mcfly 5 #10851 Napisano 15 Listopada 2014 Wydech miażdży, ale rozkład masy jakby zaburzony... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek2810 0 #10852 Napisano 15 Listopada 2014 nie wiem co to za auto i kto nim jezdzi ale na pewno ma sporo w nim do roboty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek2810 0 #10853 Napisano 15 Listopada 2014 Myślę, że każdy by bardzo dużo dopłacił za takie wyposażenie dodatkowe w swoim samochodzie, rezygnując z czegoś innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin C 4217 #10854 Napisano 16 Listopada 2014 Podejrzewam, że nawet z kół i silnika.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #10855 Napisano 16 Listopada 2014 W tym jednym przypadku preferowalbym nawet wersje kombi 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #10856 Napisano 16 Listopada 2014 Mówisz o tej wersji.....przedłużonej 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4530 #10857 Napisano 16 Listopada 2014 koledzy czy ktoś uzytkuje land rovera freelandera z 2009? jakie sa bolączki tego samochodu? jak z codziena eksploatacja? wersja diesla.bede wdzieczny za info 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #10858 Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) Kolego S-3 wrzuc wiecej fotek tej Skody w tym kolorze......ostatnio mam parcie na takie kolory i uważam, że to najmodniejszy w tym momencie na rynku Musiałem wrzucić zimowe "lacze" więc troszkę stracił w stosunku do OEM kół. Edytowane 16 Listopada 2014 przez S-3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #10859 Napisano 16 Listopada 2014 Ale to jest Skoda, prawda? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #10860 Napisano 16 Listopada 2014 Skoda skoda S-3 - nie jest za twarda? Właśnie jestem przed wyborem nowej służbówki i mam w opcji Octavię RS ale raczej kombi, Leona ST w wersji FR lub Octavię 4x4. Wszystko DSG i 2,0 tdi 184PS. Oczywiście chciałbym Golfa VII z tym motorem w kombi ale cena przeraża i firma nie zapłaci tyle mi za auto... Choć trzeba przyznać, że w stosunku do Golfa, Octavia i Leon jadą (szczególnie materiałami wewnątrz) taniością Ogólnie w RS zastanawia mnie kwestia komfortu w długiej trasie i jakbyś coś napisał było by super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #10861 Napisano 17 Listopada 2014 Skoda skoda S-3 - nie jest za twarda? Właśnie jestem przed wyborem nowej służbówki i mam w opcji Octavię RS ale raczej kombi, Leona ST w wersji FR lub Octavię 4x4. Wszystko DSG i 2,0 tdi 184PS. Oczywiście chciałbym Golfa VII z tym motorem w kombi ale cena przeraża i firma nie zapłaci tyle mi za auto... Choć trzeba przyznać, że w stosunku do Golfa, Octavia i Leon jadą (szczególnie materiałami wewnątrz) taniością Ogólnie w RS zastanawia mnie kwestia komfortu w długiej trasie i jakbyś coś napisał było by super.Rozważałem te wszystkie samochody o których piszesz, seat odpadł ponieważ nie byłem w stanie zaakceptować jego środka, golf VII GTI super auto jego właśnie chciałem, no ale bagażnik jednak jest mikroskopijnych rozmiarów w porównaniu z octavią.Co do wykończenia (materiały w środku) wg mnie nie ma aż tak wielkiej przepaści między VW a Skoda. Golf faktycznie sprawia wrażenie lepiej spasowanego ale nie na tyle żeby zrezygnować z RSa. Największą bolączką dla Ciebie będzie silnik jeżeli weźmiesz RS w TDI. Dlaczego? On nie jedzie. Nie wsiadaj wcześniej do RS TSI to może przełkniesz ten silnik. Krążą opinie że RS w TDI nie powinien być RSem. Już lepiej wtedy brać 4x4 praktycznie jeździ ja RS TDI ale no właśnie ma 4x4. Nie będzie gubił trakcji. Co do twardości, powiem szczerze że jest ok, tu się nie przejmuj naprawdę jest dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
avid 2 #10862 Napisano 17 Listopada 2014 Skoda skoda S-3 - nie jest za twarda? Właśnie jestem przed wyborem nowej służbówki i mam w opcji Octavię RS ale raczej kombi, Leona ST w wersji FR lub Octavię 4x4. Wszystko DSG i 2,0 tdi 184PS. Oczywiście chciałbym Golfa VII z tym motorem w kombi ale cena przeraża i firma nie zapłaci tyle mi za auto... Choć trzeba przyznać, że w stosunku do Golfa, Octavia i Leon jadą (szczególnie materiałami wewnątrz) taniością Ogólnie w RS zastanawia mnie kwestia komfortu w długiej trasie i jakbyś coś napisał było by super.Służbówka???!!! Q! Proszę by moi pracownicy nie czytali tego postu. To polecenie oficjalne! 0 avid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej88 0 #10863 Napisano 24 Listopada 2014 Nowy nabytek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #10864 Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) Auto swietne... napisz moze co to za wersja, jaki silnik, pokaz srodek wszyscy napewno ciekawi...napisz jakie wrazenia itd... ps. po nicku sadzac to jestes z mojego rocznika... chyba, ze lubisz zamawiac piwo pozujac do zdjec... Edytowane 24 Listopada 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej88 0 #10865 Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) Auto swietne... napisz moze co to za wersja, jaki silnik, pokaz srodek wszyscy napewno ciekawi...napisz jakie wrazenia itd... ps. po nicku sadzac to jestes z mojego rocznika... chyba, ze lubisz zamawiac piwo pozujac do zdjec... C200 czyli 2 litrowa benzyna z turbo. 184 koni w serii, ale jest to ten sam silnik co w C250 oraz C300, więc programowo myślę, że do 240 koni się zbliżę. Autko mam od 3 miesięcy, przejechałem już prawie 10 tys km. Z wyposażenia to pakiet AMG na zewnątrz oraz w środku, skórzane fotele z podgrzewaniem, kamera cofania (pakiet parkowania), duża navi Command, inteligentne xenony ILS. Tak na prawdę, to brakuje mi tylko audio Burmester (boli bo białem B&O wcześniej), panoramicznego dachu. Dla Ciebie jeszcze jedno zdjęcie Edytowane 24 Listopada 2014 przez maciej88 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #10866 Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) Ładne autko , gratulacje . Edytowane 24 Listopada 2014 przez Drake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #10867 Napisano 24 Listopada 2014 Tam nie ma przypadkiem ograniczenia do 100 km/h ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazo 161 #10868 Napisano 24 Listopada 2014 @maciej88 - chcesz być bohaterem Wiadomości ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #10869 Napisano 24 Listopada 2014 178km/h ? Za chwilę możesz być poszukiwany jak "Frog" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej88 0 #10870 Napisano 24 Listopada 2014 @maciej88 - chcesz być bohaterem Wiadomości ? To przeciez na obwodnicy Berlina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 694 #10871 Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) C200 czyli 2 litrowa benzyna z turbo. 184 koni w serii, ale jest to ten sam silnik co w C250 oraz C300, więc programowo myślę, że do 240 koni się zbliżę. Autko mam od 3 miesięcy, przejechałem już prawie 10 tys km. Z wyposażenia to pakiet AMG na zewnątrz oraz w środku, skórzane fotele z podgrzewaniem, kamera cofania (pakiet parkowania), duża navi Command, inteligentne xenony ILS. Tak na prawdę, to brakuje mi tylko audio Burmester (boli bo białem B&O wcześniej), panoramicznego dachu. Dla Ciebie jeszcze jedno zdjęcie Czy dużo ma smaczków w stylu plastikowe chromowane końcówki wydechu z zaślepkami ?:http://www.autocentrum.pl/testy/mercedes-c-220-bluetec-eska-w-miniaturze/zdjecia/9/ Edytowane 24 Listopada 2014 przez StaryWilk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #10872 Napisano 24 Listopada 2014 Te zaślepki to żadna nowość. Wielu, wielu tak miało i to od najtańszych (np Civic VIII) aż po najdroższe. I o ile ta C klasa mi się bardzo podoba o tyle nie do przełknięcia jest dla mnie ten tablet na środku deski rozdzielczej, którego nie można wywalić, schować anie zamówić auta bez niego... Nie wiem skąd ta moda na taką "ozdobę" ale dla mnie trąci to tandetą. I tu znów jakaś moda bo Audi też w takie coś montuje i pewnie zaraz będą kolejni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #10873 Napisano 24 Listopada 2014 I już użytkownicy Mondeo zazdraszczają, sączą jad... ech Polsko co z synami twemi?Bardzo fajny ten Mercedes, też bym takiego chciał, ale chyba w tym życiu nie zarobię 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #10874 Napisano 24 Listopada 2014 Tablet i ciasnota we wnętrzu to porażka. Reszta rewelacja! 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #10875 Napisano 24 Listopada 2014 Rewelacyjne te nowe Mercedesy - świetny im design wyszedł, gratuluje wyboru koloru Niech jeździ i cieszy właściciela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach