Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wodolej
1 godzinę temu, szuwi napisał(-a):

Dzisiaj mniej formalnie i "w automacie" 🙂

Słonecznego dnia, Klubowicze! 

20220223_103306.jpg

Może zamiast sprzedawać, oddaj do regulacji? To fajny zegarek dla kogoś, kto ma normalny nadgarstek, a nie witkę jak ja... 

Co tam witka, jak centymetry nadgarstkowe poszły w inne ważne miejsca, sam o tym niedawno  wspominałeś 😉 A propos regulacji. Pisząc post w pociągu sam na to wpadłem. Zaraz idę na Żelazną, @eye_lip kiedyś polecał a blisko mam z roboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Wodolej napisał(-a):

Z uwagi na wczorajsze podśmiechujki, niektórych kolegów (tak @mario1971 to o Tobie 😉) postanowiłem dać mu ostatnią szansę. Ma czas do końca przyszłego tygodnia i albo się ogarnie albo bazarek. Późni się regularnie 5 sekund dziennie, czego nie akceptuję. Wolałbym żeby przyspieszał np. 10. Wszystko robię na ostatnią chwilę, gdy zegarek się spieszy to chwila ostatnia jest dopiero przedostatnia a ja mieszczę się w czasie 😉😎

28FB86BD-2AB6-4EAA-ABFF-C27E749C6760.jpeg

Masz lajka, ale za koszulę, bo zegarek powinieneś faktycznie sprzedać za takie opóźnienia. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, eye_lip napisał(-a):

OI000015.jpg

W końcu dotarł. Gratuluję zakupu! 👍

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wodolej
53 minuty temu, mario1971 napisał(-a):

Masz lajka, ale za koszulę, bo zegarek powinieneś faktycznie sprzedać za takie opóźnienia. 

Mariusz to leciwa kurtka m65, może rzeczywiście, z racji wieku, zrobiła się cieniutka jak koszula 😉 Najgorsze, że od zegarmistrza mnie pogonili i niewerbalnie dali do zrozumienia co sądzą o kolesiu, który chce otwierać półroczny zegarek. Na ich zegarkowym "wariografie" (nie pamiętam nazwy urządzenia ale jakaś podobna do tego co znam z pracy) wyszło - 5 na koronce, -2 tarcza do góry, -4 tarcza w dół, 0 koronka do góry. Z tego wynika, że powinienem zacząć nosić go na prawym ręku 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Wodolej napisał(-a):

Co tam witka, jak centymetry nadgarstkowe poszły w inne ważne miejsca, sam o tym niedawno  wspominałeś 😉 A propos regulacji. Pisząc post w pociągu sam na to wpadłem. Zaraz idę na Żelazną, @eye_lip kiedyś polecał a blisko mam z roboty.

Też się tam wybieram z moim zenkiem 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, rafalmosty napisał(-a):

Taka nowinka dzisiaj wpadła😉

Ciekawostka, inspiracje jakby znajome 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi