rafi 12781 #321176 Napisano 14 Sierpnia To jeszcze raz. Tym razem już weekendowo, z ławeczki w Skaryszaku 35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127162 #321177 Napisano 14 Sierpnia 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozenn 6127 #321178 Napisano 14 Sierpnia (edytowane) Lorus ma wreszcie towarzystwo, teraz będę Was zamęczał Citkiem :)) miłego wieczoru 😉 Edytowane 14 Sierpnia przez Frozenn 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127162 #321179 Napisano 14 Sierpnia 26 minut temu, Frozenn napisał(-a): Lorus ma wreszcie towarzystwo, teraz będę Was zamęczał Citkiem :)) miłego wieczoru 😉 Fajny model. Co planujesz dalej? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11325 #321180 Napisano 14 Sierpnia 32 minuty temu, Frozenn napisał(-a): będę Was zamęczał Citkiem :)) miłego wieczoru 😉 No i dobrze , imo najfajniejsza wersja 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petru23 17574 #321181 Napisano 14 Sierpnia 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafsr71 1728 #321182 Napisano 14 Sierpnia 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petru23 17574 #321183 Napisano 14 Sierpnia (edytowane) 13 minut temu, Rafsr71 napisał(-a): O, Ratio. Jak wykonanie tego zegarka? Indeksy jak są naniesione? Sekundnik sztywny czy ma luz no i oczywiście - czy trafia w indeksy? I jak całościowo? Mój Ratio znalazł nowego nabywcę, zadowolonego z zakupu. A mnie wciąż ciągnie do ich zegarków. Edytowane 14 Sierpnia przez Petru23 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwert610 1573 #321184 Napisano 14 Sierpnia 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozenn 6127 #321185 Napisano 14 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Fajny model. Co planujesz dalej? Oo Paaanie, im dłużej przeglądam ch24 tym bardziej wariuję, na moje szczęście ogranicza mnie budżet. Jak by zebrać wszystkie modele na które choruję, i ułożyć je jeden obok drugiego, to na chwilę obecną kolejka by się zrobiła jak stąd do Władywostoku Pozdrawiam gorąco. Godzinę temu, gszydlowsky napisał(-a): No i dobrze , imo najfajniejsza wersja 😀 Dzięki, też tak sądzę. Na plus rozmiar, 41mm za***iście siadł na moim nadgarstku. Będzie świetny edc. Póki co, chodzę po domu jak idiota i co chwilę zerkam na nadgarstek... To się leczy, chyba, tak? Terapia + farmakologia. A tak serio.Taka drobna rzecz a jak cieszy hihi. Pozdrawiam gorąco Edytowane 14 Sierpnia przez Frozenn 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socool 2766 #321186 Napisano 14 Sierpnia 59 minut temu, Petru23 napisał(-a): Raczej THU. Nie WED.🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39074 #321187 Napisano 14 Sierpnia 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12781 #321188 Napisano 14 Sierpnia To ostatnie dzisiaj 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czuszka 6720 #321189 Napisano 14 Sierpnia 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67028 #321190 Napisano 14 Sierpnia 3 godziny temu, ireo napisał(-a): Tak, źródeł jest sporo https://kobieta.onet.pl/warto-wiedziec/co-naprawde-jedza-turysci-nad-polskim-morzem-mrozonki-z-importu/zm2n15h Przyłów owszem, funkcjonuje, ale ogólnie jest tak jak pisał @Trollix. Zamiast rozpowszechniać mity o chińskim dorszu wyczytane w łonecie, lepiej sprawdzić u zródeł - czyli rybaków, od których można kupić świeżą lub wędzoną rybę z bieżącego połowu. Kto chce i wie gdzie i u kogo, zje świeżego polskiego dorsza nad polskim morzem. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8295 #321191 Napisano 14 Sierpnia (edytowane) 54 minuty temu, alpaczino napisał(-a): no i jest super zegar, w moich planach, ale nie mam czasu na razie Na chwilę obecną tego odebrałem od kuriera.. i od razu było moczenie w jajeczku Edytowane 14 Sierpnia przez KobyS0 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3057 #321192 Napisano 14 Sierpnia 9 minut temu, mario1971 napisał(-a): Zamiast rozpowszechniać mity o chińskim dorszu wyczytane w łonecie, lepiej sprawdzić u zródeł - czyli rybaków, od których można kupić świeżą lub wędzoną rybę z bieżącego połowu. Kto chce i wie gdzie i u kogo, zje świeżego polskiego dorsza nad polskim morzem. "Łonet" był dla Ciebie, bo pytałeś, ale chyba nie po to żeby się czegoś dowiedzieć. Smacznego. 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 5855 #321193 Napisano 14 Sierpnia 8 godzin temu, Socool napisał(-a): Brawo, brawo Prezesie. Bardzo ładnie gra ze światłem. 👍 Dzięki 👍. W realu wygląda jeszcze lepiej 😁. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 55719 #321194 Napisano 15 Sierpnia Miłego 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbapiasek 27853 #321195 Napisano 15 Sierpnia Dzień dobry Dzień dobry 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafsr71 1728 #321196 Napisano 15 Sierpnia 8 godzin temu, Petru23 napisał(-a): O, Ratio. Jak wykonanie tego zegarka? Indeksy jak są naniesione? Sekundnik sztywny czy ma luz no i oczywiście - czy trafia w indeksy? I jak całościowo? Mój Ratio znalazł nowego nabywcę, zadowolonego z zakupu. A mnie wciąż ciągnie do ich zegarków. Wykonanie tego zegarka mi odpowiada ale, należy zaznaczyć że nie jestem jakimś szczególnym znawcą zaś zegarek nie jest szczególnie drogi Indeksy są nadrukowane, myślę że wystarczająco dokładnie i czytelnie. Nie zauważyłem by sekundnik miał luz. Jeśli chodzi o trafianie w indeksy, hmm.. w niektóre trafia lepiej a w inne gorzej. Nie jest to jednak zjawisko szczególnie irytujące. To prosty, budżetowy kwarcyk i tak należy do niego podchodzić. W mojej ocenie całościowo jest w porządku. Lekki, wygodny, czytelny. Jakimś plusem jest pewnie zakręcany dekiel. Na zdjęciu ma nieoryginalny pasek. Oryginalny jest szaro-zielony ale czarny jakoś bardziej mi tutaj pasował. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 8820 #321197 Napisano 15 Sierpnia Udanego dnia 🌞 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #321198 Napisano 15 Sierpnia Znośnego dnia 🤛. Trochę mnie nie było 🙈. 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80943 #321199 Napisano 15 Sierpnia 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17647 #321200 Napisano 15 Sierpnia Zdjęcie pożegnalne 🙋 Wdzięczna bestia,ale czas na zmiany. 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach