carlito1 59 #23926 Napisano 2 Lipca 2011 O, Darek, ten z tą pompą mi się nawet podoba 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jaro19591 #23927 Napisano 2 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #23928 Napisano 2 Lipca 2011 Weekend 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #23929 Napisano 2 Lipca 2011 gdybyś został za mocno skrytykowany za ten z pompą to zawsze możesz wysłać go do mnie jzwłaszcza, że to chyba ten co spadł na beton więc jego wartość rynkowa znikoma Już tyle mi się za niego oberwało,że nic mnie nie ruszy.Zniosę każdą krytykę A po upadku robi +2s /dobę O, Darek, ten z tą pompą mi się nawet podoba Mnie też ,jak w twojej pompce punktualność?U mnie j/w. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23930 Napisano 2 Lipca 2011 To wyobraz sobie, że mój jest dokładniejszy... +1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #23931 Napisano 2 Lipca 2011 Dzisiaj bydlak na skórze:By jaro19591 at 2011-07-02 takiej profanacji jeszcze nie widziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #23932 Napisano 2 Lipca 2011 Klasycznie dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3274 #23933 Napisano 2 Lipca 2011 Wow! Swietna Eterna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3925 #23934 Napisano 2 Lipca 2011 Eterna świetna Trochę pachnie podobną wersją De Ville 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23935 Napisano 2 Lipca 2011 Mierzyłem ją w złocie, piękny zegarek. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #23936 Napisano 2 Lipca 2011 Całkiem przyzwoity choć nie świeci i WR słabe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #23937 Napisano 2 Lipca 2011 Co tam WR, co tam świecenie...Przepiękna tarcza, indeksy, wskazówki... Gratuluję pięknej Eterny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #23938 Napisano 2 Lipca 2011 Piękności... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #23939 Napisano 2 Lipca 2011 Cześć, przez dwa tygodnie urlopowe supportował mnie on : czasem się zapiaszczył, ale jemu akurat to nie szkodzi (nawet bezel nie skrzypiał ) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #23940 Napisano 2 Lipca 2011 Cześć Bartheck, druga fota świetna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #23941 Napisano 2 Lipca 2011 Dzięki, Żona mówi to samo 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3905 #23942 Napisano 3 Lipca 2011 to i ja sie przylacze - fotka bardzo dobra 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #23943 Napisano 3 Lipca 2011 Bartheck fajne zdjęcie A ja dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #23944 Napisano 3 Lipca 2011 Piękny Ebel. Mam słabość do tej marki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #23945 Napisano 3 Lipca 2011 Jeden z nielicznych Ebeli na forum (a przynajmniej w tym temacie) super bardzo ciekawy. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #23946 Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki Janek, Ebel świetny, gratki 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23947 Napisano 3 Lipca 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 51 #23948 Napisano 3 Lipca 2011 New Ardath chronograf na ręce zbliżenie mechanizm Valjoux 77 z kołem kolumnowym P. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Kłósek 4 #23949 Napisano 4 Lipca 2011 0 CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #23950 Napisano 4 Lipca 2011 przypomniało mi się że go mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach