Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, tofiks_th napisał(-a):

Doberek, miłego dzionka😀 Fildzik przejęty od kolegi, dzięki Iwo. 

IMG_20241116_091704.jpg

A co ciekawego oglądasz? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Petru23 napisał(-a):

A co ciekawego oglądasz? ;)

Jakiś program przyrodniczy na tvp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Rafsr71 napisał(-a):

Buty do zegarka, czy zegarek do butów? 🤔🙂

No... Ogólnie to buty były kupione pierwsze i chyba na co dzień zachowuję taką kolejność :) Miałem pretekst dla swojego chorego zegarkowego mózgu do zakupu czegoś równie oczojebnego :D

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Krygo napisał(-a):

No... Ogólnie to buty były kupione pierwsze i chyba na co dzień zachowuję taką kolejność :) Miałem pretekst dla swojego chorego zegarkowego mózgu do zakupu czegoś równie oczojebnego :D

Ta Bulova jest genialna ale przyznać musisz jedno - pistacja determinuje kolor paska w brązie. Nawet odcień tego brązu nie zawsze współgrał z kolorem tarczy. A osobiście nie "używam" tego koloru w garderobie. Ani czarny pasek ani zielony mi nie pasował.

Przypomnij proszę, jaki rozmiar nadgarstka? U mnie 19 i 5,5-6cm szerokości i niestety nie wyglądał na tyle dobrze, abym go zostawił.

Z czarną tarczą już lepiej się prezentował z racji wizualnego odbioru proporcji tarczy do koperty, ale wciąż coś mi nie pasowało. Gdyby sama tarcza była ciut większa albo koperta miała 40mm...

No cóż. Fajnie, że wciąż mogę go podziwiać aczkolwiek nie na swojej łapie ;)

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Petru23 napisał(-a):

Ta Bulova jest genialna ale przyznać musisz jedno - pistacja determinuje kolor paska w brązie. Nawet odcień tego brązu nie zawsze współgrał z kolorem tarczy. A osobiście nie "używam" tego koloru w garderobie. Ani czarny pasek ani zielony mi nie pasował.

Przypomnij proszę, jaki rozmiar nadgarstka? U mnie 19 i 5,5-6cm szerokości i niestety nie wyglądał na tyle dobrze, abym go zostawił.

Z czarną tarczą już lepiej się prezentował z racji wizualnego odbioru proporcji tarczy do koperty, ale wciąż coś mi nie pasowało. Gdyby sama tarcza była ciut większa albo koperta miała 40mm...

No cóż. Fajnie, że wciąż mogę go podziwiać aczkolwiek nie na swojej łapie ;)

Tak, do pistacji czy innego odcienia zieleni bez dwóch zdań najlepiej pasuje brązowy pasek. W tym przypadku zdecydowanie najlepiej dla mnie wygląda ten jasny że zdjęcia. Ja ogólnie mam ten "problem", że bardzo lubię brązowe paski, ale już brązowych butów np. nie za bardzo. No cóż, muszę żyć z tym ciężarem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi