Aimar 0 #1951 Napisano 23 Czerwca 2016 Ja tam bym tym z CW (czy jak się tam teraz nazywają) nie ufał w kwestii ceny końcowej (lepiej bezpośrednio od producenta).Szkoda, że nie 200m, bo co do zasady nie ściągam zegarka jak pływam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #1952 Napisano 23 Czerwca 2016 …... producentowi nie ufam i wolę gdy cenę podadzą mi na CW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6136 #1953 Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Ja tam bym tym z CW (czy jak się tam teraz nazywają) nie ufał w kwestii ceny końcowej (lepiej bezpośrednio od producenta).Szkoda, że nie 200m, bo co do zasady nie ściągam zegarka jak pływam Większość forumowiczów wypowiadających się w tym temacie to "Ci z CW" producent to też jest "ten z CW" - wiec kogo byś nie zapytał to z zasady będzie "gość któremu nie ufasz" :DNo i musisz głęboko pływać bo WR 100 spokojnie pozwala na pływanie bez akwalungu - mój Navigator był nawet trochę głębiej niż tuż pod powierzchnią a też ma WR 100 Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
junek92 25 #1954 Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Większość forumowiczów wypowiadających się w tym temacie to "Ci z CW" producent to też jest "ten z CW" - wiec kogo byś nie zapytał to z zasady będzie "gość któremu nie ufasz" :DNo i musisz głęboko pływać bo WR 100 spokojnie pozwala na pływanie bez akwalungu - mój Navigator był nawet trochę głębiej niż tuż pod powierzchnią a też ma WR 100 Ten zegarek nie wzbudzał we mnie ani jednej emocji... ale na tym pasku wygląda kapitalnie Edytowane 29 Czerwca 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #1955 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Nie mogę zrozumieć czemu w Kosmonaucie nie ma opcji wyświetlania czasu non stop - inaczej już dawno byłby na moim nadgarstku Edytowane 6 Lipca 2016 przez ilear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #1956 Napisano 6 Lipca 2016 Temu, że gdyby wyświetlał czas non stop to baterie musiałbyś wymieniać dwa razy w miesiącu 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #1957 Napisano 6 Lipca 2016 Nie miałem na myśli wyświetlania cały czas tak jaskrawego koloru a wymiana baterii nawet co 3 miesiące by mi nie przeszkadzała gdyby tylko wyświetlał godzinę non stop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obik 57 #1958 Napisano 6 Lipca 2016 Może dlatego, że tak samo było w pierwowzorze, a może dlatego że tylko taki moduł mechanizmu był dostępny na rynku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #1959 Napisano 6 Lipca 2016 mozliwe, tak czy siak szkoda, bo idealnie wpasowuje sie w moje upodobania wizualne, kto wie moze sie kiedys skusze choc na chwile 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7264 #1960 Napisano 6 Lipca 2016 Cały urok w tym właśnie, że nie wyświetla.Tak sami jak w Unitrze Warel tylko wybraniec może sprawdzić godzinę kiedy mu się zechce.A innym szczęka opada - jak ok 40 lat temu 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6136 #1961 Napisano 6 Lipca 2016 Cały urok w tym właśnie, że nie wyświetla.Tak sami jak w Unitrze Warel tylko wybraniec może sprawdzić godzinę kiedy mu się zechce.A innym szczęka opada - jak ok 40 lat temu No nieco gorzej jak masz jedna rękę zajętą... wtedy pytasz innych która godzina i nic nikomu nie opada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7264 #1962 Napisano 6 Lipca 2016 Zawodowiec zawsze ma jedną rękę wolną 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #1963 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) No nieco gorzej jak masz jedna rękę zajętą... wtedy pytasz innych która godzina i nic nikomu nie opada Cały urok w tym właśnie, że nie wyświetla.Tak sami jak w Unitrze Warel tylko wybraniec może sprawdzić godzinę kiedy mu się zechce.A innym szczęka opada - jak ok 40 lat temu Akcelerometr byłby tu idealny - urok czarnego ekranu przy noszeniu i efekt WOW przy przekręceniu nadgarstka. Jak pisałem, może kiedyś przekonam się do tej wady i potraktuje ją jako zaletę ps.U nas mówi się, że jedną ręką to się kury maca...zawodowo Edytowane 6 Lipca 2016 przez ilear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1964 Napisano 6 Lipca 2016 Gdy nawet obie ręce zajete... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #1965 Napisano 7 Lipca 2016 Ilear, to naprawdę fajny zegarek.Czarna wersja zwaraca na siebię uwagę, nawet u osób nie interesujacych się zegarkami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7264 #1966 Napisano 7 Lipca 2016 Tak, ale dlatego, że przypomina smartwatcha 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #1967 Napisano 7 Lipca 2016 ...........możliwe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #1968 Napisano 7 Lipca 2016 (edytowane) jimmy moja też zwrócił, nie powiem na razie mam go w planach na 2017 zobaczymy co z tego wyjdzie, bo coś czuje że na własnej skórze muszę się przekonać czy wygaszany ekran będzie mi przeszkadzał czy nie. Nawet jak Sol ma rację to co z tego - ważne że zwracają uwagę, a ty możesz się tajemniczo uśmiechnąć - zaczynam zamieniać wadę na zaletę Edytowane 7 Lipca 2016 przez ilear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6136 #1969 Napisano 13 Lipca 2016 Widzę że nikt się nie chwalił - to pochwalę się ja: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #1970 Napisano 13 Lipca 2016 Ciekawie wygląda ten żabol Gratuluję Panowie wiecie coś na temat nowego Navigatora? Na stronie jest info że stara wersja wyprzedana, czekamy na nową. Będzie to po prostu kontynuacja produkcji czy całkowicie nowy projekt? 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obik 57 #1971 Napisano 13 Lipca 2016 O ile dobrze pamiętam średnica koperty ma być większa o 1mm, i inne mają być koronki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4952 #1972 Napisano 13 Lipca 2016 O - koronki to była ewidentna niedoróba wzorniczo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
John Time 14 #1973 Napisano 13 Lipca 2016 Nie zgodzę się - moim zdaniem surowość wzornicza koronek zdecydowanie temu zegarkowi służy, choć górna mogłaby stawiać nieco większy opór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #1974 Napisano 13 Lipca 2016 Sam nie wiem czy powiększenie będzie koniecznie bo z długością lug to lug 52 mm jest to i tak spory zegar. Co do koronek to jestem neutralny, jedyne co to górna od ringa, żeby była zakręcana to by był ideał A zatem czekamy. Może coś ciekawego z tego wyniknie 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niet 7 #1975 Napisano 14 Lipca 2016 Jeden z najlepszych projektów Gerlacha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach