Iko 619 #1226 Napisano 10 Września 2020 No i Vet w Aston Martin. Obawiam się, że długo nie wytrzyma jazdy w środku stawki i walki z kierowcami, których do tej pory znał tylko z dublowania. Oj będzie musiał się przestawić szybko. A Sainza mi szkoda, finalnie wygląda to tak, że idzie z lepszego zespołu do gorszego. I jeszcze musi się z tego cieszyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #1227 Napisano 10 Września 2020 Jak myślicie, gdzie trafi Perez? Moim zdaniem w miejsce Raikonena, a młody Schumacher w miejsce Giovinazziego. Mi Sainza nie szkoda, szkoda mi było Daniela gdy przechodził do Renault. Mam nadzieję, że w przyszłym roku stanie Milką razy na pudle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86344 #1228 Napisano 13 Września 2020 (edytowane) GP Muggelo i znowu się dzieje. Coraz ciekawsza ta F1 😜 Edytowane 13 Września 2020 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1229 Napisano 13 Września 2020 To prawda, sporo dziś emocji 🏎️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #1230 Napisano 13 Września 2020 Kimi dziś ostatni restart pojechał jak na mistrza świata przystało 🙂 Działo się dziś - trzy godziny super emocji 🙂 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #1231 Napisano 14 Września 2020 Bottas w tym roku z Hamiltonem chyba już nie wygra, coś mu nie idzie. Za łatwo mu Hamilton odjeżdża. Fajnie że Albon stanął na pudle, ale szkoda Riccardo, trzeci raz w tym roku otarł się o podium. Najbardziej mnie cieszą punkty Kimiego, żałuję tylko że Russel nie wziął Vettela. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #1232 Napisano 18 Września 2020 Coś dla fanów Hamiltona w tk maxx ps. w tamtym roku była koszulka mercedesa z Bottasem i żałuję, że nie kupiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #1233 Napisano 18 Września 2020 co to jest ? torebka ? 🧐 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #1234 Napisano 19 Września 2020 9 godzin temu, Zolw napisał: co to jest ? torebka ? 🧐 Zmieści się całe ego Hamiltona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #1235 Napisano 20 Września 2020 16 godzin temu, Kewinkorpyta napisał: Zmieści się całe ego Hamiltona Myślisz, że ma takie małe Ego? 🙄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1236 Napisano 20 Września 2020 Zmieści się całe ego Hamiltona Nie zmieści 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12728 #1237 Napisano 22 Września 2020 Ręka nadal daje radę 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26883 #1238 Napisano 25 Października 2020 GP Portugali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1239 Napisano 25 Października 2020 A więc stało się, brawo Lewis 💪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26883 #1240 Napisano 25 Października 2020 Szkoda że nie popadało, byłoby ciekawiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacques79 2 #1241 Napisano 25 Października 2020 Lewis dał radę , doczekaliśmy się czegoś co jak wspomniał komentator nie wierzył ze za jego życia się jeszcze stanie . Pobicie takiego rekordu , teraz już z górki 5 wyścigów i szansa na 5 nowych rekordów świata 👌. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #1242 Napisano 27 Października 2020 Nie mam nic przeciwko Mongolii ale przypomniałem sobie, że kiedyś w Polsce też używano takiego określenia i było ono dość niepochlebne Zły Max 😂 https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/906717/f1-max-verstappen-wywolal-skandal-dyplomatyczny-mongolia-zada-przeprosin 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1243 Napisano 29 Października 2020 Mocno rasistowskie. Nikt nie napiętnował - ani zespół, ani FIA, ani główny klękacz F1 Lewis. Wszyscy pełni frazesów o walce z rasizmem, koszulki, ceremonie itp. Hipokryzja pełną gębą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #1244 Napisano 29 Października 2020 Nie no bez jaj. Hamilton nie słucha tego co inni kierowcy przez radio gadają a Red Bull jednak potępił wypowiedź Maxa. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1245 Napisano 30 Października 2020 Hamilton potrafi jakoś wymusić zarówno na FIA, na Liberty Media i na innych kierowcach całe rytuały związane z BLM, a nagle zapadł na nagłą chorobę wzrok i słuchu. To ciekawe. Red Bull potępił - aj waj, ale mu dali popalić. Powiedzieli mu... Cytuję Marko: "Takie komentarze są nie do przyjęcia. Powiedziałem Maxowi, że nie chcę, aby takie sytuacje powtórzyły się w przyszłości. To było naprawdę nie na miejscu - powiedział gazecie "De Limburger" doradca Red Bulla ds. motorsportu" Nie żartuj, jeśli to jest publiczne potępienie i ukaranie za POWTÓRNE wykroczenie rasistowskie tego typu to to jest śmiech na sali. To czego nie sufluje mediom Hamilton o rasiźmie, nie istnieje. To prawda dotyczy co ciekawe również innych tematów społeczno-politycznych, ale to nie forum o polityce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26883 #1246 Napisano 1 Listopada 2020 Dzisiaj wyścig oglądany z pracy dlatego zdjęcie telefonu z telefonu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #1247 Napisano 1 Listopada 2020 W dniu 30.10.2020 o 15:05, Iko napisał: Hamilton potrafi jakoś wymusić zarówno na FIA, na Liberty Media i na innych kierowcach całe rytuały związane z BLM, a nagle zapadł na nagłą chorobę wzrok i słuchu. To ciekawe. Red Bull potępił - aj waj, ale mu dali popalić. Powiedzieli mu... Cytuję Marko: "Takie komentarze są nie do przyjęcia. Powiedziałem Maxowi, że nie chcę, aby takie sytuacje powtórzyły się w przyszłości. To było naprawdę nie na miejscu - powiedział gazecie "De Limburger" doradca Red Bulla ds. motorsportu" Nie żartuj, jeśli to jest publiczne potępienie i ukaranie za POWTÓRNE wykroczenie rasistowskie tego typu to to jest śmiech na sali. To czego nie sufluje mediom Hamilton o rasiźmie, nie istnieje. To prawda dotyczy co ciekawe również innych tematów społeczno-politycznych, ale to nie forum o polityce. Pod wpływem wielkich emocji może się zdarzyć każdemu palnąć głupotę i tak trzeba oceniać wypowiedź Maxa. I tak też to ocenił zapewne H. Marko. Nikt raczej nie oczekiwał że za karę zamieni go e RB na Daniła. 4 godziny temu, Pit83 napisał: Dzisiaj wyścig oglądany z pracy dlatego zdjęcie telefonu z telefonu: Ciekawy wyścig Taką mam myśl z tyłu głowy, ze cudowne dziecko mercedesa Georg - sporo sobie dziś zawalił w oczach włodarzy niemieckiej stajni 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26883 #1248 Napisano 1 Listopada 2020 1 godzinę temu, rk7000 napisał: Taką mam myśl z tyłu głowy, ze cudowne dziecko mercedesa Georg - sporo sobie dziś zawalił w oczach włodarzy niemieckiej stajni Już się memy pojawiły nawet🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26883 #1249 Napisano 14 Listopada 2020 Trochę deszczu w Turcji, i zrobiło się ciekawie na jutrzejszych polach startowych: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8067 #1250 Napisano 14 Listopada 2020 Zobaczymy jak pogoda jutro i jak kto bolid ustawiał, bardziej na suchy tor czy mokry. Tak czy siak kroi się dobry wyścig 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach