kroll_czarli 588 #72051 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Tyle Kemmerów na forum i ani jednej recenzji. Wstyd panowie, wstyd. Wstyd nie używać szukajki http://zegarkiclub.pl/forum/topic/76184-kemmner-tonneau/?hl=kemmnerhttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/76050-steinhart-marine-chronometer-ii-rome/?hl=kemmner Edytowane 3 Października 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1325 #72052 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Tyle Kemmerów na forum i ani jednej recenzji. Wstyd panowie, wstyd.... z jedna to by się znalazła http://zegarkiclub.pl/forum/topic/76184-kemmner-tonneau/ Edit: wstyd dałem się ubiec z odpowiedzią Edytowane 3 Października 2014 przez Ciech 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #72053 Napisano 3 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mararg 5 #72054 Napisano 3 Października 2014 Dzień dobry! 0 atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano, mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #72055 Napisano 3 Października 2014 Jest moc 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzegorznip #72056 Napisano 3 Października 2014 Mega, super, miodzio. Nie ma jak Breitling. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #72057 Napisano 3 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #72058 Napisano 3 Października 2014 Rzeczywiście. Musiałem przeoczyć. Zwracam honor, bo humor widzę, że jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DMR #72059 Napisano 3 Października 2014 W piątek kolor zielony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #72060 Napisano 3 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #72061 Napisano 3 Października 2014 Nawet razem mielismy w tym samym momencie i MM i dwa Sumo i oboje stwierdzilismy, ze marine master wyglada na mniejszy. Przylozyles jednego do drugiego i okazalo sie, ze sa takie same, ale mm zdecydowanie sprawia wrazenie mniejszego i jest zdecydowanie grubszyPotwierdzam Dzięki Panowie, będę musiał wykombinować sobie jakiegoś MM do przymiarki.Zapraszam 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #72062 Napisano 3 Października 2014 fajowy, no może poza tym krzywym indeksem U mnie dzisiaj, a właściwie od wczoraj 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lexxus 64 #72063 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Dziś na lotnisku , przez tydzień będziemy razem:) Edytowane 3 Października 2014 przez Lexxus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #72064 Napisano 3 Października 2014 Bardzo fajny. Na żółte ISOfrane go! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouAreNext 14 #72065 Napisano 3 Października 2014 małe a cieszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #72066 Napisano 3 Października 2014 Potwierdzam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #72067 Napisano 3 Października 2014 Zdjęcie z dnia wczorajszego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #72068 Napisano 3 Października 2014 Za każdym razem jak do niego wracam dochodzę do wniosku ze to jeden z najładniejszych zegarków w mojej kolekcji 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #72069 Napisano 3 Października 2014 Bardzo fajny. Na żółte ISOfrane go! To by była tragedia, teraz czarny pasek pięknie koresponduje z żółtą tarczą, co za dużo to nie zdrowo. Breitling piękny, choć widziałem go na żywo i nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak na tym zdjęciu. Ogólnie to uwielbiam linię Superocean, szczególnie te kilkunastoletnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #72070 Napisano 3 Października 2014 ......Breitling piękny, choć widziałem go na żywo i nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak na tym zdjęciu. Ogólnie ......biorąc pod uwagę talent i umiejętności fotograficzne Waldka, to wcale się nie dziwię 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2404 #72071 Napisano 3 Października 2014 Za każdym razem jak do niego wracam dochodzę do wniosku ze to jeden z najładniejszych zegarków w mojej kolekcji Nie dziwię się, to bardzo niedoceniany zegarek.Prawie wszyscy preferują klasyczną czarną tarczę, która nie ma takich pięknych nakładanych indeksów... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #72072 Napisano 3 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #72073 Napisano 3 Października 2014 Bardzo ładny Speedy na średnim pasku . Właścicielom polecam wątek na WUS z inspiracjami paskowymi: KLIK Faktycznie mają gust *pozyczone z WUS 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #72074 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Bardzo ładny Speedy na średnim pasku . Właścicielom polecam wątek na WUS z inspiracjami paskowymi: KLIK Wątek WUS przejrzałem dawno szukając właśnie inspiracji - większość jest tam koszmarków, zaś ten pasek może nie wyszedł na tym zdjęciu najlepiej, zapewniam jednak, że pasuje całkiem dobrze, a będzie jeszcze lepiej, gdyż to pasek "dojrzewający" Za parę miesięcy będzie wyglądał mniej więcej tak:Foto: Bulag and Sons Edytowane 3 Października 2014 przez Mateusz Dąbrowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #72075 Napisano 3 Października 2014 Teraz dla mnie też za jasny trochę, choć z drugiej strony wygląda wesoło i fajnie się komponuje z bordo i butelkową zielenią - coś w stylu klasycznych Timberlandów. Ale też czekam aż ściemnieje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach