Autor1984 11903 #46751 Napisano 6 Listopada 2024 6 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Jedyne co mnie powstrzymuje to... wolne 4,5mln PLN 😂 Czas rozpruć poduszki 😆 Muszę przyznać, że to istny bandyta na kołach 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RysiekOchodzki 1858 #46752 Napisano 6 Listopada 2024 W dniu 30.10.2024 o 23:34, Valygaar napisał(-a): Dożynki 🥹 Super! Miata od tygodnia już zimuje. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1607 #46753 Napisano 6 Listopada 2024 Serwis Audi zdał trudny egzamin👍🏼 , znowu nastała cisza kabinie 😇 czytam jak nowy RX jest dobrze wyciszony i komfortowy , ciekawy jestem jak z szybami ? , @Tommaso czy możesz robić fotkę napisów czołowej i przedniej bocznej szyby ? 20241106_075640.mp4 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5209 #46754 Napisano 6 Listopada 2024 W dniu 26.10.2024 o 15:50, Krakus1 napisał(-a): @Valygaar w jakim silniku ? jak często kazał Ci dolewać ? rozumiem że zgłosiłeś problem w ramach gwarancji ? 2.0D 204KM. Machnęli mi tym samym fragmentem manuala z półlitrowym marginesem. Dziś auto odebrane z pomiaru i wynik... 0,03l na 1 tys. km. 🤔 Test na odcinku ok. 3 tys.km 43 minuty temu, Krakus1 napisał(-a): Serwis Audi zdał trudny egzamin👍🏼 , znowu nastała cisza kabinie 😇 U mnie podkleili cosik w tunelu środkowym i też efekt 100% 🤞 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8636 #46755 Napisano 6 Listopada 2024 3 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Jedyne co mnie powstrzymuje to... wolne 4,5mln PLN 😂 Świat jednak oszalał. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2911 #46756 Napisano 6 Listopada 2024 7 minut temu, beniowski napisał(-a): Świat jednak oszalał. Troche duzo... 🤔 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #46757 Napisano 6 Listopada 2024 54 minuty temu, Krakus1 napisał(-a): Serwis Audi zdał trudny egzamin👍🏼 , znowu nastała cisza kabinie 😇 czytam jak nowy RX jest dobrze wyciszony i komfortowy , ciekawy jestem jak z szybami ? , @Tommaso czy możesz robić fotkę napisów czołowej i przedniej bocznej szyby ? 20241106_075640.mp4 Czołowa poniżej, bocznej nie zrobię, bo napisy są białe, a pod spodem nakleili mi jakąś białą naklejkę o znakowaniu DNA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5209 #46758 Napisano 6 Listopada 2024 2 godziny temu, RysiekOchodzki napisał(-a): Super! Miata od tygodnia już zimuje. Ja czekam na jakiś moment wolnego żeby żółtka zawieźć do gawry. Ale dziś taka żyleta słońce, że mimo kilku stopni, wyciągnę go na małe kółeczko. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2911 #46759 Napisano 6 Listopada 2024 Podobno to Hyundai, pewnie Tucson, pytanie ktory... 77 latek z obrazeniami znalazl sie w szpitalu, pasazerce nic sie nie stalo. Jestem zdziwiony jak dobrze samochod zniosl ostatnie uderzenie. 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1607 #46760 Napisano 6 Listopada 2024 3 godziny temu, Tommaso napisał(-a): Czołowa poniżej, bocznej nie zrobię, bo napisy są białe, a pod spodem nakleili mi jakąś białą naklejkę o znakowaniu DNA Dzięki! , wygląda że szyba czołowa w RX jest podwojna, wzmocniona , nie akustyczna , nie atermiczna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #46761 Napisano 6 Listopada 2024 Czyli nie tylko szyba odpowiada za wyciszenie. Boczne są podwójne, ale tylko z przodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #46762 Napisano 6 Listopada 2024 23 godziny temu, szuwi napisał(-a): Jeździ lub zna ktoś nowego Santa Fe? Recenzję Pertyna widziałem. Ja chyba poszedłbym po auto z tego segmentu do Kija po Sorento. ps. pomimo alergii na SUVy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #46763 Napisano 6 Listopada 2024 13 minut temu, zielony.m napisał(-a): Ja chyba poszedłbym po auto z tego segmentu do Kija po Sorento. ps. pomimo alergii na SUVy To właściwie to samo auto, tylko z ładniejszym wyglądem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #46764 Napisano 6 Listopada 2024 46 minut temu, Tommaso napisał(-a): To właściwie to samo auto, tylko z ładniejszym wyglądem. Mi wyglad SF nie przeszkadza, a Sorento jest +50k pln. Dla mnie samochód, to wozidło - kasę wolę wydać na nieruchomości lub na zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11903 #46765 Napisano 6 Listopada 2024 (edytowane) 8 godzin temu, Krakus1 napisał(-a): Serwis Audi zdał trudny egzamin👍🏼 , znowu nastała cisza kabinie 😇 Najważniejsze, że się uporali, a nie upierali, że ten typ tak ma! Brawa dla serwisu. 5 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Podobno to Hyundai, pewnie Tucson, pytanie ktory... 77 latek z obrazeniami znalazl sie w szpitalu, pasazerce nic sie nie stalo. Jestem zdziwiony jak dobrze samochod zniosl ostatnie uderzenie. Niezły kaskader, ciekawe czy czasem nie zasłabł... M5 Edytowane 6 Listopada 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156768 #46766 Napisano 6 Listopada 2024 Łuksz @Autor1984 testowałeś już nowe xc90? Kolega mnie namawia na zakup (sam zamówił) i prawie mnie przekonał😉 chciałbym poznać opinie entuzjasty😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #46767 Napisano 6 Listopada 2024 filmiki z porównaniem dźwięku to mocno śliski temat bo dużo zalezy od mikrofonu jakim nagrywano dźwięk itd co nie zmiania faktu że od F90 za dużo już picowania. Takie czasy że ma być pif paf i to tyle. Ostatnio na Caroserii prezentowali Lexusa ISF i zwrócili uwagę, że słychać tam też silnik. Spece z Lexusa tak samo jak w przypadku LFA czy obecnego IS500 przyłożyli się, żeby było słychać serce a nie tylko gazy opuszczające zadek kiedyś trafiłem na jakieś wpisy posiadaczy IS500 zmieniających wydechy, żeby jednak było mocniej słychać z tyłu i zagłuszyć silnik, niedogodzisz W IS jest podobno specjalny kanał rezonacyjny, w LFA są chyba 3 i działają w zależności od obrotów silnika. Ferrari też stosuje takie patenty w nowych turbo jednostach Ja zawsze jaram się filmikami z M3 e30, e36 czy e46 przygotowanymi do sportu kręcone od przodu, gdy słychać jak przepustnice są otwarte na maksa, coś pięknego 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11903 #46768 Napisano 6 Listopada 2024 (edytowane) 21 minut temu, rafalmosty napisał(-a): Łuksz @Autor1984 testowałeś już nowe xc90? Kolega mnie namawia na zakup (sam zamówił) i prawie mnie przekonał😉 chciałbym poznać opinie entuzjasty😎 Jutro jestem umówiony na rozmowę i podpytam o dostępność demo. Wstrzymaj się jeszcze Edit. Nie jestem zagorzałym fanem, ale po 3,5 roku doceniam jego walory. Edytowane 6 Listopada 2024 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156768 #46769 Napisano 6 Listopada 2024 (edytowane) 10 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Jutro jestem umówiony na rozmowę i podpytam o dostępność demo. Wstrzymaj się jeszcze Edit. Nie jestem zagorzałym fanem, ale po 3,5 roku doceniam jego walory. Kornacki też docenia😉 Łukasz, ale proszę weź do testów plug in hybryda, bo ta postawa wersja, na papierze, jest mułowata😉 kolega zamówił tą podstawową😉 Edytowane 6 Listopada 2024 przez rafalmosty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11903 #46770 Napisano 6 Listopada 2024 (edytowane) 11 minut temu, rafalmosty napisał(-a): Kornacki też docenia😉 Łukasz, ale proszę weź do testów plug in hybryda, bo ta postawa wersja, na papierze, jest mułowata😉 kolega zamówił tą podstawową😉 Jeżeli pozbyli się problemu z przeniesieniem napędu, to T8 wydaje się rozsądnym rozwiązaniem, bo nowy B5 to te benzyniak, diesla juz nie ma w konfiguratorze. Będziemy w kontakcie. Oczywiście w wersji ultra, szkoda że już wełny nie można zamówić:/ Edytowane 6 Listopada 2024 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2264 #46771 Napisano 7 Listopada 2024 21 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Paweł, "jak Ty mnie teraz zaimponowałeś w tej chwili" Ten silnik bez ogranicznika miałby ponad 1800Nm Dokładnie mam to samo skojarzenie Z3M Coupe. Fajny zadzior! a to serio taki model wyszedł/wychodzi? ;D myślałem, że to fotomontaż fanów BMW ;D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11903 #46772 Napisano 7 Listopada 2024 1 godzinę temu, Admof napisał(-a): a to serio taki model wyszedł/wychodzi? ;D myślałem, że to fotomontaż fanów BMW ;D https://www.brabus.com/en-es/cars/supercars/brabus-rocket-gts.html 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #46773 Napisano 7 Listopada 2024 10 godzin temu, rafalmosty napisał(-a): Łuksz @Autor1984 testowałeś już nowe xc90? Kolega mnie namawia na zakup (sam zamówił) i prawie mnie przekonał😉 chciałbym poznać opinie entuzjasty😎 A nie miało być GLE? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156768 #46774 Napisano 7 Listopada 2024 10 minut temu, szuwi napisał(-a): A nie miało być GLE? Tomku, rozterki🤷🏻♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #46775 Napisano 7 Listopada 2024 2 minuty temu, rafalmosty napisał(-a): Tomku, rozterki🤷🏻♂️ Gdybym chciał wydać ok 400k na auto, to pewnie właśnie gle bym brał, stąd moje zdziwienie :-) Sąsiad ma nowe xc90 i jakoś mi nie pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach