loco50 23345 #9501 Napisano 30 Października 2020 No tak, to jest argument 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9502 Napisano 30 Października 2020 Z drugiej strony... Jedno dziecko już mamy, a więcej nie planujemy. 🙈 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26646 #9503 Napisano 30 Października 2020 Dziś dostałem w prezencie od ukochanej takie i była to super niespodzianka (bez okazji) 😍 1 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9504 Napisano 30 Października 2020 Świetne zdjęcie i niezły zestawik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #9505 Napisano 31 Października 2020 Straciłem węch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikoo 52 #9506 Napisano 1 Listopada 2020 Nie przejmuj się, po kilku dniach wraca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #9507 Napisano 2 Listopada 2020 w weekend spotkałem Toma Forda Ombre Leather bardzo ładny zapach na zimę chyba trzeba będzie zrobić miejsce w szafce... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9508 Napisano 2 Listopada 2020 Przetestuj przed zakupem. Ja się w pierwszej chwili zachwyciłem, ale po testach szybko okazało się, że OL siada mi bardzo blisko skóry i sam ledwo to na sobie czułem. No i odpuściłem. To DNA w ogóle potrafi bardzo mocno się spodobać, ale po pewnym czasie okazuje się, że nie ma gdzie tego nosić. Moim zdaniem oczywiście. Pierwszy kontakt z La Yuqawam to była kompletna euforia, nigdy nie wąchałem czegoś takiego. Na drugie noszenie czekałem jednak dość długo, a później zapach zaczął mnie drażnić. Potem kupiłem nieco Tuscan Leather, żeby mieć punkt odniesienia (i uważam, że to lepsza pozycja niż Rasasi), ale przez rok użyłem chyba 2 razy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #9509 Napisano 2 Listopada 2020 O ile Rasasi, Tuscan i Ombre Leather oraz Montale Aoud Leather podobają mi się bardzo na kimś albo na bloterze o tyle sam nie jestem w stanie ich nosić. Jak już mowa o skórze to jedyne na co się aktualnie jestem w stanie zdobyć to GGA i Leather Patchouli, chociaż podchodów było sporo i zanim nabyłem flakony zużyłem kilka ml żeby się przekonać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23345 #9510 Napisano 2 Listopada 2020 5 godzin temu, brz napisał: Przetestuj przed zakupem. Ja się w pierwszej chwili zachwyciłem. Miałem to samo, z tym że u mnie był po pewnym czasie odrzut.Coś tam jest co mnie zupełnie zniechęciło, powiem więcej drażniło jak sto sk....ów😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #9511 Napisano 2 Listopada 2020 Panowie , nie wiem czy Już było ,czy ten sklep jest ok? https://faldo.pl/pl/c/Testery/41/3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #9512 Napisano 2 Listopada 2020 Nie jest ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1679 #9513 Napisano 3 Listopada 2020 Macie jakieś doświadczenia z tym sklepem, bo jest znakomita oferta na prezent gwiazdkowy? https://wizaz24.pl/dior-jadore-woda-perfumowana-dla-kobiet-p28025 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9514 Napisano 3 Listopada 2020 (edytowane) No nie wiem, ja bym się z takiego prezentu nie ucieszył. Tu masz nawet taniej i nie jest to tak enigmatyczny sklep, jak wizaz24. https://www.amfora.pl/christian-dior-jadore-edp-100ml-905692 Edytowane 3 Listopada 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1679 #9515 Napisano 3 Listopada 2020 @brz To jest damski zapach Fakt, taniej jest, ale dlaczego "enigmatyczny"? w sieci raczej więcej lepszych opinii o wizaz24.pl ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9516 Napisano 3 Listopada 2020 Oj wiem, że damski, wiem. A co do sklepu, jeśli jakiegoś nie znam, a na forum perfumowym nie widzę ani jednej wklejki, to raczej omijam. Jeśli nawet niszę się już podrabia, to złapać się na bestsellerową lewiznę wcale nie jest trudno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1679 #9517 Napisano 3 Listopada 2020 OK, czyli stosujesz zasadę inż. Mamonia z Rejsu "Ja jestem umysł ścisły i mnie się podobają melodie, które już kiedyś słyszałem... jakże może mi się podobać piosenka, którą pierwszy raz słyszę" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9518 Napisano 3 Listopada 2020 Raczej zasadę ograniczonego zaufania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #9519 Napisano 4 Listopada 2020 Dzisiaj przybył Tomek i Grzesiek na którego czaiłem się całe lato nie mogłem się powstrzymać i obiecuję ni wchodzić już w ten wątek i nie kupować więcej perfum bo już mi się w szafkach nie mieszczą... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81658 #9520 Napisano 6 Listopada 2020 Testowania ciąg dalszy. Właściwie daaaawno temu miałem już próbkę tych perfum, ale było to naprawdę daaaawno, więc w zasadzie są dla mnie niemal nowe. Skład: Nuty: rum, trzcina cukrowa, ciemna czekolada, kawa, karmel, migdały, heliotrop, drzewo sandałowe Rodzina zapachowa: drzewna Nos: Sidonie Lancesseur Subiektywnie: czuję tu sporo słodkiego rumu, karmel (?), odrobinę kawy. Jest bardzo dobrze - tak lubię. Trwałość świetna. Mocny kandydat do zakupu całej buteleczki. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9521 Napisano 6 Listopada 2020 Zolwiu, gratulacje Tomka! Za AdG nie gratuluję, bo nienawidzę. 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #9522 Napisano 6 Listopada 2020 Dolce & Gabbana Pour Homme. Jak z parametrami aktualnych wypustów, czytałem rożne opinie. Btw może chciałby się ktoś podzielić dekantem? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #9523 Napisano 6 Listopada 2020 1 godzinę temu, brz napisał: Zolwiu, gratulacje Tomka! Za AdG nie gratuluję, bo nienawidzę. 😁 Dzięki Tomek sprawuje się super, jest trwały i bardzo odpowiadają mi te nuty zapachowe no i Żonie się podoba jako jedyny z moich ostatnich nabytków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17334 #9524 Napisano 6 Listopada 2020 Wczoraj wąchałem bardzo mi się podobał, świeżość, owoce, trawa itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3238 #9525 Napisano 8 Listopada 2020 Niedziela pachnie Nuit d'Issey Bleu Astral Issey Miyake. Zapach drzewny i przyprawowy. Pasuje mi, ale zanika po godzinie, a to już bardzo słabo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach