Adi 4711 #3026 Napisano 15 Czerwca 2017 Mi buty Mayora również bardzo się podobają. Jeśli dane mi będzie dożyć 80+ to napewno nabędę takie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3027 Napisano 15 Czerwca 2017 Robert, chcesz dobre buty? z tych bylbys zadowolony. Niestety dostepne sa chyba tylko przez amerykańska strone NB, koszt $400.00 ale wydaje mi sie ze warto Sent from my SGP312 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #3028 Napisano 15 Czerwca 2017 Chodzenie po ulicy nie obnaża tak bardzo jakości w bucie który z założenia jest wygodną, elastyczną izolacją od podłoża w "modnym kolorze i z fajnym logo".Kompletnie się nie zgadzam, jakość odczucia są kolosalnie różne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3029 Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Robert, chcesz dobre buty? z tych bylbys zadowolony. Niestety dostepne sa chyba tylko przez amerykańska strone NB, koszt $400.00 ale wydaje mi sie ze warto Sent from my SGP312 using TapatalkIrek, ja nie spędzam całego dnia na nogach więc wygoda to kryterium dodatkowe. Jakoś ideologicznie nie nosiłem nigdy typowo sportowych butów do jeansów. A jak chcę się odmłodzić to zakładam red wingi albo conversy ;-) Edytowane 15 Czerwca 2017 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #3030 Napisano 15 Czerwca 2017 A takie obuwie jak się nazywa? 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3031 Napisano 15 Czerwca 2017 Nie jestem pewien ale troche wygladaja jak te co Rolex dodaje swoim najlepszym klientom 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #3032 Napisano 15 Czerwca 2017 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #3033 Napisano 15 Czerwca 2017 @gustaw6666, ładne - daj linka! a u mnie takie ostatnio: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3034 Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Wlasciwie zamiast buty powiniem napisać, zestaw @ Vandit Qrna, Sznurówki nie zawiazane Edytowane 15 Czerwca 2017 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #3035 Napisano 15 Czerwca 2017 @irekm , zdjęcie z internetów ale tak czy siak nie wiążę sznurówek jedynie w pantoflach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3036 Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) No, kamien z serca mi spadł, bo myślałem ze buty masz za ciasne Edit I jeszcze skarpetki za krotkie Edytowane 15 Czerwca 2017 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #3037 Napisano 15 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #3038 Napisano 15 Czerwca 2017 @irekm , zdjęcie z internetów ale tak czy siak nie wiążę sznurówek jedynie w pantoflach Prawdziwe pantofle nie mogą być zasznurowane. Inna ich nazwa to "bambosze" czyli domowe kapcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3039 Napisano 15 Czerwca 2017 Są jakieś er maxy z siatki na polskim rynku ? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3040 Napisano 16 Czerwca 2017 @gustaw6666, ładne - daj linka! a u mnie takie ostatnio: Jaki to model ?Jak z ich żywotnością ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #3041 Napisano 16 Czerwca 2017 Nike Air Max 90 „Reverse Infrared”z trwałością nie wiem jeszcze, za krótko je mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3042 Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Dobrze że nie stosujesz tej zasady do zegarków bo musiałbyś się gęsto tłumaczyć .nie musiałbym bo zawsze podkreślałem ( w przeciwieństwie do niektórych forumowych inżynierów ;-) że dla mnie zegarek to biżuteria...ma się podobać i na miarę swojej "luskusowości" nie mieć wad i niedoróbek Edytowane 16 Czerwca 2017 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3043 Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Dlatego musisz wziąć pod uwagę, że jeżeli ktoś użytkuje buty sportowe do normalnego wyjścia "na miasto" to jest w stanie zapłacić premium za styl, kolor który mu się podoba czy limitację.Czyli podobnie jak ja sugerujesz " marketing" ale tu jest spore grono użytkowników akcentujących " prawdziwą jakość" ...no i nie mylmy pojęć . W dobie telefonów i G- shocków zegarek mechaniczny za tysiące złotych jest biżuterią ...but w porównaniu do zegarka to praktyczny, niezbędny i w pełni użytkowy element garderoby. Nie znaczy że nie może zdobić. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #3044 Napisano 17 Czerwca 2017 Nie jest tak samo,gdyż sneakersy mogą kleić dzieci w ciepłych krajach przez 16 godzin dziennie za 40 dolarów na miesiąc,. Do uszycia butów ze skory potrzeba fachowca ,a fachowiec nawet w krajach SE Azji nie będzie pracował za jałmużnę tylko musi zarobić pieniądze.,Buty Fugashin szyte w Wietnamie kosztują ponad 8 milionów dongów niewiele mniej niż Crockett&Jones., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3045 Napisano 17 Czerwca 2017 Nie jest tak samo,gdyż sneakersy mogą kleić dzieci w ciepłych krajach przez 16 godzin dziennie za 40 dolarów na miesiąc,. Do uszycia butów ze skory potrzeba fachowca ,a fachowiec nawet w krajach SE Azji nie będzie pracował za jałmużnę tylko musi zarobić pieniądze.,Buty Fugashin szyte w Wietnamie kosztują ponad 8 milionów dongów niewiele mniej niż Crockett&Jones Do uszycia porządnych, klasycznych skórzanych butów jest potrzebny fachowiec. Taki sam jak do uszycia porządnych sportowych butów. Nikt Ci nie karze kupować butów wykonanych pracą niewolników. Obejrzyj sobie jak wykonywane są NB w Stanach w Maine, czy w UK we Flimby. Zerknij, czy tam pracują dzieci. Przestań na siłę udowadniać swoją rację, której nie masz. Tanie skórzane obuwie klasyczne też jest robione w Chinach za miskę ryżu. Tylko Ty go nie kupujesz, tak samo jak ja nie kupuję takiego obuwia, tyle, że sportowego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3046 Napisano 17 Czerwca 2017 Zapewne wiecie że Adidas przenosi fabrykę butów do Niemiec, bo tam będą je produkować roboty...Foxxcon zwolnił 60tys. osób bo iphonami zajęły się roboty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3047 Napisano 18 Czerwca 2017 Dzis 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3048 Napisano 18 Czerwca 2017 Foxxcon zwolnił 60tys. osób bo iphonami zajęły się roboty. a też się chwalili, że przeniosą produkcję do USA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #3049 Napisano 18 Czerwca 2017 Ale mrówkojady heh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24670 #3050 Napisano 18 Czerwca 2017 W świecie butów skórzanych jest tak samo, można przepłacać za Crockett & Jones a można kupić taką samą jakość za 1/2 ceny, ale jak wejdziesz na forum pasjonatów to każdy Ci będzie próbował udowodnić że płacisz za jakość a buty poniżej 2k to tylko do chlewa .Nicon, jak być może wiesz poza zegarkami, klasyczne buty to moja pasja od lat, więc odpowiem - z crockettami to kiepski przykład, bo ta firma ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny i nie ma możliwości zakupu nowych butów tej jakości w połowie ceny detalicznej. Używane przez markę angielskie krupony podeszwowe oraz skóry podszewkowe i wierzchnie box calf pochodzące z najlepszych garbarni (których nazwy są jawne w tym biznesie, nie ma tajemnicy) nie są stosowane w butach w cenie detalicznej niższej dwa razy, podobnie jakość wykończenia i detali. To co piszę powyżej nie opiera się na zasłyszanych czy wyczytanych opiniach w internecie, a wynika z praktyki - myślę, że lepszym przykładem zamiast Crocketta byłby Edward Green - są to niewątpliwie świetne buty, a marka ma piękną historię, ale w tym przypadku bardziej uzasadnione byłoby szukanie podobnej klasy butów w dużo niższej cenie (może nie o połowę, ale zbliżonej), a właśnie takimi butami mogłyby być Crocketty... 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach