Louis Cypher 16066 #34951 Napisano 22 Marca 2022 Dzisiaj taki u mnie na wsi. Nie rozumie łeca chłedzi 😜 (pozdro dla Kaszubów) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 333 #34952 Napisano 22 Marca 2022 Hunter poszedł się ***** no i temat mamy jaki mamy 🤪 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8996 #34953 Napisano 22 Marca 2022 Poczekaj, nie wiadomo co @pmwas zamówił 🤣. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9238 #34954 Napisano 22 Marca 2022 Teraz, beniowski napisał(-a): Poczekaj, nie wiadomo co @pmwas zamówił 🤣. Jutro zobaczycie... Jest potwierdzenie, jutro odbieram (sic!) Ale nie będzie to taki egzotyk, ot, zwykłe z salonu 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8996 #34955 Napisano 22 Marca 2022 Salon, salon. Niedaleko mojego mieszkania jest salon Ferrari, więc kto cię tam wie…..😀. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9238 #34956 Napisano 22 Marca 2022 Obawiam się, że na Ferrari zgody bym nie dostał 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8996 #34957 Napisano 22 Marca 2022 Ja po tym jak protestowałem to wiem że chętnie bym kupił 🙂 - prowadzi się jak zabawka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70003 #34958 Napisano 22 Marca 2022 Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy. Czekamy na zdjęcia! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9238 #34959 Napisano 22 Marca 2022 Powiem tak... to jest inne auto, o którym kiedyś powiedziałem "kiedyś będę miał". Powiedziałem tak o UAZie i o... tym. UAZa... nie będę miał, to bedę miał to. Zresztą... UAZa i tak będę miał, jak nie Huntera, to 469... ale też w końcu będzie 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #34960 Napisano 22 Marca 2022 Dacia Duster...😜 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9238 #34961 Napisano 22 Marca 2022 A wiesz, że oglądałem ofertę, ale motory mnie nie przekonują. To już bym wolał Nivę Travel. MOtor jeszcze gorszy, ale przynajmniej prosty, a auto w sumie ciekawsze, nie widzi się za każdym rogiem 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #34962 Napisano 22 Marca 2022 Ty Paweł lubisz problemy...ech... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9238 #34963 Napisano 22 Marca 2022 2 minuty temu, kiniol napisał(-a): Ty Paweł lubisz problemy...ech... Nie, po prostu nie lubię Dacii Duster tak jak nie lubię Toyoty RAV4. Czemu? bo nie da się wyjśc z domu, zeby jakaś nie przejechała Ja juz tak mam, że nie chcę czegoś, co mają wszyscy 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #34964 Napisano 22 Marca 2022 (edytowane) No to rozumiem... Mój "park maszynowy" to też same egzoty... Edytowane 22 Marca 2022 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #34965 Napisano 23 Marca 2022 Miałem wynajęty przez tydzień i stwierdzam że jest to świetny samochód, i gdybym nie potrzebował pickupa to od razu wziąłbym Wranglera do wyjazdów w "teren" , wziąłbym w tym kolorze ino nie z "pedalskim" 2.0 😉 3 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1859 #34966 Napisano 23 Marca 2022 9 godzin temu, pmwas napisał(-a): 9 godzin temu, beniowski napisał(-a): Poczekaj, nie wiadomo co @pmwas zamówił 🤣. Jutro zobaczycie... Chciałbym zauważyć, że od kilku godzin jest już "JUTRO" a żadnej informacji o nowym nabytku nie ma. Czyżbyś znowu trafił na nierzetelny salon ?? No dobra - poczekam jeszcze, ale góra do dwudziestej.. Jak auta nie pokażesz, to już dzisiaj nic nie napiszę!! 😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9238 #34967 Napisano 23 Marca 2022 Powoli, odbieram po 15 Przesmiewca 😒 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #34968 Napisano 23 Marca 2022 29 minut temu, zadra napisał(-a): Chciałbym zauważyć, że od kilku godzin jest już "JUTRO" a żadnej informacji o nowym nabytku nie ma. Czyżbyś znowu trafił na nierzetelny salon ?? Pewnie padło na jakąś Octavię w kombi i dieslu i nie wie teraz jak wybrać z tego 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1859 #34969 Napisano 23 Marca 2022 15 minut temu, pmwas napisał(-a): Powoli, odbieram po 15 Przesmiewca Głowa do góry Dziś jest "ten dzień" na który wszyscy czekają Ja od dłuższego czasu szukam auta dla ojca. Jeździł xsarą picasso w lpg i "innego nie chcę, tylko żeby był młodszy i tak samo dobry".. Generalnie nic ciekawego w budżecie nie ma, zwłaszcza, że PSA w kolejnym wypuście totalnie zje.. ała projekt silnika współpracując z BMW nad VTI 120kM.. Powoli urabiam go na HDI , ale bardzo mało jest już tych 90kM bez dwumasy i FAP .. Jak coś się znajdzie, to przebiegu nalatane za 4-y inne auta.. Coraz ciężej jest wybrać "bezpieczną opcję".. Może Tobie się udało? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3929 #34970 Napisano 23 Marca 2022 8 minut temu, Łukasz_M napisał(-a): Pewnie padło na jakąś Octavię w kombi i dieslu i nie wie teraz jak wybrać z tego 😉 Wbrew pozorom, jakby wybrał Octavie kombi diesla, to by czekał na nią tyle co na UAZa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #34971 Napisano 23 Marca 2022 2 minuty temu, zadra napisał(-a): Głowa do góry Dziś jest "ten dzień" na który wszyscy czekają Ja od dłuższego czasu szukam auta dla ojca. Jeździł xsarą picasso w lpg i "innego nie chcę, tylko żeby był młodszy i tak samo dobry".. Generalnie nic ciekawego w budżecie nie ma, zwłaszcza, że PSA w kolejnym wypuście totalnie zje.. ała projekt silnika współpracując z BMW nad VTI 120kM.. Powoli urabiam go na HDI , ale bardzo mało jest już tych 90kM bez dwumasy i FAP .. Jak coś się znajdzie, to przebiegu nalatane za 4-y inne auta.. Coraz ciężej jest wybrać "bezpieczną opcję".. Może Tobie się udało? Odpuść diesla... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3929 #34972 Napisano 23 Marca 2022 2 minuty temu, zadra napisał(-a): Generalnie nic ciekawego w budżecie nie ma, zwłaszcza, że PSA w kolejnym wypuście totalnie zje.. ała projekt silnika współpracując z BMW nad VTI 120kM.. A co jest nie tak z 1.6 VTI 120 KM ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #34973 Napisano 23 Marca 2022 3 minuty temu, alleck napisał(-a): Wbrew pozorom, jakby wybrał Octavie kombi diesla, to by czekał na nią tyle co na UAZa Wiem, dlatego się cieszę, że tok temu kupiłem jak można coś jeszcze było znaleźć za względnie normalne pieniądze 😉 a Octavię...przynajmniej by zarejestrować się udało bez problemu 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9238 #34974 Napisano 23 Marca 2022 4 minuty temu, alleck napisał(-a): Wbrew pozorom, jakby wybrał Octavie kombi diesla, to by czekał na nią tyle co na UAZa Tylko Octavię da się zarejestrować 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1859 #34975 Napisano 23 Marca 2022 6 minut temu, kiniol napisał(-a): Odpuść diesla tego "pierwszego" hdi? późniejsze były coraz gorsze przez eko dodatki . Co ze starym hdi nie tak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach