Walter_87 6504 #4751 Napisano 23 Lutego 2018 No co zrobisz Ja nie lubię świeżaków. Noszę "zimowe" lub prawie "zimowe" zapachy przez cały rok Dobrze Cię rozumiem, bo również nie przepadam za świeżakami, choć mam ich kilka sztuk. Miał ktoś do czynienia z Davidoff Zino? Korci mnie żeby spróbować... RG No ba! Świetny, prawdziwie męski, drzewno-kwiatowy zapach. Bardzo intrygujący. Uprzedzając Kolegę Remy, żeby tradycji stało się zadość dodam, że jest to zapach "z siwym włosem" (choć wcale tak nie uważam...) 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4752 Napisano 23 Lutego 2018 dzięki panowie... mój Bytom jest już na ukończeniu i coś czuję, że następny w kolejce będzie właśnie Zino... RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4753 Napisano 23 Lutego 2018 W ramach dalszej dobrej współpracy za średnie zadowolenie z poprzedniego zakupu dostałem fajny kupon zniżkowy i dziś w ciemno prawie "za darmo" nabyłem to: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6504 #4754 Napisano 23 Lutego 2018 Specyficzny, ale ogólnie przyjemny zapach. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4755 Napisano 23 Lutego 2018 Miał ktoś do czynienia z Davidoff Zino? Korci mnie żeby spróbować... RG Nie zastanawiaj się tylko kupuj. Cena świetna, zapach zacny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4756 Napisano 23 Lutego 2018 W ramach dalszej dobrej współpracy za średnie zadowolenie z poprzedniego zakupu dostałem fajny kupon zniżkowy i dziś w ciemno prawie "za darmo" nabyłem to: Napisz coś o nim - już od dawna mam ochotę na zakup tyle tylko, że najpierw chce zużyć trochę obecnych zapasów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4757 Napisano 23 Lutego 2018 Nie zastanawiaj się tylko kupuj. Cena świetna, zapach zacny. Tak też pewnie zrobię...Jakbyś ocenił trwałość Zino vs Bytom? RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4758 Napisano 23 Lutego 2018 Tak też pewnie zrobię...Jakbyś ocenił trwałość Zino vs Bytom? RGNa mnie porównywalne. Nie miałem przyjemności z najnowszą wersją, ale nie sądzę, żeby była mocno wykastrowana.Jakichś drastycznych różnic być nie powinno. Tak myślę. Zaryzykować wart, bo cena jest naprawdę zachęcająca, a zapach bardzo oryginalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #4759 Napisano 23 Lutego 2018 GBGF - dla mnie to zapach kurzu na flanelowej szmatce. I to naprawdę fajnie się nosi. Ja jednak wolę wersję Eau - choć to lekko syntetyczny zapach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 150 #4760 Napisano 23 Lutego 2018 Grey Flannel - mam, używam, lubię... odczucia... zapach... zmielonych, zmiażdżonych łopianów, świeżych gałązek czeremchy i innego zielska, 2 strzały i cały dzień czuć (przynajmniej na mnie), a wieczorem zmartwychwstaje pod prysznicem i chce, taki syn , jeszcze udusić . Też tak macie z niektórymi zapachami, że wydaje się że już ich nie ma, po całym dniu, a wystarczą pierwsze krople wody z prysznica i ... drugie życie i to intensywne. U mnie tak mam np. CK Obsession, Zino, Ted Lapidus PH i jeszcze kilka innych. 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #4761 Napisano 23 Lutego 2018 (edytowane) Panowie, wczoraj wracałem z pracy taryfą z taksówkarzem, który handluje perfumami. Na wstępie zaznaczam, że nie namawiał mnie do zakupu Nie mniej zapytał skąd kupuję, więc powiedziałem, że iPerfumy. Wtedy zapytał czy zapachy są ok. Ja mówię, że zależy. Część jest mega, ale żona kilka razy narzekała a i mój ostatni i najdroższy jak dotąd zakup czyli woda perfumowana Grey Vetiver Toma Forda w kwestii trwałości zawiodła i to bardzo. On mi powiedział, że większość perfum, które sprzedają czeskie iPerfumy to towar na rynki arabskie dlatego są słabsze, bo to jest za gorąco, żeby robić im tak samo mocne zapachy. Co o tym myślicie?Dziś przyszła do mnie flaszka i chyba taksiarz miał racje, zakup był na brasty.pl na paragonie brasty group, praha, czechy Edytowane 23 Lutego 2018 przez ptaku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 352 #4762 Napisano 23 Lutego 2018 Co polecilibyście jako uzupełnienie cytrusowego Clinique Happy na okres zimowy? 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #4763 Napisano 23 Lutego 2018 (edytowane) Ja się dzisiaj skusiłem na Invictusa w D.... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Lutego 2018 przez krazy777 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #4764 Napisano 23 Lutego 2018 Jak bym miał wybierać Zino vs Obsession wybrałbym Zino. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4765 Napisano 23 Lutego 2018 To jednak zapachy mocno różniące się... Ja miałbym niezłą zagwostkę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13082 #4766 Napisano 23 Lutego 2018 Co polecilibyście jako uzupełnienie cytrusowego Clinique Happy na okres zimowy?Padło ostatnio wiele zimowych propozycji. Ja bym od siebie dorzucił M7 od YSL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pair_a_dice 5 #4767 Napisano 23 Lutego 2018 Na tę porę uwielbiam TF Noir, wolę wersję edt, ale też mam wrażenie, że te z iperfumy mają nieco gorszą trwałość niż w przypadku ich zakupu w jednej ze znanych sieciowych drogerii stacjonarnych. Z tym, że batch code z iperfumy zazwyczaj wskazuje datę produkcji mniej wiecej ok. 3 lat wstecz (przynajmniej w przypadku tego TF). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4768 Napisano 23 Lutego 2018 A co sądzicie o perfumach z Big Star? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6504 #4769 Napisano 23 Lutego 2018 (edytowane) Dziś przyszła do mnie flaszka i chyba taksiarz miał racje, zakup był na brasty.pl na paragonie brasty group, praha, czechy Sorry za cytowanie zdjęcia, ale parę dni temu dotarła do mnie butelka Aramisa 900 (zakupiona na All...) z taką samą naklejką z arabskimi napisami. Pomyślałem, że to wersja na arabski rynek i będzie słabiej pachnieć, ale trzyma się nawet nieźle. Edytowane 24 Lutego 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20813 #4770 Napisano 24 Lutego 2018 (edytowane) Ten Grey Flanel - albo dostałem fatalną próbkę, albo coś ze mną nie tak.Okropny,śmierdzi szmatą do podłogi .Sorki jeśli uraziłem. Takie cóś przyszło wczoraj: A takie cóś tanio oddam,mi nie pasuje ,raz użyte Edytowane 24 Lutego 2018 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4771 Napisano 24 Lutego 2018 (edytowane) Ja już po wachaniu I powiem tak:Ck one - ładny, lekko neutralny zapach, z pewnością będzie dobry, biorę go.Ck Eternity - słodki Ck one, tak bym to nazwal, jest w mojej kolejce Hugo Man - największe zaskoczenie, genialny zapach, słodki, owocowy, chyba go biorę z Iperfumy.pl.Azzaro Chrome - to samo co Ck one Dior Fahrenheit - za modły jestem, to nie zapach dla mnie Lacoste w białym flakonie, nie pamiętam nazwy - podobny do Hugo, ale wolę Hugo Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Lutego 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #4772 Napisano 24 Lutego 2018 Od 12 lat zawsze jest , bardzo lubię ten zapach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4773 Napisano 24 Lutego 2018 Tiger - Cacharel jest świetny, ale według mnie absolutnie nie dla 13 latka........... Dla mnie czy Ciebie - bomba - ale nie dla młodzieży Zaraz, zaraz. Czy to znaczy, że nasz Szymon ma 13 lat ? Wiem, wiem, nieraz zaskakuje po czasie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4774 Napisano 24 Lutego 2018 (edytowane) Zaraz, zaraz. Czy to znaczy, że nasz Szymon ma 13 lat ? Wiem, wiem, nieraz zaskakuje po czasie Zgadza się, w marcu 14 Dzieciak jestem, co poradzę Edytowane 24 Lutego 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4775 Napisano 24 Lutego 2018 Nie wierzę.Wpisy, które publikujesz, są tak dojrzałe, że nawet przez myśl nie przeszloby mi, że masz 13 lat. Tym bardziej gratuluję postawy i spojrzenia na niektóre aspekty życia codziennego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach