pixa_ns 18 #7626 Posted September 30, 2023 14 godzin temu, a_team napisał(-a): Ktoś ogarniał ostatnio jaki kurs jest teraz w Kruku ? tydzień temu (sobota) był 4.9 a przynajmniej tak wychodziło po przeliczeniu ceny zegarka z wystawy. 0 Share this post Link to post Share on other sites
piteks 3660 #7627 Posted September 30, 2023 6 godzin temu, bibbi napisał(-a): Nie. Ale to zalezy gdzie Kruk kupuje waluty. Jesli na Orlenie, to pewnie w okolicach 3,50PLN/EUR. bibbi 😂😂😂 dobre 👍 1 IWC Share this post Link to post Share on other sites
piteks 3660 #7628 Posted September 30, 2023 Do kupienia od ręki. 0 IWC Share this post Link to post Share on other sites
maariusz 403 #7629 Posted October 1, 2023 Byłem w Poznaniu ostatnio. Odwiedzilem Stary Browar, butik Rolexa rzecz jasna. Obsługa bardzo miła, można było zamienić 2 (a nawet 3) słowa. Pozwolono mi nawet przymierzyć to co chciałem zobaczyc: Suba, SD43.Po ostatnich doświadczeniach z Rolexem w GM (nic nie mamy, na nic nie można się zapisać) byłem w szoku, że można prezentować normalne podejście do klienta. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Bugs 4625 #7630 Posted October 1, 2023 9 godzin temu, piteks napisał(-a): Do kupienia od ręki. Skoro ceny w Euro to chyba nie Polska, może warto zaznaczyć. 0 Share this post Link to post Share on other sites
I_love_britney 2131 #7631 Posted October 1, 2023 w Polsce chyba dalej mamy zaklinanie rzeczywistości w Rolku, że wszystko jest Ok co? Jedynie widziałem, że całkowicie Tudor się odblokował. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6990 #7632 Posted October 1, 2023 tydzień temu (sobota) był 4.9 a przynajmniej tak wychodziło po przeliczeniu ceny zegarka z wystawy.Hmmm, dziwne, bo euro skoczyło, to już powinno być powyżej 5 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bronzo #7633 Posted October 1, 2023 45 minut temu, a_team napisał(-a): Hmmm, dziwne, bo euro skoczyło, to już powinno być powyżej 5 Dziś nowy miesiąc więc podwyżki niewykluczone 0 Share this post Link to post Share on other sites
pixa_ns 18 #7634 Posted October 2, 2023 W dniu 1.10.2023 o 10:54, a_team napisał(-a): Hmmm, dziwne, bo euro skoczyło, to już powinno być powyżej 5 a tu was zaskoczę dzisiaj telefon w sprawie odbioru i przelicznik 4.8 😃 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bronzo #7635 Posted October 2, 2023 5 godzin temu, pixa_ns napisał(-a): a tu was zaskoczę dzisiaj telefon w sprawie odbioru i przelicznik 4.8 😃 Może skończyły się odbiory i część zostaje w sklepach 0 Share this post Link to post Share on other sites
bibbi 5737 #7636 Posted October 2, 2023 a tu was zaskoczę dzisiaj telefon w sprawie odbioru i przelicznik 4.8 Mowilem, ze walute kupuja na Orlenie nprzed 15.10 moze byc jeszcze taniej!bibbi 1 Share this post Link to post Share on other sites
pixa_ns 18 #7637 Posted October 3, 2023 12 godzin temu, Bronzo napisał(-a): Może skończyły się odbiory i część zostaje w sklepach Myślę, że to główny powód, nawet dopytywali czy jeszcze zainteresowany zakupem jestem. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bronzo #7638 Posted October 3, 2023 2 godziny temu, pixa_ns napisał(-a): Myślę, że to główny powód, nawet dopytywali czy jeszcze zainteresowany zakupem jestem. z ciekawości - co odebrałeś 0 Share this post Link to post Share on other sites
Boogie 260 #7639 Posted October 3, 2023 W dniu 30.09.2023 o 22:31, piteks napisał(-a): Do kupienia od ręki. Który kraj ? Polar o 5kpln taniej niż w u nas 0 Share this post Link to post Share on other sites
_Patryk_ 90 #7640 Posted October 3, 2023 4 minuty temu, Boogie napisał(-a): Który kraj ? Polar o 5kpln taniej niż w u nas Byłem kilka dni temu na Krecie, lokalny Rolex „Croesus” oblegany przez turystów, z tego co widziałem to miała Pani pozwalała mierzyć każdy zegarek który mieli w gablocie. Co do zapisów nie pytałem, mieliśmy napięty grafik wspólnie z ekipą, i nie chciałem blokować. 0 Share this post Link to post Share on other sites
pixa_ns 18 #7641 Posted October 3, 2023 26 minut temu, Bronzo napisał(-a): z ciekawości - co odebrałeś W sumie nie ja tylko żona 😉 DJ palm ...13 miesięcy prawie zdążyłem zapomnieć heh 0 Share this post Link to post Share on other sites
piteks 3660 #7642 Posted October 3, 2023 6 godzin temu, Boogie napisał(-a): Który kraj ? Polar o 5kpln taniej niż w u nas W Lizbonie, w galerii. 0 IWC Share this post Link to post Share on other sites
pdb 834 #7643 Posted October 3, 2023 To tak w temacie... Dziś zapisałem się na DJ w stali. Można było też na Explorera. Zatem się ruszyło. Do wzięcia w Kruku od ręki Sub w białym złocie oraz YM w różowym złocie na oyterflex. Poznań. Zatem normalność już blisko.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
maariusz 403 #7644 Posted October 3, 2023 Jedna jaskółka wiosny nie czyni... 0 Share this post Link to post Share on other sites
bibbi 5737 #7645 Posted October 3, 2023 To tak w temacie... Dziś zapisałem się na DJ w stali. Można było też na Explorera. Zatem się ruszyło. Do wzięcia w Kruku od ręki Sub w białym złocie oraz YM w różowym złocie na oyterflex. Poznań. Zatem normalność już blisko..Na ktorego Exa?bibbi 0 Share this post Link to post Share on other sites
pdb 834 #7646 Posted October 4, 2023 8 godzin temu, bibbi napisał(-a): Na ktorego Exa? bibbi Z tego, co zrozumiałem na każdego. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bronzo #7647 Posted October 4, 2023 10 godzin temu, pdb napisał(-a): To tak w temacie... Dziś zapisałem się na DJ w stali. Można było też na Explorera. Zatem się ruszyło. Do wzięcia w Kruku od ręki Sub w białym złocie oraz YM w różowym złocie na oyterflex. Poznań. Zatem normalność już blisko.. A DJ z karbowanym bezelem czy z gładkim bo to znacząca różnica. 0 Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 8517 #7648 Posted October 4, 2023 10 godzin temu, pdb napisał(-a): To tak w temacie... Dziś zapisałem się na DJ w stali. Można było też na Explorera. Zatem się ruszyło. Do wzięcia w Kruku od ręki Sub w białym złocie oraz YM w różowym złocie na oyterflex. Poznań. Zatem normalność już blisko.. Normalność to będzie jak wejdziesz do salonu i wyjdziesz z Subem. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dajve4 50 #7649 Posted October 4, 2023 22 minuty temu, beniowski napisał(-a): Normalność to będzie jak wejdziesz do salonu i wyjdziesz z Subem. Kto wtedy będzie chciał Suba… 0 Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 8517 #7650 Posted October 4, 2023 3 minuty temu, Dajve4 napisał(-a): Kto wtedy będzie chciał Suba… Ci którzy chcą Suba do noszenia 😁. 0 Share this post Link to post Share on other sites