lukebor 8140 #5726 Napisano 11 Kwietnia 2022 Zobacz Massimo Dutti: https://www.massimodutti.com/pl/buty-sportowe-premium-z-brazowej-skory-l12142851 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #5727 Napisano 12 Kwietnia 2022 dzięki. W Wojasie te perforacje psują efekt. MD fajne, ale dość ciemne w stosunku do koloru podeszwy. Szkoda, że oni dopiero na promocjach dają ceny adekwatne do jakości, trzeba przyczajkę zrobić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 300 #5728 Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 9.04.2022 o 08:51, pisar napisał(-a): Pierwsze w życiu podejście do filozofii "barefoot" Vivobarefoot Primus Lite III ten patent sprawdza sie tylko na miekkim gruncie, na twardych, miejskich powierzchniach jest do d**y, od 3 lat mam Leguano, filozofia "barefoot" sprawdzona empirycznie Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez neclocus 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4337 #5729 Napisano 13 Kwietnia 2022 17 godzin temu, neclocus napisał(-a): ten patent sprawdza sie tylko na miekkim gruncie, na twardych, miejskich powierzchniach jest do d**y, od 3 lat mam Leguano, filozofia "barefoot" sprawdzona empirycznie Hmmmm no nie wiem. Sam nosiłem wiele lat Campery z praktycznie zerowa podeszwą. Było twardo w mieście to fakt ale dawały radę. Wszystkie strony dotyczące tematyki barefoot mówią o kilkutygodniowej adaptacji no i pewnie trzeba nosić regularnie. Poza tym to są moje dodatkowe buty a nie główne. Myślałem też o nich jako buty na festiwale czyli na miękki teren. Ideałem byłyby buty szerokie jak w barefoot ale z normalną podeszwą. Istnieją takie oprócz Camperów? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #5730 Napisano 13 Kwietnia 2022 8 godzin temu, pisar napisał(-a): Hmmmm no nie wiem. Sam nosiłem wiele lat Campery z praktycznie zerowa podeszwą. Było twardo w mieście to fakt ale dawały radę. Wszystkie strony dotyczące tematyki barefoot mówią o kilkutygodniowej adaptacji no i pewnie trzeba nosić regularnie. Poza tym to są moje dodatkowe buty a nie główne. Myślałem też o nich jako buty na festiwale czyli na miękki teren. Ideałem byłyby buty szerokie jak w barefoot ale z normalną podeszwą. Istnieją takie oprócz Camperów? Mam 6 par camperów. Uwielbiam te kapcie. Jak dla mnie buty niezniszczalne na miasto. Najstarsza para ma 12 lat i nadal wygląda świetnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4337 #5731 Napisano 13 Kwietnia 2022 2 godziny temu, mariaczi napisał(-a): Mam 6 par camperów. Uwielbiam te kapcie. Jak dla mnie buty niezniszczalne na miasto. Najstarsza para ma 12 lat i nadal wygląda świetnie. Pełna zgoda. Jedne z najlepszych butów jakie kiedykolwiek miałem, niesamowicie wygodne. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piteks 3644 #5732 Napisano 14 Kwietnia 2022 W dniu 6.04.2022 o 11:36, mario1971 napisał(-a): Tomku, to już moja któraś tam para butów Ecco - wszystkie były/są bardzo wygodne, no i mega wytrzymałe. Ja też już od kilku lat kupuję Ecco i z czystym sumieniem mogę polecać innym. 1 IWC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 300 #5733 Napisano 18 Kwietnia 2022 W dniu 13.04.2022 o 08:38, pisar napisał(-a): Hmmmm no nie wiem. Sam nosiłem wiele lat Campery z praktycznie zerowa podeszwą. Było twardo w mieście to fakt ale dawały radę. Wszystkie strony dotyczące tematyki barefoot mówią o kilkutygodniowej adaptacji no i pewnie trzeba nosić regularnie. Poza tym to są moje dodatkowe buty a nie główne. Myślałem też o nich jako buty na festiwale czyli na miękki teren. 'dawaly rade' a komfort chodzenia to dwie rozne rzeczy ; ) wszystkie strony tematyki zapomninaja ze kiedys ludzkosc nie znala betonu, asfaltu a praprzodkowie stapali po miekkim gruncie, poniewaz teraz jest 'twardo' firmy obuwnicze przescigaja sie w stworzeniu wygodnej amortyzacji, byc moze z racji wieku nie czujesz jeszcze tego co odczuwam ja w kregoslupie gdy pieta opada na twarde podloze, kiedy tej amortyzacji nie ma oczywiscie nie zabraniam nikomu wlasnych wyborow, dziele sie subiektywnymi wrazeniami z uzywania takiego obuwia 1 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #5734 Napisano 22 Kwietnia 2022 Koledzy, czy ktoś zna i miał do czynienia z butami marki NORD MEKA ze Słupska https://meka-shoes.pl/blog/swiat-meka/ ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67295 #5735 Napisano 22 Kwietnia 2022 Te wyglądają całkiem przyzwoicie. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24329 #5736 Napisano 22 Kwietnia 2022 10 minut temu, szuwi napisał(-a): Koledzy, czy ktoś zna i miał do czynienia z butami marki NORD MEKA ze Słupska https://meka-shoes.pl/blog/swiat-meka/ ? Tak, możesz sobie odpuścić. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5737 Napisano 22 Kwietnia 2022 Godzinę temu, mario1971 napisał(-a): Te wyglądają całkiem przyzwoicie. Gdybym grał czarny charakter w Batmanie to czemu nie Intrygujące 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #5738 Napisano 22 Kwietnia 2022 Godzinę temu, eye_lip napisał(-a): Tak, możesz sobie odpuścić. Dzięki Filip. Cenowo zapowiadala się niezła jakość, więc myślałem, ze może zacznę w czymś innym biegać 😉 Godzinę temu, mario1971 napisał(-a): Te wyglądają całkiem przyzwoicie. Maja też niebrzydkie modele 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67295 #5739 Napisano 22 Kwietnia 2022 13 minut temu, szuwi napisał(-a): Maja też niebrzydkie modele Te w szachownicę są niebrzydkie. Pozostałe już nie. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #5740 Napisano 24 Maja 2022 Idą wakacje😎 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63371 #5741 Napisano 24 Maja 2022 Tak tak idą wakacje. Onitsuka Tiger Mexico 66 🤩 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #5742 Napisano 24 Maja 2022 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #5743 Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) Tigery świetne, tak znany a jednocześnie tak nieznany but, AJ11 to niestety nie moja bajka mi dzisiaj przyszły AJ 4 Military black i AJ5 x Clot Low 😛 Edytowane 24 Maja 2022 przez Ceteth 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 56796 #5744 Napisano 24 Maja 2022 U mnie Meindl'e wersja dla szwabskiego wojska. Niestety nie było rozmiarówki "stan magazynowy", więc "idealny" musi wystarczyć. W mojej ocenie raczej bdb, ale przynajmniej szerokie są... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #5745 Napisano 25 Maja 2022 10 godzin temu, Ceteth napisał(-a): Tigery świetne, tak znany a jednocześnie tak nieznany but, AJ11 to niestety nie moja bajka mi dzisiaj przyszły AJ 4 Military black i AJ5 x Clot Low 😛 To może jeszcze: -daj lustro/lustra z tyłu -zamontuj ledy, Wtedy pudełka by mogły wyjechać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #5746 Napisano 25 Maja 2022 Oj nie szafka może wygląda trochę jak wystawka w pokoju nastolatka, ale postawiona z musu i braku miejsca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #5747 Napisano 25 Maja 2022 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16810 #5748 Napisano 25 Maja 2022 Postanowiłem sprawdzić buty od Milera, wydaja sie atrakcyjne cenowo (wzgledem jakości wykonania). Klasycze oxfordy/wiedenki goodyear welted. Nie przeszukiwałem wątku ale ciekawe czy macie jakieś doświadczenia z tym brandowanym produktem? Hiszpanie zwykle znają sie na temacie więc jestem dobrej myśli. 1 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #5749 Napisano 25 Maja 2022 a miler czasem nie sprzedaje butów szytych metodą Blake, swoją drogą w cenach 2 x wyższych niż powinny być? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_X 2334 #5750 Napisano 25 Maja 2022 @Jan to raczej blake , a jeśli dałeś tyle ile widzę na stronie to proponuje odesłać i zajrzeć do Patine czy Meermina 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach