Buczo 1910 #320601 Napisano 6 Sierpnia 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25346 #320602 Napisano 6 Sierpnia 19 godzin temu, ireo napisał(-a): Ahaa, a ja myślałem, że przekreślony znaczek z napisami "Scuba" i "No Radiations" właśnie ostrzega żeby nie próbować nurkowania z powodu tej promieniotwórczości, żeby nie zaszkodziła ślimakowi Dendronotus Frondosus, wielorybom, fokom, wczasowiczom w wodzie, a nawet Pameli Anderson czuwającej na brzegu (i w razie potrzeby wyławiającej tonących). Potwierdzają to napisy na drugiej stronie, PROTECT WHAT YOU LOVE oraz IMMERSE YOURSELF, znaczy "chroń wszystko co kochasz" (i nie wchodź z tym zegarkiem do wody) oraz "zanurz się" (ale sam, bez zegarka). Ja bym nie ryzykował. Swatch twierdzi również, że "indeksy godzinowe oraz wskazówki godzinowa i minutowa, a także skala na bezelu mają powłokę Super-LumiNova® klasy A, zapewniającą im znakomitą widoczność w ciemności" i tu to już na pewno kłamie. Ale kolor jest fajny i widok od strony dekla też im się udał. Zapomniałeś o ori pasku ze starych sieci rybackich. Zmieniłem go na chińską gumę, na pewno mało eko. No dorabiają ideologię do drogiej zabawki. Co do tego, co położyli na indeksy i bezel, to nie wiem, może i najlepszą lumę. Ale jeśli tak, to w ilosci homeopatycznej. I to jest obciach, zdecydowanie. Bo lepiej świecą tanie zegarki z Ali. 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1868 #320603 Napisano 6 Sierpnia 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 39881 #320604 Napisano 6 Sierpnia 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 50949 #320605 Napisano 6 Sierpnia 35 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4542 #320606 Napisano 6 Sierpnia 2 minuty temu, Dnlaie napisał(-a): Noo o taka lume mi chodzi, ładnie świeci taki kolor lumy podoba mi się najbardziej😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 16841 #320607 Napisano 6 Sierpnia 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
incubus05 12085 #320608 Napisano 6 Sierpnia 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 55748 #320609 Napisano 6 Sierpnia 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27658 #320610 Napisano 6 Sierpnia Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6694 #320611 Napisano 6 Sierpnia 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5859 #320612 Napisano 6 Sierpnia Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43262 #320613 Napisano 6 Sierpnia ;] 36 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37157 #320614 Napisano 6 Sierpnia 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127186 #320615 Napisano 6 Sierpnia 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62613 #320616 Napisano 6 Sierpnia 🤗🤗🤗 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18588 #320617 Napisano 6 Sierpnia Godzinę temu, lysolek007 napisał(-a): ;] Chwalipięta 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39077 #320618 Napisano 6 Sierpnia 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 50949 #320619 Napisano 6 Sierpnia Wczoraj prawie cały dzień leżałem w gorączce (kto by pomyślał, że piżama przyda się w lecie) 20 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39077 #320620 Napisano 6 Sierpnia Wczoraj prawie cały dzień leżałem w gorączce (kto by pomyślał, że piżama przyda się w lecie) ... ale są plusy - napatrzyłeś się na Explorera. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3060 #320621 Napisano 6 Sierpnia 5 godzin temu, oszolom napisał(-a): Zapomniałeś o ori pasku ze starych sieci rybackich. Nie zapomniałem, w to też nie uwierzyłem. 5 godzin temu, oszolom napisał(-a): No dorabiają ideologię do drogiej zabawki. Spox, są droższe. Z jeszcze słabszą "ideologią", naciągniętą jak guma. W przypadku "Blancpain-x-Swatcha" wiadomo, że chodzi o eksploatowanie legendy Blancpaina metodą "na krzywy ryj" ale przynajmniej nie jest to bezwstydna chińska kopia, więc wszyscy nabywcy zgadzają się zapłacić odpowiednio zawyżoną cenę. 1 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 50949 #320622 Napisano 6 Sierpnia Teraz, alpaczino napisał(-a): ... ale są plusy - napatrzyłeś się na Explorera. Codziennie się patrzę i napatrzeć się nie mogę (może jak zostanę z tym jednym automatem - to się napatrzę heh) 2 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3060 #320623 Napisano 6 Sierpnia 10 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Wczoraj prawie cały dzień leżałem w gorączce (kto by pomyślał, że piżama przyda się w lecie) Teraz, alpaczino napisał(-a): ... ale są plusy - napatrzyłeś się na Explorera. Ale właśnie gorączka była pewnie wywołana jaraniem się Explorerem. Mnie też się ten zegarek podoba, moim zdaniem jeden z najlepszych Rolexów do codziennego noszenia, ale gdyby mi zagrażały "kosmate myśli" żeby sobie takiego kupić, to jeszcze kilkanaście zdjęć i na pewno doznam uzdrowienia. 2 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 50949 #320624 Napisano 6 Sierpnia 1 minutę temu, ireo napisał(-a): Ale właśnie gorączka była pewnie wywołana jaraniem się Explorerem. Mnie też się ten zegarek podoba, moim zdaniem jeden z najlepszych Rolexów do codziennego noszenia, ale gdyby mi zagrażały "kosmate myśli" żeby sobie takiego kupić, to jeszcze kilkanaście zdjęć i na pewno doznam uzdrowienia. Też brałem pod uwagę, że choroba - mogła zostać wywołana nadmiarem Explorera *Natomiast te kilkanaście zdjęć w najbliższym czasie - są również nieuniknione 1 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokeszka 5718 #320625 Napisano 7 Sierpnia Dziś gramy w zielone 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach