jackm 9624 #5776 Napisano 13 Września 2020 17 godzin temu, Tin napisał: Niedzielne zabawy. Las widzę Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tin 49 #5777 Napisano 13 Września 2020 i Enty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #5778 Napisano 13 Września 2020 Las krzyży. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #5779 Napisano 13 Września 2020 I hełm. Jak szturmowiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 13335 #5780 Napisano 13 Września 2020 Taki trochę Predator. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #5781 Napisano 13 Września 2020 Też tak kiedyś po lesie biegałem. Jak się z chłopakami strzelaliśmy. Kijami. Super zabawa. A to pewnie paintball? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5795 #5782 Napisano 14 Września 2020 Widać że w wojsku nie był A może dobrze że nie był? 😜 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tin 49 #5783 Napisano 14 Września 2020 9 godzin temu, mandaryn44 napisał: Też tak kiedyś po lesie biegałem. Jak się z chłopakami strzelaliśmy. Kijami. Super zabawa. A to pewnie paintball? ASG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 75407 #5784 Napisano 14 Września 2020 (edytowane) 6 godzin temu, Paweł Bury. napisał: Widać że w wojsku nie był A może dobrze że nie był? 😜 Tak zwany strzał w stopę Edytowane 14 Września 2020 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7472 #5785 Napisano 14 Września 2020 (edytowane) no tak nawet w zabawce tak sie nie powinno robić - złe nawyki wchodzą w krew... Edytowane 14 Września 2020 przez mkl1 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24187 #5786 Napisano 14 Września 2020 Podstawa podstawy😁😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 17303 #5787 Napisano 14 Września 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tin 49 #5788 Napisano 14 Września 2020 4 godziny temu, mkl1 napisał: no tak nawet w zabawce tak sie nie powinno robić - złe nawyki wchodzą w krew... Cenne spostrzeżenie. Bedę miał na uwadze w "śmigus dyngus" trzymając pistolet na wodę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24187 #5789 Napisano 14 Września 2020 (edytowane) Ale nikt tu z Ciebie się nie nabija. To jest dobra koleżeńska rada ludzi, którzy mają trochę doświadczenia z bronią. A dobre nawyki z zabawą z bronią są ważne. Ja też na początku mojej przygody z bronią dostawałem po uszach od instruktora za pchanie palca na język spustowy😁. Taki durny odruch. Edytowane 14 Września 2020 przez loco50 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tin 49 #5790 Napisano 14 Września 2020 6 minut temu, loco50 napisał: Ale nikt tu z Ciebie się nie nabija. To jest dobra koleżeńska rada ludzi, którzy mają trochę doświadczenia z bronią. A dobrych nawyki z zabawą z bronią są ważne. Spoko. Prawdziwą bronią się nie "bawię" bo mnie to nie kręci. Rozbawił mnie post zważywszy że zabawka nie miała magazynka ani kuli w komorze pomijając że to zabawka;). Zapewne prawdziwą broń trzyma się inaczej i z tego co widzę koledzy mocno zwracają na to uwagę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19820 #5791 Napisano 14 Września 2020 4 godziny temu, jimmibaton napisał: Odnoszę wrażenie, że jakbyście się z kolegą @Jash podawali za braci to raczej nikt by nie oponował. Jeżeli któryś czuje się urażony to... Wcale mi nie przykro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7472 #5792 Napisano 14 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, Tin napisał: Zapewne prawdziwą broń trzyma się inaczej i z tego co widzę koledzy mocno zwracają na to uwagę. Jak prowadzę instruktaż na strzelnicy, to pierwsze na co zwracam uwagę przyszłym adeptom to włassnie sposób trzymania broni.. Nawet jeżeli podaję im plastikową replikę Naprawdę nie ma to znaczenia, broń, czy zabawka..... a w przypadku, jak piszesz kiedyś może będziesz miał w ręce broń to nie mając nawykiu możesz komuś zrobić coś bardzo nieprzyjemnego.. to tyle i KONIEC.. Edytowane 14 Września 2020 przez mkl1 2 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5795 #5793 Napisano 14 Września 2020 (edytowane) Ja byłem w straży granicznej na odcinku od Jakuszyc do Szklarskiej Poręby (przekaźnika telewizyjnego) Czasem byliśmy wywożeni na górę samochodem czy w zimie skuterem lub wyciągiem (zależy od trasy i pory) a czasem musieliśmy z buta od wodospadu Kamieńczyka drałować - czasem np na Kamieńczyku czy Szrenicy musieliśmy siedzieć 3 godziny i obczajać kto, co i z kim Wycieczki dzieci i młodzieży oblegały nas i każde chciało zdjęcie.Akurat nie na mojej służbie dzieciaki obległy chłopaków a jeden dał do zdjęcia kilku dziewczynom karabin (kałacha) ale z pustym magazynkiem - porobili sobie fotki i pojechali w siną dal To było zimą a tak gdzieś na początku wiosny - zdjęcia dotarły do Lubania (siedziba Łużyckiego oddziału S>G.) bo się okazało że jednej z dziewczyn ojciec to wojskowy MON. Oj działo się w strażnicy - śledczy z Lubania się aż pofatygował Edytowane 14 Września 2020 przez Paweł Bury. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 17303 #5794 Napisano 15 Września 2020 Odnoszę wrażenie, że jakbyście się z kolegą@Jash podawali za braci to raczej nikt by nie oponował. Jeżeli któryś czuje się urażony to... Wcale mi nie przykro Hahaha! Sprawdziłem i powiem Ci, że nie widzę za cholerę podobieństwa Mogłem Ci się pomylić z tym gościem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #5795 Napisano 15 Września 2020 16 minut temu, jimmibaton napisał: Ciekawa maseczka😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #5796 Napisano 15 Września 2020 A skąd kojarzysz ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 17303 #5797 Napisano 15 Września 2020 29 minut temu, Carrot napisał: Ciekawa maseczka😁 Chciałbym napisać, że trochę nieświadomie ją włożyłem, ale skłamałbym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #5798 Napisano 15 Września 2020 32 minuty temu, mandaryn44 napisał: A skąd kojarzysz ???? Trudno nie kojarzyć, mam Internet 😜 2 minuty temu, jimmibaton napisał: Chciałbym napisać, że trochę nieświadomie ją włożyłem, ale skłamałbym I tak nikt by pewnie nie uwierzył 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19820 #5799 Napisano 15 Września 2020 Godzinę temu, jimmibaton napisał: Hahaha! Sprawdziłem i powiem Ci, że nie widzę za cholerę podobieństwa Mogłem Ci się pomylić z tym gościem. Łysy z Brazzers, to Ty? Uszanowanie Czy może to tylko maseczka dla stałych sybskrybentów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 17303 #5800 Napisano 15 Września 2020 Łysy z Brazzers, to Ty? Uszanowanie Czy może to tylko maseczka dla stałych sybskrybentów? Haha! To mnie subskrybują Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach