RoKoKo 549 #3551 Napisano 10 Marca 2017 Nad Amouage zastanawiałem się już kilka razy. Ale w związku z faktem, że nie wszędzie są dostępne niezbyt miałem czas bujnąć się do Sopotu, żeby powąchać. Muszę chyba w końcu zamówić jakieś 2 ml próbki z neta. Naprawdę aż tak warte swojej ceny? Nie żeby Dior, które kupiłem był tani 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3552 Napisano 10 Marca 2017 Ja zastanawiam się obecnie nad Cartier Pasha. Z tyłu głowy ciągle mam jednak Dunhilla Icona który po długich próbach ostatecznie bardzo przekonał mnie do siebie, ale jestem ciekawy waszej opinie odnośnie Pashy. Juz przetestowany, ale cienię sobie wasze opinie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3978 #3553 Napisano 12 Marca 2017 apropopo tych iperfum to niby wszystko spoko niby oryginalne ale jakieś nietrwałe to wsyztsko, już więcje nic tam nie kupie jeśli o mnie chodzi z takich 'lepszych' to ulubione na lato to acqua di gio, a zimowo wieczorowe - euphoria męska wiec raczej tak standardowoale ostatnio odkryłem serię Black Suede z apartu, po śmiesznej cenie z gazetki, wziąłem wsyztskie 3 zapachy sport touch i essentinal i jestem bardzo zadowolony, ladne i trwałe a cena mozna nawet powiedzieć że zabawnadobrze też wspominam lacoste niebieskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal911 7 #3554 Napisano 12 Marca 2017 Ja raz kupiłem w iperfumy i tez wlasnie miałem wrażenie ze znany zapach który używam od lat pachnie krotko. Nie dawało mi to spokoju. Po sprawdzeniu daty produkcji wyszło ze zostały wyprodukowane 4,5 roku wcześniej a Dior datę ważności ustala na 5 lat. Nie wiem czy to jest reguła i w większości przypadków tak jest i stad niższa cena. W każdym bądź razie po kupieniu w perfumerii stacjonarnej sprawdziłem datę ważności i były wyprodukowane pol roku wcześniej a zapach utrzymuje sie znacznie dluzej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #3555 Napisano 12 Marca 2017 Ja zastanawiam się obecnie nad Cartier Pasha. Z tyłu głowy ciągle mam jednak Dunhilla Icona który po długich próbach ostatecznie bardzo przekonał mnie do siebie, ale jestem ciekawy waszej opinie odnośnie Pashy. Juz przetestowany, ale cienię sobie wasze opinie Tez go biorę pod uwage,santos okazal się zbyt balsamiczny. Mam jeszcze dwa zapachy do przetestowania- tom ford noir extreme i coś z private blend,tobacco vanille lub tobacco oud. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 335 #3556 Napisano 12 Marca 2017 Ja raz kupiłem w iperfumy i tez wlasnie miałem wrażenie ze znany zapach który używam od lat pachnie krotko. Nie dawało mi to spokoju. Po sprawdzeniu daty produkcji wyszło ze zostały wyprodukowane 4,5 roku wcześniej a Dior datę ważności ustala na 5 lat. Nie wiem czy to jest reguła i w większości przypadków tak jest i stad niższa cena. W każdym bądź razie po kupieniu w perfumerii stacjonarnej sprawdziłem datę ważności i były wyprodukowane pol roku wcześniej a zapach utrzymuje sie znacznie dluzej Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMógł przejść reformulację i stracił trwałość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 76965 #3557 Napisano 12 Marca 2017 Mógł być też rozlany w jednej z niedawno zamkniętych przez CBŚ "fabryk" perfum. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 335 #3558 Napisano 12 Marca 2017 Mógł być też rozlany w jednej z niedawno zamkniętych przez CBŚ "fabryk" perfum. Dlatego warto kupować nietypowe zapachy/ niszowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #3559 Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Joop Jump! Odebrałem rano, kilka strzałów i jestem mega zadowolony. Jak ktoś lubi Cerruti PH ale szuka zapachu trwalszego to polecam Jump'a! Edytowane 13 Marca 2017 przez Spatz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 76965 #3560 Napisano 12 Marca 2017 Dlatego warto kupować nietypowe zapachy/ niszowe.Całkowicie się zgadzam. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 549 #3561 Napisano 13 Marca 2017 Jak z trwałością Forda? Oud wood mi się podoba. Noir średnio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pair_a_dice 5 #3562 Napisano 13 Marca 2017 Jak z trwałością Forda? Oud wood mi się podoba. Noir średnio.Jeśli chodzi o zapachy z linii private blend, to nie powinieneś narzekać na trwałość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #3563 Napisano 16 Marca 2017 Takie próbki mi wpadły w ręce. Lalique Hommage a L'Homme - jakoś mi nie podpasował coś ala zwietrzały Hermes zabarwiony jakimś cytrusemLalique White - fajny świeżak pierwsza myśl kupie większa flaszkę, myśl uciekła późniejErmenegildo Zegna Uomo - on przegnał myśi o Lalique White, na pewno kupie flaszkę. Mój ulubiony YSL L'Homme bedzie miał dużą konkurencje, zapach odświeżający ale z lekką nutą powagi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 76965 #3564 Napisano 16 Marca 2017 Po paru już ładnych dniach użytkowania Muglera "Pure Havane" zakupionego na E-Glamour stwierdzam, że niczym nie odbiega od wersji, którą kupiłem jakiś czas temu w stacjonarnej perfumerii w kraju posiadającym większe od naszego PKB. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #3565 Napisano 23 Marca 2017 Najnowszy nabytek, świetny zapach, wyczuwalny na skórze ponad osiem godzin. Brałem pod uwagę wersję extreme,ale ten jest lepszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 549 #3566 Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) Tom Ford cenowo sieka po kieszeni, ale ma fajne zapachy.Pani w douglasie zrobiła mi próbkę (chyba 2 ml). Zużyłem połowę i koszulka, którą wtedy miałem na sobie pachniała dobre parę dni.Mierzę się na Oud wood. Pytanie jak mocna ściema jest na alledrogo. http://allegro.pl/gratis-tom-ford-oud-wood-edp-50ml-oryginal-promo-i6636993030.html Edytowane 23 Marca 2017 przez RoKoKo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #3567 Napisano 23 Marca 2017 nie stopniowalna. Są oryginalne a w linku podróba. Nie ma bardziej lub jeszcze bardziej podróby. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 549 #3568 Napisano 23 Marca 2017 powinni posprzątać na tym serwisie osobiście planuję zakup w douglasie w Holandii ze zniżką 20 % 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #3569 Napisano 23 Marca 2017 Czy w tym kodzie kreskowym (Fahrenheit Dior) zawarta jest data produkcji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pair_a_dice 5 #3570 Napisano 23 Marca 2017 Znajdź batch code (prawdopodobnie na spodzie flakonu) i rozkoduj, np. tu: http://checkcosmetic.net/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #3571 Napisano 23 Marca 2017 Znajdź batch code (prawdopodobnie na spodzie flakonu) i rozkoduj, np. tu: http://checkcosmetic.net/Super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #3572 Napisano 23 Marca 2017 Ten sam kod mam też na opakowaniu.Dodalem strone do zakładek, dzięki . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
justyna.rozowa 0 #3573 Napisano 29 Marca 2017 Znacie może jakąś dobrą zagraniczną perfumerię (najlepiej z UK), która ma duży wybór próbek? Niestety większości zapachów nie da się znaleźć w stacjonarnych perfumeriach, np. Sephorze, albo Douglasie. A wybór próbek w perfumeriach internetowych typu Perfumesco czy iperfumy jest dość ubogi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #3574 Napisano 29 Marca 2017 Jak nie zależy Ci na próbkach z atomizerem to większość perfumerii zrobi Ci na miejscu próbkę tego, co potrzebujesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3575 Napisano 30 Marca 2017 Patriotyzm perfumowy, po lekki przygodach w końcu dotarła do mnie przesyłka. Ale muszę dodać niestety, że sklep internetowy Prochnika to jakiś żart, chyba że miałem pecha Sent from my E6653 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach