drhubert 800 #329951 Napisano 27 Stycznia Po taniości ale przyjemna odmiana na nadgarstku. 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 13835 #329952 Napisano 27 Stycznia 556 ostatnio wygrywa 😉 35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70979 #329953 Napisano 27 Stycznia 2 godziny temu, drhubert napisał(-a): Po taniości ale przyjemna odmiana na nadgarstku. Polecany wszystkim, którzy chcą powiedzieć: „Aquanaut? Nie, ja mam homara”. I powiedzieć to z dumą. Quo vadis KMZiZ? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160108 #329954 Napisano 27 Stycznia 2 godziny temu, drhubert napisał(-a): Po taniości ale przyjemna odmiana na nadgarstku. Sorry, ale to jest dla mnie ordynarna podróbka🤢🤮 jeszcze ten napis Geneve… byłeś na wycieczce w Turcji? @Wacor Adam, @Paulus57 Paweł, ja toleruje homary, ale to jest przegięcie… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8464 #329955 Napisano 27 Stycznia 37 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6402 #329956 Napisano 27 Stycznia 3 godziny temu, drhubert napisał(-a): Po taniości ale przyjemna odmiana na nadgarstku. A kto jest producentem tego arcydzieła? bo wskazówka minutowa zasłania początek nazwy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70979 #329957 Napisano 27 Stycznia Sorry, ale to jest dla mnie ordynarna podróbka jeszcze ten napis Geneve… byłeś na wycieczce w Turcji? [mention=87540]Wacor[/mention] Adam, [mention=102388]Paulus57[/mention] Paweł, ja toleruje homary, ale to jest przegięcie… Pokazywany przez niego w dniu 19 stycznia Submariner też wygląda nie za ciekawie. Porównaj trójkąt z guzikiem Jak się mylę, to zwrócę honor... 5 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3847 #329958 Napisano 27 Stycznia 18 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTR 5293 #329959 Napisano 27 Stycznia Godzinę temu, mario1971 napisał(-a): Polecany wszystkim, którzy chcą powiedzieć: „Aquanaut? Nie, ja mam homara”. I powiedzieć to z dumą. Quo vadis KMZiZ? Na każdej stronie tego wątku są podobne kwiatki i jest to tolerowane , czym ten się różni od pozostałych ? Sam nigdy bym czegoś takiego nie kupił, ale proszę wytłumacz różnice między kopiami Seiko , Sinna , Hamiltona , Tudora a PP ? 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drhubert 800 #329960 Napisano 27 Stycznia 45 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a): A kto jest producentem tego arcydzieła? bo wskazówka minutowa zasłania początek nazwy Specht&Söhne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7409 #329961 Napisano 27 Stycznia Tissot "Portofino" 21 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drhubert 800 #329962 Napisano 27 Stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, rafalmosty napisał(-a): Sorry, ale to jest dla mnie ordynarna podróbka🤢🤮 jeszcze ten napis Geneve… byłeś na wycieczce w Turcji? @Wacor Adam, @Paulus57 Paweł, ja toleruje homary, ale to jest przegięcie… Nie byłem w Turcji, zegarek kupiłem na aliexpress jak jeden z wielu chińczyków, lubię eksperymentować z różnymi zegarkami i tymi tanimi i drogimi. Marka Specht&Söhne robi faktycznie homar bliskie cechami do oryginału, eka nie jest to mimo wszystko podróbka, takie zapewniam Cię bym nie kupił. 51 minut temu, mario1971 napisał(-a): Pokazywany przez niego w dniu 19 stycznia Submariner też wygląda nie za ciekawie. Porównaj trójkąt z guzikiem Jak się mylę, to zwrócę honor... Na szczęście się mylisz, tego Suba juz nie mam sprzedałem go do Karola z Chroneo ( on raczej podróby by nie wziął) Czekam na zwrócenie honoru jak coś. Edytowane 27 Stycznia przez drhubert 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70979 #329963 Napisano 27 Stycznia 3 minuty temu, GTR napisał(-a): Na każdej stronie tego wątku są podobne kwiatki i jest to tolerowane , czym ten się różni od pozostałych ? Sam nigdy bym czegoś takiego nie kupił, ale proszę wytłumacz różnice między kopiami Seiko , Sinna , Hamiltona , Tudora a PP ? Ten napis Geneve dał mi kopa, jak chamskie potrafią być zrzynki. Znasz firmę coś tam Sohne z Genewy? Ulało mi się... 🤮 A ta plaga rozlewa się i powoli zaczyna być znakiem rozpoznawczym naszego Forum. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1216 #329964 Napisano 27 Stycznia 47 minut temu, mario1971 napisał(-a): Pokazywany przez niego w dniu 19 stycznia Submariner też wygląda nie za ciekawie. Porównaj trójkąt z guzikiem Jak się mylę, to zwrócę honor... Akurat ten sub to oryginał z Kruka , Bartek kupił go z 2 lata temu więc podejrzenia , że to podróba można wyrzucić do kosza 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70979 #329965 Napisano 27 Stycznia 21 minut temu, drhubert napisał(-a): Na szczęście się mylisz, tego Suba juz nie mam sprzedałem go do Karola z Chroneo ( on raczej podróby by nie wziął) Czekam na zwrócenie honoru jak coś. Nie chciało mi się wierzyć, że posiadacz Submarinera może kupować i nosić ryżowego Aquanauta, i w dodatku chwalić się tym na naszym Forum. Jak bardzo byłem w błędzie! Submariner z mało wyraźnego zdjęcia, na którym na siłę szukałem fakapów, jest oryginalnym zegarkiem. Pozostaje mi zatem zwrócić @drhubert honor. Przepraszam Cię za to, iż poddałem w wątpliwość oryginalność Twojego Submarinera! 🤝 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 80921 #329966 Napisano 28 Stycznia Aby skomentować coś, co wymaga (być może) skomentowania, posłużę się Supertajnym Kodem Żażażyżażażą: "U>true>muczokopy>une_critique_pleinement_justifiée_d’une_contrefaçon_ordurièrement_merdique>P57>ban>U&muczofrendsy>HEPIHEPIHEPi>U>gupi_eatgo_acid". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6402 #329967 Napisano 28 Stycznia 4 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Aby skomentować coś, co wymaga (być może) skomentowania, posłużę się Supertajnym Kodem Żażażyżażażą: "U>true>muczokopy>une_critique_pleinement_justifiée_d’une_contrefaçon_ordurièrement_merdique>P57>ban>U&muczofrendsy>HEPIHEPIHEPi>U>gupi_eatgo_acid". W pełni uzasadniona krytyka obrzydliwie gównianej podróbki 🤭 11 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Aby skomentować coś, co wymaga (być może) skomentowania, posłużę się Supertajnym Kodem Żażażyżażażą: "U>true>muczokopy>une_critique_pleinement_justifiée_d’une_contrefaçon_ordurièrement_merdique>P57>ban>U&muczofrendsy>HEPIHEPIHEPi>U>gupi_eatgo_acid". Tak z ciekawości wpisałem tego producenta w Google 🤭 same perełki produkuje 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 89079 #329968 Napisano 28 Stycznia 4 godziny temu, Heavyweight2712 napisał(-a): W pełni uzasadniona krytyka obrzydliwie gównianej podróbki 🤭 Tak z ciekawości wpisałem tego producenta w Google 🤭 same perełki produkuje Nie gadaj bo ta Twoja Omega to jakby z tego samego źródła 😆😆 Aha i też nie toleruję podróbek ale niestety zgodzę się z @GTR Praktycznie codziennie jest jakiś chińczyk udający np. Seiko czy inne marki. 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6402 #329969 Napisano 28 Stycznia 7 minut temu, kornel91 napisał(-a): Nie gadaj bo ta Twoja Omega to jakby z tego samego źródła 😆😆 Bogu dzięki ten egzemplarz trafił mi się z dokumentami, autentyczność została potwierdzona więc mogę spać spokojnie😊 w innym przypadku serwis nie chciałby go przyjąć Muszę też przyznać, że referencje którą ja kupiłem jest jak widzę bardzo lubiana, na Chrono24 miałem w zakładce ,,ulubione’’ zapisanych kilkanaście tych egzemplarzy w różnym stanie i w przeciągu tygodnia wszystkie zostały sprzedane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 3354 #329970 Napisano 28 Stycznia 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 34103 #329971 Napisano 28 Stycznia 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13432 #329972 Napisano 28 Stycznia 31 minut temu, kornel91 napisał(-a): Aha i też nie toleruję podróbek ale niestety zgodzę się z @GTR Praktycznie codziennie jest jakiś chińczyk udający np. Seiko czy inne marki. i forum również pełne takich „kwiatków”, a jakoś nikt oburzenia nie okazuje 🤔 I żeby za daleko nie szukać H. Moser & Cie. Endeavour Venezianico Redentore Ale tu nazwiemy to „inspirowaniem” się modelem innej firmy ? 😂 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 34103 #329973 Napisano 28 Stycznia 4 minuty temu, Osmodeusz napisał(-a): i forum również pełne takich „kwiatków”, a jakoś nikt oburzenia nie okazuje 😂 Zaprawdę powiadam Wam, zaraz tu przyjdzie mod i posprząta. A potem wrzuci zdjęcia swoich "kwiatków", ma takich kilka kilogramów 😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drhubert 800 #329974 Napisano 28 Stycznia 6 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Nie chciało mi się wierzyć, że posiadacz Submarinera może kupować i nosić ryżowego Aquanauta, i w dodatku chwalić się tym na naszym Forum. Jak bardzo byłem w błędzie! Submariner z mało wyraźnego zdjęcia, na którym na siłę szukałem fakapów, jest oryginalnym zegarkiem. Pozostaje mi zatem zwrócić @drhubert honor. Przepraszam Cię za to, iż poddałem w wątpliwość oryginalność Twojego Submarinera! 🤝 Dziekuje za tę szczere słowa, a jesli chodzi o zegarek Specht&Söhne nie odbierałem go w ten sposób, to jest jako ryzankę. Lubię bawić się zegarkami, eksperymentować, stad taki zegarek tez przewinął się u mnie na zegarkowej drodze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokeszka 7418 #329975 Napisano 28 Stycznia 37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach