Dominik Szymański 2 #23101 Napisano 30 Maja 2011 Wojtekimarco, do czego służy tarczka po lewej stronie? 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #23102 Napisano 30 Maja 2011 zerO- napisz SWISS na mechanizmie sugeruje, że jest to raczej wyrób szwajcarski split- to jest zdaje się wskaźnik naładowania aku. M- month, W- week, D- day, 12h i 0h. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23103 Napisano 30 Maja 2011 To jest Kinetic typu Direct Drive - umożliwia "dokręcanie" koronką, ma też wskaźnik "rezerwy chodu" po lewej: 12h, dzień, tydzień, miesiąc. W zwykłych Kinetic'ach rezerwa jest sygnalizowana sekundnikiem. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #23104 Napisano 30 Maja 2011 Wojtekimarco, do czego służy tarczka po lewej stronie? Tak jak pisał sergserg, to po lewej to rezerwa chodu, która jest wyskalowana na Pi x oko 12 godzin, dzień, tydzień i miesiąc. Po prawej dzień tygodnia w wersji retrograde.Bateria-akumulator ładuje się od ruchu ręki, albo kręcenia koronką.Podobno ma być niezniszczalny i niezawodny , zobaczymy, bo kupiłem go głównie do jazdy na rowerze (jakoś szkoda mi, jak się automat na łapie telepie), na którym raczej równych asfaltowych dróg unikam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #23105 Napisano 30 Maja 2011 Gratulacje nowych nabytków Janek Sarnowski-super klimatyczna fotka.U mnie weekendowo i dziś 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23106 Napisano 30 Maja 2011 Eh Darek, aż mi ślinka pociekła 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1322 #23107 Napisano 30 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #23108 Napisano 31 Maja 2011 Cały długi weekend było jak poniżej, także zapraszam do galerii >KLIK< 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #23109 Napisano 31 Maja 2011 lechu_wroc: starość nie radość, bez okularów oglądałem i takich szczegółów już nie widziałem dzięki za zwrócenie uwagiswoją drogą marka kemmner kojarzyła mi się tylko z chińskimi werkami 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #23110 Napisano 31 Maja 2011 Do części swoich modeli ładują również chińskie werki, ale w tym przypadku jest szwajcar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23111 Napisano 31 Maja 2011 idzie lato czas pokochac bransolety Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #23112 Napisano 31 Maja 2011 I zdjac koszule z dlugimi rekawami :P Bardzo ladny. A i fota pod fajnym katem zrobiona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23113 Napisano 31 Maja 2011 ojjj... dałbym wiele za mozliwośc smigania w t-shirtach do roboty 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #23114 Napisano 31 Maja 2011 (edytowane) ojjj... dałbym wiele za mozliwośc smigania w t-shirtach do roboty Zmień robotę Też dziś na bransolecie Edytowane 31 Maja 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23115 Napisano 31 Maja 2011 A ja też dziś na branzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23116 Napisano 31 Maja 2011 widze Rysiu fota z ukrycia 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23117 Napisano 31 Maja 2011 (edytowane) odrobinę się wstydzę edit: i błagam nie pisz mi "Rysiu", bo strasznie mnie to osłabia: po prostu Rysiek albo Rychu Edytowane 31 Maja 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23118 Napisano 31 Maja 2011 "Rysiu" jest wysoce kultowo/komediowo , ale niech Ci będzie Rycho 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #23119 Napisano 31 Maja 2011 Ryszardzie - wiesz, że czaję się za rogiem na tego Sumiaka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23120 Napisano 31 Maja 2011 "Rysiu" jest wysoce kultowo/komediowo Wiem , ale mi się łączy z kiepskimi wspomnieniami. Kiedyś w liceum czy na studiach(już nie pamiętam) pracowałem w jednej knajpie jako barman/kelner przez całe wakacje i moja kierowniczka tak na mnie mówiła- zawsze ze złośliwością w głosie, bo nie przepadała za mną (zresztą nikogo nie lubiła i było to obustronne), a że to taka wredna "samica psa" była, to źle mi się do tej pory to zdrobnienie kojarzy Ryszardzie - wiesz, że czaję się za rogiem na tego Sumiaka pożyjemy, zobaczymy- a może w międzyczasie trafi Ci się fajna okazja , życie jest pełne niespodzianek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #23121 Napisano 31 Maja 2011 Gumiaczek wzuty w razie gdyby popadać miało 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #23122 Napisano 31 Maja 2011 (edytowane) ojjj... dałbym wiele za mozliwośc smigania w t-shirtach do roboty u mnie nawet krótkie spodenki i hawajki na nogach nie robią wrażenia, a pracuję w dużej firmie, w biurze a na ręku niezmiennie , wg producenta w Polsce jest już 5 takich Edytowane 31 Maja 2011 przez zer0 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3166 #23123 Napisano 31 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #23124 Napisano 31 Maja 2011 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #23125 Napisano 31 Maja 2011 Jacek a żółtego nie masz? Zaskoczyłeś mnie 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach