Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, Frozenn napisał(-a):

Lorus ma wreszcie towarzystwo, teraz będę Was zamęczał Citkiem :)) miłego wieczoru 😉 

IMG_20250814_200507530_MFNR~2.jpg

Fajny model. Co planujesz dalej?  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Frozenn napisał(-a):

będę Was zamęczał Citkiem :)) miłego wieczoru 😉 

No i dobrze , imo najfajniejsza wersja 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Rafsr71 napisał(-a):

IMG_20250814_174533.jpg

O, Ratio. Jak wykonanie tego zegarka? Indeksy jak są naniesione? Sekundnik sztywny czy ma luz no i oczywiście - czy trafia w indeksy? I jak całościowo? ;)

Mój Ratio znalazł nowego nabywcę, zadowolonego z zakupu. A mnie wciąż ciągnie do ich zegarków.

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Fajny model. Co planujesz dalej?  :) 

Oo Paaanie, im dłużej przeglądam ch24 tym bardziej wariuję, na moje szczęście ogranicza mnie budżet. Jak by zebrać wszystkie modele na które choruję, i ułożyć je jeden obok drugiego, to na chwilę obecną kolejka by się zrobiła jak stąd do Władywostoku :) Pozdrawiam gorąco.

Godzinę temu, gszydlowsky napisał(-a):

No i dobrze , imo najfajniejsza wersja 😀

Dzięki, też tak sądzę. Na plus rozmiar, 41mm za***iście siadł na moim nadgarstku. Będzie świetny edc. Póki co, chodzę po domu jak idiota i co chwilę zerkam na nadgarstek... To się leczy, chyba, tak? Terapia + farmakologia. A tak serio.Taka drobna rzecz a jak cieszy hihi. Pozdrawiam gorąco :)

Edytowane przez Frozenn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, Petru23 napisał(-a):

IMG_20250814_210420428~2.jpg

Raczej THU. Nie WED.🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, ireo napisał(-a):

Tak, źródeł jest sporo https://kobieta.onet.pl/warto-wiedziec/co-naprawde-jedza-turysci-nad-polskim-morzem-mrozonki-z-importu/zm2n15h

Przyłów owszem, funkcjonuje, ale ogólnie jest tak jak pisał @Trollix.

Zamiast rozpowszechniać mity o chińskim dorszu wyczytane w łonecie, lepiej sprawdzić u zródeł - czyli rybaków, od których można kupić świeżą lub wędzoną rybę z bieżącego połowu. Kto chce i wie gdzie i u kogo, zje świeżego polskiego dorsza nad polskim morzem. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Zamiast rozpowszechniać mity o chińskim dorszu wyczytane w łonecie, lepiej sprawdzić u zródeł - czyli rybaków, od których można kupić świeżą lub wędzoną rybę z bieżącego połowu. Kto chce i wie gdzie i u kogo, zje świeżego polskiego dorsza nad polskim morzem. 

"Łonet" był dla Ciebie, bo pytałeś, ale chyba nie po to żeby się czegoś dowiedzieć. Smacznego.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Socool napisał(-a):

Brawo, brawo Prezesie. Bardzo ładnie gra ze światłem. 👍

Dzięki 👍. W realu wygląda jeszcze lepiej 😁.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Petru23 napisał(-a):

O, Ratio. Jak wykonanie tego zegarka? Indeksy jak są naniesione? Sekundnik sztywny czy ma luz no i oczywiście - czy trafia w indeksy? I jak całościowo? ;)

Mój Ratio znalazł nowego nabywcę, zadowolonego z zakupu. A mnie wciąż ciągnie do ich zegarków.

Wykonanie tego zegarka mi odpowiada ale, należy zaznaczyć że nie jestem jakimś szczególnym znawcą zaś zegarek nie jest szczególnie drogi :)

Indeksy są nadrukowane, myślę że wystarczająco dokładnie i czytelnie. Nie zauważyłem by sekundnik miał luz. Jeśli chodzi o trafianie w indeksy, hmm.. w niektóre trafia lepiej a w inne gorzej. Nie jest to jednak zjawisko szczególnie irytujące. To prosty, budżetowy kwarcyk i tak należy do niego podchodzić.

W mojej ocenie całościowo jest w porządku. Lekki, wygodny, czytelny. Jakimś plusem jest pewnie zakręcany dekiel.

Na zdjęciu ma nieoryginalny pasek. Oryginalny jest szaro-zielony ale czarny jakoś bardziej mi tutaj pasował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi