lechu_wroc 2 #33476 Napisano 10 Lipca 2012 No poszalałeś machlo z tym Pekinem - świetna koperta, nie wspominając o mechanizmie - super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6377 #33477 Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Fotka wczorajsza, ale dziś zegarek ten sam: Edytowane 10 Lipca 2012 przez teston 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #33478 Napisano 10 Lipca 2012 Robnyc fota fajowa, pozwolilem sobie dac jej troche klimatu :-) pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #33479 Napisano 10 Lipca 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #33480 Napisano 10 Lipca 2012 Chińczyk a type pozytywnego odzewu, niesamowite 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #33481 Napisano 10 Lipca 2012 bo chińczyk ładny , a sto milionów razy było mówione , że nie mamy nic przeciw chińczykom tylko przeciw podróbkom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7546 #33482 Napisano 10 Lipca 2012 Zapomniałeś o wirtualnych markach, które robią dokładnie to samo, co Davosa, Epos i inni - te wirtualne marki też nie są ok. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #33483 Napisano 10 Lipca 2012 japończyk 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #33484 Napisano 10 Lipca 2012 Robnyc fota fajowa, pozwolilem sobie dac jej troche klimatu :-) pozdro dzieki, teraz wyglada duzo lepiej 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7546 #33485 Napisano 10 Lipca 2012 Dziś nie mogło być inaczej przez cały dzień. A teraz zmiana na: 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #33486 Napisano 10 Lipca 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #33487 Napisano 10 Lipca 2012 Baaardzo ładny ten pekin....szczególnie koperta/uszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #33488 Napisano 10 Lipca 2012 machlo piękny zegareczek kroll_czarli kurcze fotogeniczny ten G U mnie dziś nowy nabytek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #33489 Napisano 10 Lipca 2012 Graty, Riseman to jeden z moich dwóch ulubionych G 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #33490 Napisano 10 Lipca 2012 Machlo gratuluję bardzo ładny jest U mnie dziś nowy nabytek: Również gratulację U mnie tak samo od kilku dni jakoś nie chce zejść Zdjecie niedzisiejsze - wybaczcie lenistwo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #33491 Napisano 11 Lipca 2012 chłopaki, gratuluje nowych nabytków!Ja dzisiaj na pomarańczowo 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #33492 Napisano 11 Lipca 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #33493 Napisano 11 Lipca 2012 U mnie dzisiaj zwyczajna stara Doxia. Ale za to niezwyczajnie przystrojona 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #33494 Napisano 11 Lipca 2012 zdjęcie nie z dziś ale ten sam zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #33495 Napisano 11 Lipca 2012 Ja dzisiaj na pomarańczowo Sub klasa jak zawsze A u mnie wczoraj trzeba było się nacieszyć modzikiem: A dziś podobnie, ale bardziej klasycznie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #33496 Napisano 11 Lipca 2012 Przy okazji chciałem zaprezentować świeżo pozyskany fantastyczny vintage - gadżet . Może niektórzy to pamiętają, wielu zapewne nigdy o czymś takim nie słyszało, więc dla potomności prezentuję: kalendarzyk na rok 1977 w formie blaszek zakładanych na pasek od zegarka. Ciekawe rozwiązanie dla posiadaczy zegarków bez datownika i jednocześnie reklama PLL LOT. Ależ to musiał być lans, gdy taki powiedzmy wicedyrektor z FSO po powrocie z podróży służbowej do Włoch świecił w oczy dziewczynie taką "blaszką", dolewając kolejny raz Ciociosan do kieliszka... Ehhh... rozmarzyłem się... 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ARNOLD-LAYNE 0 #33497 Napisano 11 Lipca 2012 jak byłem bardzo mały to takie kalendarzyki można było nabyć w kiosku Ruchu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #33498 Napisano 11 Lipca 2012 W kioskach były "zwykłe", bez reklam, a taki kalendarzyk LOT to był już grubszy gadżet . Z asortymentu zegarkowych akcesoriów z kiosków RUCH-u marzy mi się jeszcze taki pasek z podkładką i maleńkim kompasikiem . 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #33499 Napisano 11 Lipca 2012 ...marzy mi się jeszcze taki pasek z podkładką i maleńkim kompasikiem .W sklepach survivalowych poszukaj pod nazwą button compass. Przyklejasz toto jakimś butaprenem do czegokolwiek.. może być do paska 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #33500 Napisano 11 Lipca 2012 W sklepach survivalowych poszukaj pod nazwą button compass. Przyklejasz toto jakimś butaprenem do czegokolwiek.. może być do paska Dzięki, myślałem już o tym, ale te kompasiki są... za porządne . Nie ma efektu vintage. Liczę bardziej na zawartość pudełek ze szpargałami na giełdach staroci albo pchle targi. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach