Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kkwpk

Formuła1

Rekomendowane odpowiedzi

No i Vet w Aston Martin.  Obawiam się, że długo nie wytrzyma jazdy w środku stawki i walki z kierowcami, których do tej pory znał tylko z dublowania.  Oj będzie musiał się przestawić szybko.

A Sainza mi szkoda, finalnie wygląda to tak, że idzie z lepszego zespołu do gorszego.  I jeszcze musi się z tego cieszyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie, gdzie trafi Perez? Moim zdaniem w miejsce Raikonena, a młody Schumacher w miejsce Giovinazziego. 

Mi Sainza nie szkoda, szkoda

mi było Daniela gdy przechodził do Renault. Mam nadzieję, że w przyszłym roku stanie Milką razy na pudle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GP Muggelo i znowu się dzieje.

Coraz ciekawsza ta F1 😜

Edytowane przez sanik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

To prawda, sporo dziś emocji 🏎️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kimi dziś ostatni restart pojechał jak na mistrza świata przystało 🙂

Działo się dziś  - trzy godziny super emocji 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bottas w tym roku z Hamiltonem chyba już nie wygra, coś mu nie idzie. Za łatwo mu Hamilton odjeżdża. Fajnie że Albon stanął na pudle, ale szkoda Riccardo, trzeci raz w tym roku otarł się o podium. Najbardziej mnie cieszą punkty Kimiego, żałuję tylko że Russel nie wziął Vettela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś dla fanów Hamiltona w tk maxx :)

ps. w tamtym roku była koszulka mercedesa z Bottasem i żałuję, że nie kupiłem.

AB5BBC36-115B-456D-9607-31424C28043A.jpeg

AE803E3E-EFD8-49FA-A1F8-DF41908F2953.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Kewinkorpyta napisał:

Zmieści się całe ego Hamiltona :)

Myślisz, że ma takie małe Ego? 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ręka nadal daje radę ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

A więc stało się, brawo Lewis 💪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie popadało, byłoby ciekawiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lewis dał radę , doczekaliśmy się czegoś co jak wspomniał komentator nie wierzył ze za jego życia się jeszcze stanie . Pobicie takiego rekordu , teraz już z górki 5 wyścigów i szansa na 5 nowych rekordów świata 👌.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam nic przeciwko Mongolii ale przypomniałem sobie, że kiedyś w Polsce też używano takiego określenia i było ono dość niepochlebne :)

Zły Max 😂

https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/906717/f1-max-verstappen-wywolal-skandal-dyplomatyczny-mongolia-zada-przeprosin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mocno rasistowskie.  Nikt nie napiętnował - ani zespół, ani FIA, ani główny klękacz F1 Lewis.  Wszyscy pełni frazesów o walce z rasizmem, koszulki, ceremonie itp. Hipokryzja pełną gębą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no bez jaj. Hamilton nie słucha tego co inni kierowcy przez radio gadają a Red Bull  jednak potępił wypowiedź Maxa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hamilton potrafi jakoś wymusić zarówno na FIA, na Liberty Media i na innych kierowcach całe rytuały związane z BLM, a nagle zapadł na nagłą chorobę wzrok i słuchu.  To ciekawe.

Red Bull potępił - aj waj, ale mu dali popalić.  Powiedzieli mu... 

Cytuję Marko: "Takie komentarze są nie do przyjęcia. Powiedziałem Maxowi, że nie chcę, aby takie sytuacje powtórzyły się w przyszłości. To było naprawdę nie na miejscu - powiedział gazecie "De Limburger" doradca Red Bulla ds. motorsportu"

Nie żartuj, jeśli to jest publiczne potępienie i ukaranie za POWTÓRNE wykroczenie rasistowskie tego typu to to jest śmiech na sali.

To czego nie sufluje mediom Hamilton o rasiźmie, nie istnieje. 

To prawda dotyczy co ciekawe również innych tematów społeczno-politycznych, ale to nie forum o polityce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wyścig oglądany z pracy dlatego zdjęcie telefonu z telefonu:

IMG_20201101_144639.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.10.2020 o 15:05, Iko napisał:

Hamilton potrafi jakoś wymusić zarówno na FIA, na Liberty Media i na innych kierowcach całe rytuały związane z BLM, a nagle zapadł na nagłą chorobę wzrok i słuchu.  To ciekawe.

Red Bull potępił - aj waj, ale mu dali popalić.  Powiedzieli mu... 

Cytuję Marko: "Takie komentarze są nie do przyjęcia. Powiedziałem Maxowi, że nie chcę, aby takie sytuacje powtórzyły się w przyszłości. To było naprawdę nie na miejscu - powiedział gazecie "De Limburger" doradca Red Bulla ds. motorsportu"

Nie żartuj, jeśli to jest publiczne potępienie i ukaranie za POWTÓRNE wykroczenie rasistowskie tego typu to to jest śmiech na sali.

To czego nie sufluje mediom Hamilton o rasiźmie, nie istnieje. 

To prawda dotyczy co ciekawe również innych tematów społeczno-politycznych, ale to nie forum o polityce.

Pod wpływem wielkich emocji może się zdarzyć każdemu palnąć głupotę i tak trzeba oceniać wypowiedź Maxa. I tak też to ocenił zapewne H. Marko. 

Nikt raczej nie oczekiwał że za karę zamieni go e RB na Daniła.

4 godziny temu, Pit83 napisał:

Dzisiaj wyścig oglądany z pracy dlatego zdjęcie telefonu z telefonu:

Ciekawy wyścig  :) 

Taką mam myśl z tyłu głowy, ze cudowne dziecko mercedesa Georg  - sporo sobie dziś zawalił w oczach włodarzy niemieckiej stajni ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, rk7000 napisał:

Taką mam myśl z tyłu głowy, ze cudowne dziecko mercedesa Georg  - sporo sobie dziś zawalił w oczach włodarzy niemieckiej stajni ;) 

Już się memy pojawiły nawet🙂

received_1071154060006452.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę deszczu w Turcji, i zrobiło się ciekawie na jutrzejszych polach startowych:

NTgyNS5qYTUGGzhgGgpsIEVDbDBFGREnAVQpMlkdKyYeW2JxQFN0dkgJJjxBHj17Uh8vNVBAem0GTX1mV0gRbVVAeGYNQ3t6DQkpcUg=.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy jak pogoda jutro i jak kto bolid ustawiał, bardziej na suchy tor czy mokry. Tak czy siak kroi się dobry wyścig :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi