Stierlitz 254 #2626 Napisano 7 Października 2018 Pogoda u mnie też ładna, tylko niestety nie mam takiego cuda w garażu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 23448 #2627 Napisano 7 Października 2018 I ja musiałem się przewietrzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2628 Napisano 7 Października 2018 I ja musiałem się przewietrzyć Po raz któryś powiem, że fajna maszyna. I okoliczności przyrody sympatyczne. Podobno październik i kawałek listopada mają być ciepłe, może się jeszcze da końcówkę sezonu uratować Dziś się też na chwilę wybrałem, motocykli na drodze jak w majówkę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 23448 #2629 Napisano 8 Października 2018 Dziękuję.Rzeczywiście lasy teraz wyglądają przepięknie i dawno nie spotkałem tylu motocyklistów na drodze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #2630 Napisano 10 Października 2018 O 6.00 rano 2 st, po południu 20....Jak żyć? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 23448 #2631 Napisano 10 Października 2018 Właśnie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #2632 Napisano 14 Października 2018 Żona już grzeje Horneta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2633 Napisano 14 Października 2018 Żona już grzeje Horneta Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie za głośno jej na tym? Ja mam szumy w uszach po kilku latach na pustych wydechach i teraz oba motocykle już na seryjnych wydechach. PESEL mi się zmienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2634 Napisano 14 Października 2018 Nie za głośno jej na tym? Ja mam szumy w uszach po kilku latach na pustych wydechach i teraz oba motocykle już na seryjnych wydechach. PESEL mi się zmienia Zatyczki nie pomagały? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2635 Napisano 14 Października 2018 Zatyczki nie pomagały?Jak zacząłem wciskać to już było za późno. Teraz nawet hałas od wiatru przy większych prędkościach mi przeszkadza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2636 Napisano 14 Października 2018 Jak zacząłem wciskać to już było za późno. Teraz nawet hałas od wiatru przy większych prędkościach mi przeszkadza.No niestety głośny wydech z jednej strony ratuje Ci skórę z drugiej odbiera słuch. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2637 Napisano 14 Października 2018 No niestety głośny wydech z jednej strony ratuje Ci skórę z drugiej odbiera słuch.Coś w tym jest niestety :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #2638 Napisano 14 Października 2018 WodopójDroga na Wisłę i na Salmopol katastrofa. Jeden wielki korek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #2639 Napisano 14 Października 2018 Z piątku... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #2640 Napisano 14 Października 2018 Nie za głośno jej na tym?Ja mam szumy w uszach po kilku latach na pustych wydechach i teraz oba motocykle już na seryjnych wydechach. PESEL mi się zmienia Bardziej przesrane ma ten co jedzie za tym motocyklem. Jadąc w formacji właściciele wściekle ryczących maszyn zajmują miejsca na końcu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #2641 Napisano 14 Października 2018 Ja w ten weekend chyba zamknąłem już sezon, no chyba ze początek listopada jeszcze będzie ładny bo dopiero wtedy kolejny wolny weekend Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 23448 #2642 Napisano 15 Października 2018 A ja mam nadzieję, że jeszcze nie zamknąłem. A pogoda w weekend nie pozwalała siedzieć w domu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2643 Napisano 16 Października 2018 weekendy wypełnione samochodami więc w tygodniu chociaż na chwilę trzeba się wymykać i szukać złotej polskiej jesieni Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #2644 Napisano 21 Października 2018 takie tam z zawodów cross country. Ja jako obserwator i serwisant na pit stopie Kumpel na Suzuki RM250 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #2645 Napisano 21 Października 2018 Sezon w tym roku jest dla nas łaskawy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #2646 Napisano 21 Października 2018 takie tam z zawodów cross country. Ja jako obserwator i serwisant na pit stopie Kumpel na SuzukiZacna inicjatywa. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #2647 Napisano 22 Października 2018 wczoraj było ok 140 startujących, zawody są też rozgrywane w marcu - w tym roku było podobno przeszło 240 osób, jechali na 2 tury. Pierwszy raz byłem, ciekawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #2648 Napisano 14 Listopada 2018 Rodzynki kolegi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #2649 Napisano 14 Listopada 2018 Przyznam, że nie widziałem jeszcze żeby ktoś w dmuchanych balonikach fury trzymał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #2650 Napisano 14 Listopada 2018 Zapewne koc się nie sprawdza ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach