piotrkrakow 238 #26801 Napisano 28 Października 2011 Jacku to po bliźniaczemu jesteśmy, chociaż Twoje foty o niebo lepsze 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #26802 Napisano 28 Października 2011 Dziś taki Oriencik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #26803 Napisano 28 Października 2011 vintage 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzegorznip #26804 Napisano 28 Października 2011 Fajny ten Oriencik, gdyby miał subsecundo zdeklasowałby tego zenitha, którego kilka fotek jest zamieszczonych trochę wcześniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26805 Napisano 28 Października 2011 Fajny ten Oriencik, gdyby miał subsecundo zdeklasowałby tego zenitha, którego kilka fotek jest zamieszczonych trochę wcześniej.Masz racje, niszczy i zamiata tego Zenitha 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3259 #26806 Napisano 28 Października 2011 Piotrze,Czarna "Big Date" tez niczego sobie. Moja polubilem za niecodzienny kolor tarczy, wazkie wskazowki i indeksy, dlugo i wyraznie swiecaca lume no i perfekcyjny chod.Przez ostatnie dwa tygodnie zrobila +/-0 s/d. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #26807 Napisano 28 Października 2011 Oj Jacenty, Jacenty muszę kiedyś ten zegarek obejrzeć na żywo, bo na zdjęciach jak dla mnie wygląda delikatnie mówiąc słabiutko. Ta koperta w ogóle mi nie podchodzi. To już chyba ten brzydki Rolex Submariner jest ładniejszy Pomyśleć, że zmieniłeś takie ładne Candino na tego Orisa A to fakt, Candino mi się bardziej podoba Mam takie samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #26808 Napisano 28 Października 2011 Masz racje, niszczy i zamiata tego Zenitha Baaaaardzo fajny ten orient. Fajny klimat vintagePozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #26809 Napisano 28 Października 2011 Od dziś: uniwersalnie i klasycznie; biznes i casual, ot zegarek codzienny ps. Serdeczne podziękowania dla Stanisława za super szybką transakcję Dziękuję Stani!!! Zegarek jest super Jeden z nielicznych co naprawde pasuja do kazdego stroju 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #26810 Napisano 28 Października 2011 Zegarek jest super Jeden z nielicznych co naprawde pasuja do kazdego stroju dzięki Irek, ja znam co najmniej jeszcze jeden równie pasujący do każdego stroju - masz go AP RO 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #26811 Napisano 28 Października 2011 TeJot gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4037 #26812 Napisano 28 Października 2011 (edytowane) a , u mnie od rana kwarcyk Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 28 Października 2011 przez arturzbsk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #26813 Napisano 28 Października 2011 kurcze, a ja od wczoraj siedzę w domu i nawet zegarka nie zakładam zaraziłem się jelitówką od swojego przedszkolaka i... nikomu nie polecam. Zegarki chłopaki pokazujecie pięknie - TeJot bardzo dobry wybór gratuluję!Co do Zenitha to powiem tak - jestem totalnie zaskoczony Zegarek piękny, szczególnie na żywo. Nie widziałem go nigdy na bransolecie, ani na gumie, jednak w porównaniu do paska, to bransoleta dodaje mu prawdziwego charakteru. Jedyne czego sie nie spodziewałem to tego, że zobaczę go na Twojej ręce więc tym większe moje gratulacje.Poproszę zatem o dobre zdjęcia w galerii 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #26814 Napisano 28 Października 2011 Od dziś: uniwersalnie i klasycznie; biznes i casual, ot zegarek codzienny Gratulacje ,ładnie się prezentuje.napisz tylko jaki jest kolor tarczy?Bo chyba przekłamuje zdjęcie w odzwierciedleniem kolorów.Jeszcze raz gratki,niech się nosi. ciekawe co to będzie się tu działo przed gwiazdką? Mariusz D Super Orient 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26815 Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Tomek, gratuluję Omegi U mnie zenek : Uploaded with ImageShack.us Edytowane 28 Października 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #26816 Napisano 28 Października 2011 Michał, moje najszczersze gratulacje. Dopiero dzisiaj mogłem go zobaczyć. Piękny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #26817 Napisano 28 Października 2011 U mnie zenek :Zenek super,przyciski chrono ma jak Max Bill 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #26818 Napisano 28 Października 2011 Michał, długo myślałeś, ale wymyśliłeś genialnie! Gratulacje! - dokup mu jeszcze jakiś ładny pasek bo też będzie pięknie wyglądał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #26819 Napisano 28 Października 2011 dziękuję Panowie Aqua Terra jest dyskretna (niepozorna), klasyczna i funkcjonalna. Przy bliskim kontakcie urzeka szczegółami wykonania. Wielkim atutem jest jej funkcjonalność w codziennym użytkowaniu. Gratulacje ,ładnie się prezentuje.napisz tylko jaki jest kolor tarczy?Bo chyba przekłamuje zdjęcie w odzwierciedleniem kolorów.Jeszcze raz gratki,niech się nosi. ciekawe co to będzie się tu działo przed gwiazdką? Mariusz D Super Orient Darek, To jest model z tarczą teak-grey. Odcieni szarości ma wiele w zależności od kąta padania światła. 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #26820 Napisano 28 Października 2011 Dziś kinetycznie: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #26821 Napisano 28 Października 2011 Panowie, same piękne zegarki dziś: Zenicik (gratki M.), Gliceryny ciekawe, Aqua elegancka, nawet Casio fajny, no i oczywiście tylko Seiko też (a nawet jest super!) U mnie Bolovka. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #26822 Napisano 28 Października 2011 chyba jeszcze nigdy nie napisałem, że seiko mi się spodobało ale... sergserg - bardzo ładne seiko 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #26823 Napisano 28 Października 2011 Darek,To jest model z tarczą teak-grey. Odcieni szarości ma wiele w zależności od kąta padania światła.Dziękuje za info. Dziś kinetycznie:Fajne to Seiko .Bezel przypomina mi AP RO a tarcza Zenith"a Niech się dobrze nosi. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #26824 Napisano 28 Października 2011 Cieszę się, że Orient się podoba. Niestety fotka słaba i nie oddaje dobrze tego jak wygląda "na żywo". No i nie popadajmy w przesadę, do Zenitha Carlito to mu tak daleko jak moim zdjęciom do tego co On prezentuje ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3892 #26825 Napisano 28 Października 2011 (edytowane) chyba jeszcze nigdy nie napisałem, że seiko mi się spodobało ale... sergserg - bardzo ładne seiko Zgadzam się.....zjawiskowe.Chodź giloszowanie tarczy przypomina mi trochę wzór zwany ''szlifem pekińskim'' stosowany na werkach chińskich. Ale cała reszta poezja....pewnie kosztował krocie. Edytowane 28 Października 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach