Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a):

😁😁😁

IMG_20250915_151932.jpg

Istne cudo i najwyższy poziom zegarmistrzostwa, jaka to trzeba mieć rękę do stworzenia takiego arcydzieła :D :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Istne cudo i najwyższy poziom zegarmistrzostwa, jaka to trzeba mieć rękę do stworzenia takiego arcydzieła :D :D 

Noo toż to Szwajcar 😆😆😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.09.2025 o 16:24, Lincoln Six Echo napisał(-a):

MoPblackie3.thumb.png.9a836814aa5976974db538d84cd7fee8.png

Zdjęcie do kalendarza. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Buczo napisał(-a):

20250915_153209.jpg

Wieki nie widziałem tego modelu. 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, oszolom napisał(-a):

Śmieszkujesz, ale przewaliłem słoczy dobre kilkadziesiąt i muszę powiedzieć, że te kwarce arcydziełem może i nie są, ale są baaaardzo żywotne. Poza tym to lekkie i wygodne zegarki, które można w całości przepolerować. A używki kosztują grosze. 

64r6.jpg

Nie mówię że są złe ale ten jest wyjątkiem jeżeli chodzi o wygląd nie piszę tego złośliwie, najważniejsze że Tomek widzi w nim coś co mu się podoba 💪 a ty od jutra będziesz takiego zakładał i dodatkowo jeździł fiatem multiplą do pracy to będzie cudowne połączenie 😀😀😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Nie mówię że są złe ale ten jest wyjątkiem jeżeli chodzi o wygląd nie piszę tego złośliwie, najważniejsze że Tomek widzi w nim coś co mu się podoba 💪 a ty od jutra będziesz takiego zakładał i dodatkowo jeździł fiatem multiplą do pracy to będzie cudowne połączenie 😀😀😀

Mam podobnego do tego tomkowego, tylko nie mam ostatnio weny na słocze. A multipli niestety nie posiadam, choć w zasadzie od zawsze poruszam się dość paskudnymi (ale mniej kontrowersyjnymi) samochodami. Mulpitla chociaż fajna w środku.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, oszolom napisał(-a):

Śmieszkujesz, ale przewaliłem słoczy dobre kilkadziesiąt i muszę powiedzieć, że te kwarce arcydziełem może i nie są, ale są baaaardzo żywotne. Poza tym to lekkie i wygodne zegarki, które można w całości przepolerować. A używki kosztują grosze. 

64r6.jpg

A swatch to ten sam poziom co Casio ? Czy level wyżej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

A swatch to ten sam poziom co Casio ? Czy level wyżej ?

Coś zupełnie innego. Inny pomysł na zegarek. Ale od najtańszych Casio imo poziom wyżej.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi