seb71 2077 #176 Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Oczywiście. Można kupić u przedstawiciela Hirscha. Ten, na którym "wisi" zielony mam do sprzedania. Jeśli jesteś zainteresowany, wal na PW.Nazywa się on Heritage w katalogu Hirscha. Drugi to niebieski Heavy Calf Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez seb71 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #177 Napisano 31 Sierpnia 2016 żeby nie było że się nic nie dzieje..... praca w pocie czoła Wizualizacja ekspozytorów, wkrótce trafią do salonów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldek1988BDG 9 #178 Napisano 1 Września 2016 Klimatyczne, bardzo fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77150 #179 Napisano 1 Września 2016 Wrażenia pozytywne. Zarówno niebieski, jak i zielony cieszą nadal .Super parka. Kurczę, gdyby te zegareczki były odrobinkę, ociupinkę, tyciusio tańsze - można byłoby ruszyć główeczką. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #180 Napisano 1 Września 2016 Grey Seal szary ciekawy, do tego pasek pod kolor tarczy na motylku, dobry zestaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 2077 #181 Napisano 2 Września 2016 Grey Seal szary ciekawy, do tego pasek pod kolor tarczy na motylku, dobry zestaw. No przecież nic nie stoi na przeszkodzie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4313 #182 Napisano 2 Września 2016 ekspozytor bardzo fajny - pasuje do marki, ale na tej wizce jest coś nie tak - zakładam że to kwestia wstawienia zdjęcia do modelu 3dTo przesunięcie tylnej ścianki do symetrycznej podstawy zaburza formę a zdjęcie ustawione przypadkowo tego nie porządkuje;na tej dolnej wizualizacji symetrycznie /prawie / ustawione zdjęcie w stosunku do logo wygląda lepiej, ale na górnej wizce jest bałagan;podsumowując wg mnie: zdjęcie powinno być ustawione symetrycznie względem logo na tylnej ścianie lub to logo przesunięte - razem z głównym elementem foto /zegarkiem/ osiowo w stosunku do dolnego logo przy dolnym pokładzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 2077 #183 Napisano 7 Września 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqbi 6 #184 Napisano 7 Września 2016 Zegar robi robotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 2077 #185 Napisano 8 Września 2016 Zegar robi robotę Fakt. W tej cenie rewelacja . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #186 Napisano 12 Września 2016 Udało się w końcu zrobić profesjonalne zdjęcie Gwiezdny Pył 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 14078 #187 Napisano 12 Września 2016 Dobrze się prezentuje. Może teraz nadgarstkowe prosimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25730 #188 Napisano 14 Września 2016 Czerwony Balticus na nowym pasku: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #189 Napisano 14 Września 2016 kusi ten gwiezdny pył, tylko musiałby zostać na bransolecie, bo z paseczkiem średnio. Czarno-czerwony paseczek klasa, z resztą Filip mógłbyś raz na jakiś czas coś spieprzyć bo to już przesada trochę , nie da rady nie chwalić 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #190 Napisano 14 Września 2016 Gwiezdny pył jest genialny. Przynajmniej na zdjęciach. Gdyby tak był w mniejszym rozmiarze, max 40mm, już bym dawno zamówił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5929 #191 Napisano 14 Września 2016 Gwiezdny pył jest genialny. Przynajmniej na zdjęciach. Gdyby tak był w mniejszym rozmiarze, max 40mm, już bym dawno zamówił. Podejrzewam że optycznie ten zegarek nie będzie wyglądał na duży szeroka luneta "pomniejszy" tarczę, a krótkie "uszy" pozwolą mu się ułożyć na małym nadgarstku. Obawiam się bardziej że to będzie zegarek na nadgarstek od 16cm do 19cm max - czyli nie dla mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #192 Napisano 14 Września 2016 Gwiezdny pył prezentuje się znakomicie. Pewnie wskoczy na listę......... Czerwony Balticus na nowym pasku: ............jak zwykle-KLASA! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #193 Napisano 14 Września 2016 Daito, możesz mieć rację. Choć mnie najwygodniej nosiło się Breitlinga 38mm, gdzie bezel też sporo pomniejszał tarczę. Nadgarstek mam 16,5 i po tych zegarkach jakie dane mi było nosić jednak preferuję rozmiary do max 40mm. Po prostu w takich mi najwygodniej.W przypadku Balticusa niestety musiałbym przymierzyć, przy 42mm nie podejmę decyzji o zakupie w ciemno, przy 38-40 nie miałbym wątpliwości bo zegarek stylistycznie spełnia wszystkie moje kryteria. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25730 #194 Napisano 14 Września 2016 Ja mam 16.5cm i gwiezdny pył leży świetnie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5929 #195 Napisano 14 Września 2016 Ja mam 16.5cm i gwiezdny pył leży świetnie. Ktoś z 21-22cm mierzył może? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #196 Napisano 14 Września 2016 Nie masz gdzieś przypadkiem Filipie zdjęcia nadgarstkowego? Bo naprawdę tylko obawa o rozmiar wstrzymuje mnie od zrobienia preorderu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25730 #197 Napisano 15 Września 2016 Mam gdzieś poszukam. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #198 Napisano 15 Września 2016 Będę wdzięczny. Z góry dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike S 247 #199 Napisano 15 Września 2016 Dzisiaj miałem okazje obejrzeć pełną kolekcje i musze przyznać, że robią fantastyczne wrażenie . Jak dla mnie koperta w świetnym rozmiarze (to jest 42?), okienko kalendarza wcale na żywo nie sprawia wrażenia takiego małego, pasek z przeszyciami pod kolor tarczy tez jest bardzo przyjemny, chociaż chyba osobiście nosiłbym na dołączonym meshu. Transparentny dekiel ukazuje fajny widok, mechanizm nie jest taki goły jak to czasami sie zdarza . Jutro postaram sie go przymierzyć bo dzisiaj nie było juz czasu. Dla mnie najładniejszy jest kolor czarny i niebieski. 0 https://www.instagram.com/mike_sun85/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #200 Napisano 15 Września 2016 Grey Seal to 44mm!! ale lug to lug 51 a zwykle jest 54mm wiec dlatego lezy fajnieGwiezdny Pył to 42mmGwiezdny Pył damski 37mm O tym jak wyglada i jak sie nosi Gwiezdny Pył, uważam że bardzo dobrą recenzją tego zegarka jest zdanie które usłyszałem wczoraj - "Wygląda i jest zdrobiony jak zegarek DUŻO droższy, nie ma wstydu i bedzie się sprzedawał!"Jak to zwykle bywa z produkcja, miał być na koniec października lecz już dostałem sygnał że chyba sie lekko opóźni, teraz walcze aby nie za dużo, tydzien czy dwa to do przezycia Pracuje nad poszerzeniem ilosci punktów sprzedaży w Polsce i nie tylko, liczę na to że będzie Balticus dostepny w wiekszych miastach bez problemu, oczywiscie dużo zależy od właścicieli salonów czy dadzą szanse nowej marce - a wielu chce isc po bandzie ......... ja sobie na pewne warunki współpracy nie mogę pozwolić......... Damy radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach