Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, kokeszka napisał(-a):

Relaksowo 

IMG_3367.jpeg

Bardziej Rolexowo.🙂

Edytowane przez Socool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Podziwiam spostrzegawczość. Chyba że tam mieszkasz, ale nawet wtedy... :) 

Nie we Włoszech, ale mieszkałem w Szwajcarii, więc do Lombardii miałem niedaleko. Mój autorski temat „Ewolucja” miał zawierać parę wspomnień z tamtego okresu, ale nie wiem czy znajdę na to czas.

Przy okazji podróży na południe można się było przejechać „trasą Jamesa Bonda” przez Alpy. Przy okazji zapamiętało mi się kilka widoków włoskich miast. Zegarkowe hobby rozwija zdolność koncentracji na szczególe (jeśli chodzi o Włochy, to również czytanie Zbigniewa Herberta i Bożeny Fabiani).

Na zdjęciu Daniela była fasada Santuario Beata Vergine Addolorata czyli kościoła Matki Bożej Bolesnej w Bergamo, może nie najbardziej znanego w tym mieście ale charakterystycznego. 

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Szymondeturel napisał(-a):

Co to za zegarek? Cartier? 

Breguet siakiś.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, oszolom napisał(-a):

Breguet siakiś.

Aha myślałem że tam jest Tuesday napisane, czyli koronka z jakimś kamieniem nie jest zarezerwowana dla Cartiera. Dobrze wiedzieć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, ireo napisał(-a):

Nie we Włoszech, ale mieszkałem w Szwajcarii, więc do Lombardii miałem niedaleko. Mój autorski temat „Ewolucja” miał zawierać parę wspomnień z tamtego okresu, ale nie wiem czy znajdę na to czas.

Przy okazji podróży na południe można się było przejechać „trasą Jamesa Bonda” przez Alpy. Przy okazji zapamiętało mi się kilka widoków włoskich miast. Zegarkowe hobby rozwija zdolność koncentracji na szczególe (jeśli chodzi o Włochy, to również czytanie Zbigniewa Herberta i Bożeny Fabiani).

Na zdjęciu Daniela była fasada Santuario Beata Vergine Addolorata czyli kościoła Matki Bożej Bolesnej w Bergamo, może nie najbardziej znanego w tym mieście ale charakterystycznego. 

😀👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Szymondeturel napisał(-a):

Aha myślałem że tam jest Tuesday napisane, czyli koronka z jakimś kamieniem nie jest zarezerwowana dla Cartiera. Dobrze wiedzieć. 

Seiko stosuje przecież takie koronki z niebieskimi i czarnymi kamyczkami, sam mam jeden niedrogi kwarc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, oszolom napisał(-a):

Rano był ten wielki klocek od Orisa. Potem zmieniłem na tego większego klocka od Bulera.

8678679878.jpg

ytg.jpgOris ciekawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi