratuluję odbioru!

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję Panowie pięknych Omeg. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Śliczny zegar!

Panowie, coś tutaj podejrzanego widać?
https://m.olx.pl/d/oferta/omega-speedmaster-reduced-38-5mm-CID87-ID11pIb8.html

Zależy o co pytasz. Polerka imo była. Na uchach wygląda na przesadzoną, bo nawet krawędzie jakby się pogubiły. Ale może to kwestia zdjęć. A i ja specjalistą nie jestem.

Kolegom gratuluję AT i psa, fajne zegary. Niech się noszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Fitvalf napisał(-a):

Jakoś ze 3 lata przymierzałem się do AT ale zawsze odkładałem ten zakup na później. No i to później nadeszło :) 

Ep7HNfy.jpeg

Gratulacje! 

Mam to samo, tzn. na razie odkładam na później 😉

@Lynx27 

Gratuluję pięknego snoopy'ego!

Edytowane przez piku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Otrzymałem wyczekiwany telefon z Omegi, także psiak na pokładzie. Co prawda rozmiar wykraczający poza moje standardy, ale dla Speeda zawsze robię wyjątek
IMG_6648.thumb.jpeg.b5ce2db205434470b93eda77b0ccbc22.jpeg
IMG_6651.thumb.jpeg.a6bc63a95cb71f7c54cf25eab5148655.jpeg

Gratuluję zakupu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowni, po nieco ponad 2 miesiącach z moim SMP mam nerwicę natręctw odnośnie rys na klamrze.

Wiem, głupota. Pewnie dla części z Was to śmieszny problem ale nie daje mi to spokoju. Często pracuję na laptopie z aluminiową obudową i nowe rysy pojawiają się codziennie. 
Stąd pytanie - czy macie jakieś sprawdzone sposoby/zestawy folii do zabezpieczenia klamry?

Poszukałem trochę w sieci i znalazłem gotowe komplety ale zazwyczaj robione pod Rolexy, nie pod Omegę. Metodą chałupniczą kupiłem sobie folię ochronną do lakierów samochodowych 0.1mm, ładnie wyciąłem i nakleiłem ale po miesiącu wygląda strasznie, trzyma dobrze ale się marszczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Krakus1 napisał(-a):

Z krainy fejków i Baklawy 😉

Najmocniej przepraszam za brak Omegi, ale do zobaczenia jutro:

IMG_20240819_153728.jpg

Edytowane przez mroova
Dopiero na zdjęciu zobaczyłem, ja bardzo upaćkany miałem zegarek. Nawet siedzenie na home-office w parnej dziś W-wie nie zwalnia od higieny !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szanowni, po nieco ponad 2 miesiącach z moim SMP mam nerwicę natręctw odnośnie rys na klamrze.
Wiem, głupota. Pewnie dla części z Was to śmieszny problem ale nie daje mi to spokoju. Często pracuję na laptopie z aluminiową obudową i nowe rysy pojawiają się codziennie. 
Stąd pytanie - czy macie jakieś sprawdzone sposoby/zestawy folii do zabezpieczenia klamry?
Poszukałem trochę w sieci i znalazłem gotowe komplety ale zazwyczaj robione pod Rolexy, nie pod Omegę. Metodą chałupniczą kupiłem sobie folię ochronną do lakierów samochodowych 0.1mm, ładnie wyciąłem i nakleiłem ale po miesiącu wygląda strasznie, trzyma dobrze ale się marszczy. 

Zegarek rzecz nabyta. Jeśli Ci szkoda go używać, to znaczy, że to nie dla Ciebie. A tak poważnie po pewnym czasie nie widać już więcej rys i zawsze możesz dać bransoletkę do regeneracji.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z powrotem w Krakowie jestem, szybki wypad z córką do Stambułu na Kebaba i Baklawy 😋 , udanego urlopu @mroova ☺️

Edytowane przez Krakus1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Ex3v napisał(-a):

Jest jeden, niezawodny sposób. Włóż zegarek do pudełka i go stamtąd nie wyjmuj - nie będzie rys i będzie w idealnym stanie. Możesz też go zawinąć w folię bąbelkową i nosić w takiej konfiguracji. Będzie też wtedy chroniony przed większymi uderzeniami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, beniowski napisał(-a):

Jest jeden, niezawodny sposób. Włóż zegarek do pudełka i go stamtąd nie wyjmuj - nie będzie rys i będzie w idealnym stanie. Możesz też go zawinąć w folię bąbelkową i nosić w takiej konfiguracji. Będzie też wtedy chroniony przed większymi uderzeniami. 

Czy ja wiem, czy taki niezawodny... Zawsze coś się może wydarzyć! Jednak bezpieczniej byłoby sprzedać zegarek - wtedy przykrości z nim związane już na pewno nie nas będą dotyczyć.  ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi