Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, Krist-off napisał(-a):

20240706_160936~2.jpg

Jak się nosi? Jaki rozmiar nadgarstka (szerokość również)? Czaje się na niego ale jakoś te śruby mnie nie przekonują....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Krist-off napisał(-a):

Nadgarstek ok.18cm. Szerokość nadgarstka ok. 5,5. Nosi się nieźle. Nawet bardzo. Bransoleta całkiem fajna i elastyczna. 

Projekt inspirowany moda ostatnich lat odgrzebaną przez Tissot modelem PRX. Za trendem podążyli inni producenci wykorzystując sukces PRXa z lepszym lub gorszym skutkiem. 

Też miałem obawy ale tylko co do jakości. Projekt mi się podoba. Na żywo. Rewelacja. Nie pomylisz z Tissotem. Oryginalnie wykorzystany trend czerpiący inspiracje z wielu, a jednocześnie oryginalny i wyróżniający się. Ze względu na kształt koperty mi się bardziej kojarzy z inspiracją Bell&Ross...też przez śrubki. Jakość wykonania. Raczej nie ma się do czego przyczepić, prócz tego, że wskazówki mogły być nieco dłuższe, ale na żywo nie rzuca się to w oczy.

Największy plus.... tarcza i to jak gra światłem. Miodzio. Za tą cenę brać i nie zastanawiać się... :)

20240706_160503~2.jpg

też myślałem o tym zegarku, podoba mi się:-) czemu nie mogę go znaleźć na stronie producenta ? czy źle szukam ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, adalis napisał(-a):

też myślałem o tym zegarku, podoba mi się:-) czemu nie mogę go znaleźć na stronie producenta ? czy źle szukam ? 

Być może nie jest już produkowany. Kiedyś wydaje mi się, że widziałem, teraz został na kilku polskich stronach, w różnych wariantach, ale z dostępnością  oraz gorzej. Na jakiejś słowackiej też widziałem swego czasu. 

Takie moje przypuszczenie. Nie pewnik. Najpewniej byłoby napisać do producenta, żeby poznać odpowiedź. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi